Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Sağlıkla, bereketli yeni bir gün olması umuduyla...      Yalova da Su Sporlari Sezonu acildi...     Ciftlikkoy de Dekoratif Aydinlatmalar cok begenildi...        Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 Ciftlikkoy de Degisim Hizli Basladi

Ciftlikkoy de Degisim Hizli Basladi
 Yazı Boyutu

 Tarih : 24.05.2024 - 19:02:20 


Belediye Baskani Adil Yele nin goreve baslamasiyla birlikte ilcede hummali bir calisma yurutuluyor. fotografta da gorulen Yalova Emlak Komisyonculari eski dernek baskani Adem Sen degisime isik tutuyor.




Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele’nin göreve başlamasıyla birlikte ilçede hummalı bir çalışma yürütülüyor. Belediye Başkanı Adil Yele, hızlı bir şekilde çalışmalarını sürdürdüklerini ifade ederek “Çiftlikköy’de değişim hızlı başladı” diye konuştu.

Yalova Emlak Komisyoncuları eski Dernek Başkanı Adem Şen'den öğrenilecek çok şey var, değişim rüzgarı Çiftlikköy'de hızlı başlıyor.

Çiftlikköy Belediyesi’nde 31 Mart yerel seçimleriyle başlayan değişim rüzgarı devam ediyor. Bir yandan belediyenin kurumsal işleyişinde yeni düzenlemelere gidilirken saha ekipleri de ilçenin dört bir yanında koordineli bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Yoğun bir iş programı yürüten ekipler, parke yol- kaldırım tamiratları ve yenilemelerinden, kanalizasyon ve isale hattı bakımlarına, peyzaj düzenlemelerinden korkuluk boyaması gibi pek çok faaliyet gerçekleştiriyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Bilgekağan Caddesi ve Çiğdem Sokak’ta isale hattı ve lokal kanalizasyon hattı çalışmaları gerçekleştirirken, diğer mahallelerde de ara sokaklarda parke yol, kaldırım bakım ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Bahadır Sokak, Doğa Sokak, Yazlık Sokak, Funda Sokak, Okul 2 Sokak’ta zamanla aşınan ve kırılan taşların değişimleri yapılırken, kaldırım ve bordür yenilemeleri de devam ediyor.

Sahil şeridinde ise düzenleme çalışmaları olanca hızıyla sürüyor. Mokamp bölgesinde yapılan mescit, umumi tuvalet ve çocuk parkı çalışmasının ardından muayene bacaları deniz temalı görsellerle boyandı. Sahilde bulunan palmiye ağaçlarına çevre düzenlemesi yapılırken vatandaşların kullanması için duş kabini montajı da tamamlandı. Yaşar Okuyan Parkı çevresinde de boyama ve düzenleme çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

VERDİĞİMİZ SÖZLERİ YERİNE GETİRİYORUZ

Çiftlikköy halkına seçim döneminde çeşitli sözler verdiklerini ifade eden Başkan Yele, “Verdiğimiz sözleri tek tek yerine getiriyoruz. Sokak hayvanları için özel şeyler yapacağız demiştik. Mama otomatları, pati evleriyle çok olumlu geri dönüş aldığımız işlere imza attık. Mokamp bölgesinde halkımızın istifade edeceği düzenlemeler yapacağımızı söylemiştik. Onları da kısa süre içinde tamamladık. Bunun yanında sahil şeridinde ve ilçemizin diğer bölgelerinde ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyor” dedi.

Belediye personeline teşekkürlerini ileten Adil Yele, şöyle devam etti:“Çiftlikköy’de hizmet anlamında, halka yaklaşım anlamında bir büyük değişimi birlikte başlatacağımızın sözünü vermiştik. Şimdi net bir şekilde söyleyebiliriz ki Çiftlikköy’de değişim hızlı başladı. Halkın dertlerini dinleyen, bu dertlere anında reaksiyon gösteren, aktif bir belediyecilik sergiliyoruz. Vatandaşı odak noktasına alan ve seçim döneminde zihinlere yerleştirdiğimiz “Çiftlikköy için elele’ sloganında olduğu gibi vatandaşıyla el ele çalışmalar yürüten bir yerel yönetim olma anlamında kısa zamanda önemli mesafe katettik. Seçim sonrası yoğun ziyaret programlarına rağmen ben ve çalışma arkadaşlarım 8-5 mesai yapmıyoruz. Halkımızın değişimi yaşaması için gece geç saatlere kadar yapacağımız işler ve planlamalarımızla ilgili çalışmalarımıza devam ediyoruz. Emek veren tüm mesai arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum”

  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  YALOVA HABER

 Kategori  YEREL YÖNETİMLER

79 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
Henüz Haberlere Puan Verilmemiş..
 
Yalova da Mavi Bayrak Odulu Yalova da Mavi Bayrak Odulu
Altinova Kaytazdere de bulunan Saralkent Plajina Mavi Bayrak, Yalova Valisi Dr. Hulya Kaya nin katilimiyla torenle gokdere cekildi....

Yalova ve ilcelerde protokol bayramlasti
Yalova ve ilcelerde protokol bayramlasti Yalova ve ilcelerde protokol bayramlasti
Yalova ve ilcelerinde protokol bayramlasmasi gerceklesti. Yalova Valisi Dr. Hulya Kaya il protokolunu Valilik makaminda kabul ederek hayirli bayramlar diledi....

Yalova da Mavi Bayrak Odulu
Kacak insaatlar hizla artiyor Kacak insaatlar hizla artiyor
Her gecen gun ruhsat almadan bina dikenler, mevcut yapilara usulsuz kacak bolumler ekleyenler artarken, yetkililer ise kucuk cezalar yazmakla kaliyor....

Yalova da Yeni Otopark Hizmete Acildi
Ciftlikkoy de Degisim Hizli Basladi
BECAN: Yerel Basinin Olum Fermani
Kentsel Donusum Ofisi Karizma ya tasindi
Yalova ve ilcelerde protokol bayramlasti
Yalova da Mavi Bayrak Odulu
 
 Takvim
17  Haziran 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.4579 32.5164
  Euro 20.5752 20.7115
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,64 saniye.