Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Milliyetçi Hareket Partisi ÇİFTLİKKÖY deki tüm dengeleri bozdu...      Çiftlikköy ilçemizde Ak Parti, CHP ve MHP arasında bir yerel seçim rüzgari esecek...          Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 YOSK, Ligin lideri GS yi evinde ağırladı

YOSK, Ligin lideri GS yi evinde ağırladı
 Yazı Boyutu

 Tarih : 28.02.2011 - 19:36:56 


Bedensel Engelliler Basketbol Süper Lig inde İlimizi temsil eden YOSK, GS Engelli Basketbol takımını evinde ağırladı. YOSK :50 GS :66

 
 
YOSK , GS Engelli Basketbol takımını evinde ağırladı. Bedensel Engelliler  Basketbol Süper Lig'inde İlimizi temsil eden YOSK , ligin lideri GS ya yenildi ama ezilmedi. Süper Lig maçında taraftar ilgisi ise çok büyüktü, Yalova Atatürk Kapalı Spor Salonu tarihi günlerinden birini yaşadığı bu maç'ı;
 
HASAN BAYRAKTAR-HAKAN ERDOĞAN VE MEHMET GEÇ hakem üçlüsü yönetti.
 
YOSK sahaya her zaman ki gibi  İLHAN-ŞUAYİP-ENGİN-A.MENCİK VE K.AHMET  ilk 5.ile, GS Engellileri ise özgür-ismail-tucek-ferit-kahraman ilk beşlisi ile başladılar.
 

Maçın karşılıklı basketlerle geçildiği 1.Peryot sonunda sonuç  7-13 GS lehine sonuçlandı. 2. Peryotta GS Baskılarına Ahmet Mencik ve Şuayip le karşılık veren YOSK arayı açmamak için  tüm oyuncularıyla canla başla çalıştı. 2.Periyod sonunda 13-20 GS kazandı ve 1. Devre de GS Engellilerinin 20-33 lehine kapanmış oldu.

2. Devrenin 3. Periyodu ise YOSK'un adeta şahlanışı oldu. Yalova'lı taraftarların sürekli tezahüratları eşliğinde Şuayip,Engin,A.Mencik ve Vedat'ın pota altınnda attığı isabetli şutları sonucunda 3.Peyod 20-16 YOSK'un lehine sonuçlandı. Maçı lehine çevireceğine bir anda inanan YOSK'un engelli basketbolcuları bir anda süratli adamlarından Şuayip'in 5 faul yapıp oyundan çıkması sonucu puanlama sistemi bozuldu ve takımımız 4. periyodu 10-17 kaybettiğin de  sonuçta YOSK 50 - GS 66 neticelenmiş oldu.

Maçın protokol kısmında Yalova Vali Yardımcımız Beyazıt TANÇ,  Taşköprü Belediye Başkanı Şaban Ertan, İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Şişman, İl Spor Müdürü Yusuf Bıyıklı, AKP İl Başkanı Temel Coşkun, CHP İl Başkan Yar. Av.Hasan Behçet Orhan, Yalova GS Taraftarlar Derneği  Başkanı İlhan Gökkılıç katılım gösterdiler. Ayrıca YOSK'un sponsor firmalarından olan Benoplast adına Nezahat Ölmez ile İş adamı Ali Demirhan'da  maçı seyredenler arasındaydı.
 

Yalova GS Tarftarlar Derneği Başkanı maç başlamadan önce her iki takımın kaptanlarına başarılar dileyerek birer buket taktim etti.

Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Lig'de en yakın rakibi Beşiktaş'ın iki puan önünde liderliğini sürdüren GS Engelli Takımı  adına 22 sayı üreten Petr Tucek en skorer isim oldu.   

Yalova'lı İsmail Ar 21 sayı ve Özgür Gürbulak ise 12 sayıyla galibiyete katkıda bulundular. YOSK'tan Şuayip 16, Engin 14, A.Mencik 8,Vedat 6,A.İkizoğlu 4 ve Eyüp 2 sayı attılar.

 

1. ÇEYREK: 7-13

2. ÇEYREK: 13-20 (20-33)

3. ÇEYREK: 20-16 (40-49)

4. ÇEYREK: 10-17 (50-66)

Maç hakkında yorumda bulunan kulübün kurucularından Mahmut GÜRAL, "Bedensel Engelli gençlerimizin başarılarından çok mutluyum. Hayal edemiyeceğimiz noktalara kadar geldik. Her dakika her an verilen bu mücadele sonucunda GS gibi engelli basketbolunda Dünya Markası olmuş bir takımla başa baş mücadele ettik. Gelinen durumdan ve şimdiyer kadar aldığımız başarılı sonuçlardan İlimiz adına büyük  gurur duyuyorum. Bu noktalara kadar gelmemize katkı sağlayan herkese kulübümüz adına teşekkür ederiz. Hedefimiz YOSK'u yer aldığı Engelli Baskettbolunda Türkiye'de herkesin tanıdığı bir Marka haline getirebilmektir. Buna da adım adım yakınlaştığımıza inanıyorum. İlimizin gerek Kamu gerek se Özel Sektör Yöneticilerimizden olsun desteklerini sürdürmelerini diliyorum."  dedi.

YOSK önümüzdeki hafta Şanlıurfa deplasmanında Şanlıurfa Engellileri ile karşılaşacak.

 

Haber: Mahmut GÜRAL

  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Bu Habere Toplam 10 Puan Verildi
 Kaynak :  YALOVA HABER

 Kategori  SON DAKIKA

2837 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Sosyal Medya da ANKET yorumlari Sosyal Medya da ANKET yorumlari
Yalova ilce ve beldeleri icin sosyal medya uzerinden yayinlanan yerel secim anketine yapilan yorumlar ilgimizi cekti. Bazi anketlere katilirken bazilari ise ilginc geldi. sosyal medya da paylasilan ankete yapilan yorumlar....

Ciftlikkoy de Adil YELE den govde gosterisi
BECAN dan Cagri: Yalova İcin Guc Sende
 
 Takvim
28  Mart 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.2596 32.3177
  Euro 21.2554 21.3962
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,64 saniye.