Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
   Altinova'daki anketlere gore CHP adayi Yasemin Fazlaca bir adim onde...      Çiftlikkoy'de yapilan anketler sasirtici boyutta: MHP adayi Yasar Boz, anketlerde Ak Parti ve CHP adayinin onunde ...          Çinarcik, Ak Parti ve CHP yarisini izliyor gibi...       Armutlu'da CHP adayının yarıştan çekilmesi şaşkınlık yarattı...         Yalova merkezde ise; Mustafa Tutuk ve Mehmet Gurel arasındaki yarıs ilgiyle izleniyor...       Beldelerde ise; Subaşı bu kez Ak Parti adayı Mustafa Yurt'a yakın gibi....        Taskopru ve Kaytazdere Ak Parti, Esenköy ve Teşvikiye de MHP daha güçlü görünüyor...       Koru'da sürpriz gelişmeler yaşanırken, anketlerde CHP ikinci sırada....      Ak Parti üst düzeyindeki önemli bir ismin Altınova ve Çiftlikköy için yorumu şok etti...! Gazete Marmara da...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 Başkan SİLPAGAR basınla bir araya geldi

Başkan SİLPAGAR basınla bir araya geldi
 Yazı Boyutu

 Tarih : 13.01.2018 - 01:49:10 


Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla ilimizdeki ulusal ve yerel basın temsilcileriyle bir araya geldi ve soruları yanıtladı.



Özdilek AVM’de gerçekleşen kahvaltılı basın toplantısında Çiftlikköy’le ilgili soruları da yanıtlayan Başkan Silpagar, insanlarımızın habere ulaşmasında, olaylardan, gelişmelerden, spordan, aktüaliteye, politikadan, bilime haberdar olmada en büyük ve ciddi kaynağı olan medya çalışanlarının anlamlı gününü kutladığını dile getirdi.

Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar toplantıya Başkan Yardımcıları Abdurrahim Solmaz ve Yavuz Akgün ile birlikte katıldı.

ONLARIN YAZIP ÇİZDİKLERİNİ OKUMA GEREĞİ BİLE DUYMUYORUZ

Başkan Silpagar verdikleri birçok sözü tuttuklarını, yayınlanan eleştiri haberlerini okuma gereği bile duymadığını belirterek, “Ne ben ne yardımcılarım yayınlanan eleştiri haberlerini okumuyoruz, gerek görmüyoruz. Onlar konuşup dursun biz icraat yapıyoruz. Yaptıklarımız ortada ilçemiz her geçen gün değişiyor, gelişiyor.” Dedi.

VERİLEN HER GÖREVİ SEVE SEVE YAPARIM

Ak Parti’nin emrinde olduğunu verilecek her görevi seve seve yapacağını ifade eden Başkan Silpagar, “partim bana adayımız sensin derse devam ederim. Tabi son karar genel merkezimizin bir başka ismi aday göstereceğiz yada sana farklı bir görev vereceğiz derlerse bana saygı duymak ve denileni yapmak düşer. Benim düşüncem bir beş yıl daha görevime devam edip Çiftlikköy’ü daha modern daha yaşanabilir bir hale getirmek” diye konuştu.

Basın mensuplarına göreve geldiği günden itibaren ilçede gerçekleştirdikleri proje ve hizmetleri slayt eşliğinde anlatan Başkan Silpagar, Çiftlikköy’de yapılan ve yapılmakta olan projelerle ilgili bilgiler verdi. Çiftlikköy’ün çehresini baştan aşağı değiştirdiklerini söyleyen Başkan Silpagar, sahil projesi, köprülü kavşak projesi, düğün salonu ve konferans salonu, alt yapı ve üst yapı projeleriyle ilgili olarak tüm projelerin tamamının yer aldığı bir sunum gerçekleştirdi.

3 YIL GİBİ KISA BİR SÜREDE ÇİFTLİKKÖY ÇOK DEĞİŞTİ

Silpagar, “Yollar, su altyapısı, sahil projesi, engelsiz kafe, çocuk parkları, sosyal tesisler, enerji hatları gibi birçok hizmeti 3 yıl gibi kısa bir sürede gerçekleştirdik. Devam eden projelerimiz de var. Bunlar da bitecek. Ben ilçeme borcumu ödeyeceğim” dedi.

