Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Sağlıkla, bereketli yeni bir gün olması umuduyla...      Yalova da Su Sporlari Sezonu acildi...     Ciftlikkoy de Dekoratif Aydinlatmalar cok begenildi...        Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 SP Yalova İl Divanı yoğun bir katılımla gerçekleşti

SP Yalova İl Divanı yoğun bir katılımla gerçekleşti
 Yazı Boyutu

 Tarih : 27.02.2011 - 02:46:32 


Saadet Partisi İl Divanı Toplantısı, İl Yönetim Kurulu yanısıra çevre illerden de yapılan katılımlar ile Yalova Belediyesi Nikah Salonunda partililerin de yoğun ilgisiyle gerçekleştirildi.

 
 
Milli Görüş İktidarında En Düşük Maaş 1500 TL Olacak
 
SP Yalova il divanı belediye nikâh salonunda gerçekleştirildi. Açılış konuşmasını yapan Saadet Partisi GİK üyesi ve Yalova il başkanı Mustafa BALTA; “Ortadoğu ülkelerinden evvel, ülkemizin insanını sokaklara dökmek istediler. Bu toprağın insanları kışkırtmalara pirim vermedi. Başbakanımız geçtiğimiz günlerde İstanbul’da yine bir açılış törenine katıldı. Yine açılışların neredeyse tamamı tüketim amaçlı yatırımlardan oluşmaktaydı. Oysa iktidara geldiklerinde üçte bir olan yoksulluk oranı, üçte ikiye yükseldi. Başbakan gayri safi milli hasıla yükselirken, kendisi ve çevresindekiler gibi bu ülkenin emekçilerinin de gelirinin yükseldiğini zannediyor olamaz. Yeni açılan bu alışveriş merkezlerinde açlık sınırının yarısı kadar 629 TL. maaş alan asgari ücretliler alışveriş yapmıyor, yapamıyor. Bu elbette böyle gitmez, gidemez. Milli görüş iktidar olduğunda en düşük maaş 1500 tl olacak. Tüketim ekonomisinden üretim ekonomisine geçilecek, tekrar havuz sistemi kurularak iç ve dış borçlanma yoluyla ülke kaynaklarının faize akıtılmasına son verilecek ve Yaşanılabilir Bir TÜRKİYE, Yeniden Büyük TÜRKİYE kurulacak. Tüm bu iyileşmeler üç ay içerisinde kendisini hissettirecek, memur, işçi, esnaf, emekli rahat bir, nefes alacak.” dedi.
 

İlçe başkanlarının rapor sunumlarının ardından kürsüye davet edilen Saadet Partisi İzmit İlçe Başkanı Mustafa CAN; “Eğer Milli Görüş iktidar olsaydı; asgari ücret 629 TL. ’de kalmazdı. Eğer Milli Görüş iktidar olsaydı; Mavi Marmara Yardım Gemisinde19 kardeşimiz şehit edilemezdi. Akıllarına Kıbrıs Zaferi gelirdi. Eğer Milli Görüş iktidar olsaydı; hatta mecliste dahi olsaydı, İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Peres Kasım 2007 de olduğu gibi mecliste konuşamaz, ayakta alkışlanmazdı.” dedi.

Ardından kürsüye gelen eski GİK Üyesi ve Kocaeli İl Başkanı Mehmet ARAS partililere şöyle hitap etti. “Ey Milli Görüşçüler! Olayları dikkatle izleyiniz. Kişiler gelir gider, makamlar gelir gider, imkânlar gelir gider, tarih yapılan hizmetleri yazar. Şöyle bir geriye dönüp bakın. Milli Görüşçülere “Bu kadına haddini bildirin” diyenler nerede? “Bunların partisini kapatmakla olmaz, bunların kökünü kazıyın” diyenler nerede? “Siyasi hayatıma mal olsa da, İmam Hatip Liselerini kapatacağım” diyenler nerede? İşte Milli Görüş burada.

AKP hükümetini bazı icraatlarını irdeleyen ARAS: “Evet. İnkar etmiyoruz. İstimlak edilmiş arsalara duble yollar yaptılar. Sağlık sektöründe iyileştirmeler yaptılar. Kara treni hızlı trene çevirdiler. Ammaaa. 1 kg. ekmek 1 TL. iken 2 TL. oldu. 1 kg. et 9 TL. iken 35 TL. oldu. Benzin 1 LT.si 1.24 TL. iken 4 TL. nin üzerine çıktı. Türkiye’de asgari ücretli ve dar gelirlinin kazancında bu örneklerin en düşük oranının yarısı kadar bile iyileşme olmadı. Aksine iktidara geldiklerinde üçte bir olan yoksulluk oranı, üçte ikiye yükseldi. Ülkemizin içine düştüğü bu durumda Milli Görüşçülere düşen vazife çok çalışarak iktidara gelmek, tüm bu tahribatların önüne geçmek, D8’i aktif hale getirmek, bu sayede Büyük İsrail Projesine engel olarak her gün Irak’ta, Afganistan’da, Filistin’de insanların, Müslümanların tecavüze uğramasına ve öldürülmelerine engel olmaktır. Allah (C.C) gayretlerinizi bereketlendirsin. Bu toplantınız ülkemiz ve insanlığın saadetine vesile olsun. ”dedi.

 

  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Bu Habere Toplam 5 Puan Verildi
 Kaynak :  YALOVA HABER

 Kategori  SIYASET

2211 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor
Yalova Il Ozel Idaresi tarafindan gerceklestirilen ihale ile, Cinarcik ilcesinde bulunan Senkoy Koylu Pazaryeri modern ve yeni tesisleri onumuzdeki aylarda hizmete girecek....
CHP kazandi Yalova sokaklara dokuldu CHP kazandi Yalova sokaklara dokuldu
Yalova Belediye Baskan adayi Mehmet Gurel in Yalova da yuzde 47 oy alarak Belediye Baskanligini kazanmasi Yalovalilari sokaga doktu. Cumhuriyet meydaninda kutlamalar yapildi....

Yalova Ilce secim sonuclari
Yalova Il Saglik Muduru Dr. Osman Karakus
Il Genel Meclisinde Secimler Yapildi
TOKI Kazimiye de Ulasim Sikintis
Baskan Mehmet GUREL e ziyaretler suruyor
Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor
 
 Takvim
30  Nisan 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.3091 32.3673
  Euro 20.5410 20.6770
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,67 saniye.