Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Sevdiklerinizle birlikte sağlık ve mutlulukla güzel bir bayram geçirmeniz dileğiyle, Bayramınız Mübarek Olsun...       Yalova da Su Sporlari Sezonu acildi...     Ciftlikkoy de Dekoratif Aydinlatmalar cok begenildi...        Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 Vali EROL un Kurban Bayramı Mesajı

Vali EROL un Kurban Bayramı Mesajı
 Yazı Boyutu

 Tarih : 10.07.2022 - 22:03:37 


Başta Yalovalı hemşehrilerim olmak üzere, aziz milletimizin ve tüm Müslüman kardeşlerimizin mübarek Kurban Bayramı’nı yürekten tebrik ediyor...





Vali Muammer Erol’un Kurban Bayramı Mesajı

Bugün, müminlerin Allah’a (c.c.) yakınlaşmasını, Hz. İbrahim ve İsmail'in Allah’a (c.c.)sadakat ve teslimiyetini bizlere hatırlatan, toplumda kardeşlik, dayanışma ve yardımlaşma bilincinin gelişmesine, sevgi ve dostluğun yaygınlaşmasına vesile olan Kurban Bayramı’na bir kez daha erişmenin mutluluğu ve heyecanını hep birlikte yaşıyoruz.

Kurban, iyiye ve hakikate ulaşma çabası, sahip olduklarımızı fakir ve ihtiyaç sahipleriyle paylaşmanın tadına varma fırsatı veren, özünde sevgi ve saygının, milli birlik ve beraberliğin, yardımlaşma ve dayanışmanın en yüce manasını bulduğu bir hikmetler bütünüdür"

Bayramlar, ailemiz, akrabalarımız ve milletimizin toplumsal birlikteliğinin birer hatırlatıcısı niteliğindedir. Bayramların gerçek bayram olarak yaşanabilmesi için, başta aile büyüklerimiz olmak üzere bütün yakınlarımız, komşularımız, akraba ve dostlarımız, hasta ve kimsesizleri ziyaret etmek için güzel bir fırsattır. Bu kutlu gün, küslerin barıştığı, dargınlıkların bir kenara bırakıldığı ve herkesin kardeşçe birbirine kucak açmasına da vesile olan önemli bir manevi değerdir.

Kıymetli Yalovalı Hemşehrilerim;

Kurban Bayramı için yollara çıkan tüm vatandaşlarımızdan trafikte dikkatli olmalarını, hız sınırlarına riayet etmelerini, emniyet kemerlerini takmalarını, uykusuz direksiyon başına geçmemelerini, kendilerinin ve sevdiklerinin hayatlarını riske atmamalarını temenni ve tavsiye ediyorum.

Allah’a(c.c.) yakınlaşma, rızasını elde etme vesilesi, Rabbine kayıtsız-şartsız teslimiyet sembolü olan kurban ibadetini yerini getirirken kurbanlarımızı hijyen kurallarına uygun olarak hazırlanmış hayvan kesim yerlerinde usulüne uygun olarak kesilmesini, muhtemel salgın hastalıkların bulaşma ve yayılma risklerinin önlenmesi adına değerli halkımızdan temenni ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, Hac farizasını yerine getirmek için mübarek topraklarda bulunan kardeşlerimizin ibadetlerinin kabul ve makbul olmasını sağlıkla dönmelerini Rabbimden niyaz ediyorum. Başta Yalovalı hemşehrilerim olmak üzere, aziz milletimizin ve tüm Müslüman kardeşlerimizin mübarek Kurban Bayramı’nı yürekten tebrik ediyor; bu bayramın, barış, mutluluk ve huzurun yeryüzüne hâkim olduğu bir dünyanın inşasına vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan(c.c.) niyaz ediyorum.


  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  YALOVA HABER

 Kategori  GÜNCEL

557 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Bu Hafta içinde Haber Eklenmedi.
Sosyal Medya da ANKET yorumlari Sosyal Medya da ANKET yorumlari
Yalova ilce ve beldeleri icin sosyal medya uzerinden yayinlanan yerel secim anketine yapilan yorumlar ilgimizi cekti. Bazi anketlere katilirken bazilari ise ilginc geldi. sosyal medya da paylasilan ankete yapilan yorumlar....

Ciftlikkoy de Adil YELE den govde gosterisi
BECAN dan Cagri: Yalova İcin Guc Sende
ALTINOVA Belediye Baskanina Plaket
CHP kazandi Yalova sokaklara dokuldu
YSK nin secim yasaklari basladi
Yalova da Su Sporlari Sezonu Acildi
Yalova Ilce secim sonuclari
Yalova Il Saglik Muduru Dr. Osman Karakus
Il Genel Meclisinde Secimler Yapildi
 
 Takvim
19  Nisan 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.4551 32.5136
  Euro 20.9742 21.1131
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,62 saniye.