Çiftlikköy yolları ile ilgili ciddi çalışmalar yaptıklarını sözlerine ekleyen Başkan Silpagar, “Şimdiye kadar 58 km yol yaptık, 16 kilometre daha yapılacak. Çiftlikköy’ün yolları yaza kalmadan bitecek. Ayrıca ilçedeki parke yol ve kaldırım yenileme çalışmaları da son sürat ilerliyor. Modern yollar ve kaldırımlar ile halkımızı buluşturuyoruz” ifadelerini kullandı.

Yenilenen su hatları ile ilgili bilgi veren Silpagar, “Çiftlikköy’e yıllarca asbestli borulardan su içirdiler. Biz bu duruma müdahale edip çalışmalarımızı projelerimizi başlattık ve ilçemize 132 kilometre su hattı döşedik. Ayrıca 2014 yılında yüzde 70 olan su kayıp kaçak oranını yüzde 35’lere düşürdük. Bana ‘büyük risk aldın’ dediler. Ama benim vicdanım halkıma aspestli borulardan su içirmeye elvermedi. Bana bu boruları yıllar sonra gösterip millete bu borulardan su içirdin deseydiler bu ilçeyi terk ederdim. Biz bilimle, vicdanla, hassasiyetle çalışıyoruz. Boş dedikodulara kaybedecek zamanımız yok. Biz bu halka söz verdik” şeklinde konuştu.

Basın mensuplarına ilçede 3 yılda yapılan hizmetlerin tamamını anlatan Başkan Silpagar, “Çiftlikköy bizimle değişti, değişmeye devam edecek. Çiftlikköy’ün borçlu olduğunu ifade edenlere ise tavsiyem şudur; hizmet üretiyoruz, elbette borçlanacağız ama bizim sadece iller bankasına borcumuz var. Başka borcumuz yok. Hatta bizim borç oranımız yüzde 12’dir. Türkiye ortalamasının çok altındayız. Ben geldiğimde belediyenin kasasında para bıraktıklarını ifade edenler memurun işçinin özlük haklarını kasada bırakmışlardı. Benim işçime verdiğim zam onların kasada bıraktıkları paranın 2-3 katıdır” dedi.

  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  YALOVA HABER GAZETESİ

 Kategori  SON DAKIKA

6477 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 2 )   

 bağırsakcı Halil

Tarih : 9.02.2018 01:18:40  

  Cacık bile olmaz demiştim

Cevapla


Ben bu adam seçildiğinde gelen gideni aratır dedim. kimse inanmadı. bakın şimdi görün 4 koca yıl geçti. onu bunu yaptım demekle olmaz sayın başkan vatandaşla iç içe ol. sana bir ulaşabilelim. ulaşılmayan tek başkan ödülü verilmeli sana.

İp Adresi Kayıtlı   

 çiftlikköylü hayko

Tarih : 9.02.2018 01:16:12  

  ulaşılamayan tek başkan

Cevapla


arkadaş böyle bir başkan görmedim gören varsa buraya yazsın yahu. ne ilçe ne il belediye başkanlarımız bunun gibi adamlara ulaşılabiliyor. Bu sayın silpagara ulaşmak ne mümkün. adam ne makamında duruyor ne telefonlara çıkıyor. yerel seçim yaklaşıyor görecek bakacak oy alabilecek mi bakalım. ben ve ailem kesinlikle rakibi kimse ona vereceğiz.

İp Adresi Kayıtlı   

Sayfa  

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Altinova ya elektrikli arac sarj istasyonu Altinova ya elektrikli arac sarj istasyonu
Yalova Altinova Belediyesi, belediye encumen karariyla belediye hizmet binasi arkasindaki cadde uzerine Elektrikli Arac Sarj &304;stasyonu kurdu....
 
 Takvim
19  Mart 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.2791 32.3372
  Euro 21.4064 21.5482
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,75 saniye.