Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Sağlıkla, bereketli yeni bir gün olması umuduyla...      Yalova da Su Sporlari Sezonu acildi...     Ciftlikkoy de Dekoratif Aydinlatmalar cok begenildi...        Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 SOYLU: 1 HAZİRAN DA YALOVA, AK PARTİ DİYECEK

SOYLU: 1 HAZİRAN DA YALOVA, AK PARTİ DİYECEK
 Yazı Boyutu

 Tarih : 5.05.2014 - 19:26:46 


Ak Parti Genel Başkan Yardımcıları Süleyman Soylu ve Abdülhamit Gül, Yalova ya gelerek Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) tarafından düzenlenen etkinliğe katıldılar.

 
 
 
AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Abdülhamit Gül Yalova’ya gelerek Seçim Koordinasyon Merkezi(SKM) tarafından düzenlenen etkinliğe katıldılar. İlk olarak parti merkezini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler alan Soylu ve Gül, burada AK Parti İstanbul Milletvekili ve Genel Merkez SKM Başkanı Mustafa Ataş, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun,AK Parti Yalova Belediye Başkan Adayı Yakup Koçal ve partililerle sohbet ettiler.

Daha sonra çağrı merkezi çalışanı gençlerle toplantıya katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, burada AK Parti hükümetinin teknolojiye yönelik yaptığı çalışmaları ve Yalova Belediyesi’nin çağrı merkezine yönelik yapacağı çalışmanın detaylarını paylaştı. Daha sonra partililerle beraber esnafı ve halkı selamlayan Soylu, Yalova Belediyesi Raif Dinçkök Kültür Merkezi’nde bulunan programa katılarak partinin çeşitli kademelerinde görev alan yöneticiler ve üyelerle bir araya geldi.

AK Parti İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Umut Güçlü, AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun ve AK Parti Yalova Belediye Başkan Adayı Yakup Koçal yaptığı konuşmalarda birlik ve beraberlik mesajı verirlerken, 1 Haziran’a kadar AK Kadroların sürdüreceği çalışmaların ardından Yalova Belediyesi’nin tekrardan AK Parti’li olacağını belirttiler.

AK Parti Genel Merkez SKM Başkanı ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş ise yaptığı konuşmada; “Bu seçimler AK Parti adayı ile CHP adayı arasındaki seçim değildir. Bu seçimler AK Parti ile CHP seçimidir. 1 Haziran’da ya Recep Tayyip Erdoğan’ı güldüreceksiniz ya da Kılıçdaroğlu’nu” dedi.

Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Abdülhamit Gül ise; “Birlik ve beraberlik içerisinde 25 günlük yapılan çalışmanın sonucunda AK Parti kazanacak ve belediyeciliğin nasıl olduğunu bir kez daha göstereceğiz. 1 Haziran’da tüm Türkiye’nin gözü Yalova’nın üzerinde olacak. Alacağınız sonuçla tüm Türkiye’yi hatta dünyanın birçok yerindeki AK Parti sevdalılarını sevindireceksiniz” diye konuştu.

SOYLU: “CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİ ÖNCESİNDE YALOVA’DAN MESAJ VERELİM”

‘Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi Yalova’da alacağımız sonuçla Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yüzünü güldürelim’ diyen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “ Ey Yalova, 1 Haziran'da Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde işaret fişeğini bütün Türkiye'ye gösterin. İpim cebimde geziyorum, kefenim yanımda geziyorum diyerek cumhuriyetimizin, milletimizin inanç değerlerimizin başkalarının tasallutu altında olmaması için kendi bedenini ortaya koyan bu adam için Yalova'nın yapması gereken çok şey var. Cumhuriyet ve demokrasi tarihinin en önemli seçimini hep birlikte geride bıraktık. Büyük bir sorumluluğu omuzlarımıza alarak geride bıraktık. Ama şimdi bu toprakların en önemli seçimine gidiyoruz. Selçuklu ve Osmanlı'dan itibaren ilk kez kendi cumhurbaşkanımızı seçeceğiz. Millet yeni Türkiye'nin yeni sayfasını yazmaya başlayacak. Sorumluluğumuz 30 Mart'tan daha ağırdır. Sorumluluğumuz 28 Mart'tan daha ağırdır. 10 Ağustos tarihine doğru gidiyoruz. Bu millet kendi devletinin tarihini yeniden yazmaya hazırlanıyor. Bu normal bir cumhurbaşkanlığı seçimi değildir. Nasıl Ak Parti'yi normal bir siyasi parti olarak algılarsak yanılacaksak, önümüzdeki seçimi sadece bir cumhurbaşkanlığı seçimi olarak algılarsak yanılırız. Bizim iddiamız büyüktür. Bizim iddiamız bu büyük Anadolu medeniyetinin yarınlara hasarsız ve eksiksiz bir şekilde ulaşabilmesini sağlamaktır. İnşallah 10 Ağustos'ta Recep Tayyip Erdoğan beyi akşam saat 17.00'de cumhurbaşkanı seçtikten sonra hayatımızın en mutlu günlerinden birisine adım atacağız. Bu Türkiye'nin yeniden silkinişi demektir”

  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Bu Habere Toplam 2 Puan Verildi
 Kaynak :  YALOVA HABER GAZETESİ

 Kategori  SIYASET

1958 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
TOKI Kazimiye de Ulasim Sikintis TOKI Kazimiye de Ulasim Sikintis
TOKI Kazimiye Konutlari sakinleri toplu tasima sikintisi yasiyor. Konutlar muteahhit firma tarafinden teslim edilmesi sonrasi vatandas dairesine yerlesmeye basladi ancak ulasim sikintisi yasiyor....

Baskan Mehmet GUREL e ziyaretler suruyor
Sosyal Medya da ANKET yorumlari Sosyal Medya da ANKET yorumlari
Yalova ilce ve beldeleri icin sosyal medya uzerinden yayinlanan yerel secim anketine yapilan yorumlar ilgimizi cekti. Bazi anketlere katilirken bazilari ise ilginc geldi. sosyal medya da paylasilan ankete yapilan yorumlar....

Ciftlikkoy de Adil YELE den govde gosterisi
BECAN dan Cagri: Yalova İcin Guc Sende
ALTINOVA Belediye Baskanina Plaket
YSK nin secim yasaklari basladi
CHP kazandi Yalova sokaklara dokuldu
Yalova da Su Sporlari Sezonu Acildi
Yalova Ilce secim sonuclari
Yalova Il Saglik Muduru Dr. Osman Karakus
Il Genel Meclisinde Secimler Yapildi
 
 Takvim
20  Nisan 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.5096 32.5682
  Euro 20.9931 21.1321
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,63 saniye.