Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Sağlıkla, bereketli yeni bir gün olması umuduyla...      Yalova da Su Sporlari Sezonu acildi...     Ciftlikkoy de Dekoratif Aydinlatmalar cok begenildi...        Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 Kadrolarimiz Guclu, Iddialiyiz

Kadrolarimiz Guclu, Iddialiyiz
 Yazı Boyutu

 Tarih : 2.03.2024 - 01:40:55 


Yerel secimler oncesi partisinin her ilce ve beldede iddiali oldukladini dile getiren CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan: iktidar tarafinden 22 yildan beri kaderine terk edilen bir kent var, dedi.





31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde partisinin her ilçe ve beldede iddialı olduğunu dile getiren CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan, “İktidar tarafından 22 yıldan beri kaderine terk edilen bir kent var. Merkezi yönetimin yarattığı bu boşluğu gidermenin çaresi belli; halkçı ve sosyal belediyeciliği yeniden halkımızla buluşturacağız." dedi.

Becan "Güvenli, huzurlu, rahat ve bereketli Yalova için çözümlerimiz de hazır; şehrimizin kendine has özelliklerini, fırsat ve imkanlarını esas alan belediyecilik yapacağız. İktidar gibi hayal satmayacağız. En büyük sorunumuz elbette deprem gerçeği. Yıllardır merkezi hükümet tarafından ihmal edilen bu tehdide karşı gerçekçi projelerle halkımızın derdine derman olacağız. Yalova’yı İstanbul, Kocaeli, Bursa üçgenine sıkışmış bir kent izleniminden çıkartacağız. Gençler umudunu çevre illerde aramayacak. Risk yönetimi, eşit hizmet, adil paylaşım ve planlama önceliğimiz olacak” dedi.  

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yalova Milletvekili Tahsin Becan, 31 Mart seçimlerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Partisinin yol haritasını anlatan Becan, “Yalova genelinde gösterdiğimiz bütün Belediye Başkanı, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi adaylarımızla her seçim bölgesinde iddialıyız. Kentimizin ve halkımızın sorunlarını biliyoruz. Güvenli, huzurlu ve rahat bir yaşam için Yalovamıza refahı esas alan, risk yönetimini, eşit hizmeti, adil paylaşımı, kent güvenliğini ve planlamayı öne çıkaran halkçı belediyecilik vadediyoruz. Seçim sadece kapı çalmakla kazanılmıyor. Gönülleri de çalmalıyız. Bütün kadrolarımızla sahadayız. İnanıyoruz ki, 1 Nisan Pazartesi günü güzel, mutlu, umutlu bir güne uyanacağız” diye konuştu.

“ÖNCELİĞİMİZ GÜVENLİ BİR KENT YARATMAK”

Bir yıl önce Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremleri 50 binden fazla yurttaşın hayatını yitirdiğini, sağ kurtulup evini, işini kaybeden yurttaşların ise yaralarının hala sarılmadığını ifade eden CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan, “Deprem, Yalovamızın gerçeğidir. Önceliğimiz insan yaşamına değer veren güvenli bir kent yaratmaktır. Kısa, orta ve uzun vadeli planlarla yıllardır ihmal edilen mevcut yapı stokunu güvenli hale getireceğiz. Dayanıksız yapıları bilimsel raporlar doğrultusunda güçlendireceğiz, kentsel dönüşüm planına alacağız. Rant odaklı değil yaşam odaklı bir dönüşümle yaşanabilir Yalova’yı inşa edeceğiz” açıklamasını yaptı. Beklenen büyük İstanbul depreminin insani ve ekonomik maliyetinin çok ağır olacağının altını çizen Becan, oluşacak tahribat nedeniyle depremden etkilenen kentlerinin kaderleriyle baş başa kalmaması için şimdiden önlem alınması gerektiğini vurgulayarak, “Türkiye’de afetlere hazırlık, ne yazık ki iktidar tarafından sadece afet sonrası yara sarmak üzerine kurgulanıyor. Oysa afet olmadan risk planlaması yapmak sadece yara sarmaz, can da kurtarır” dedi.

“SAĞLAM ALTYAPI”

Yalova’nın geçmişten gelen sorunlarının başında altyapı eksikliğinin bulunduğuna işaret eden Becan, günü kurtarmak üzerine kurgulanan yatırımların sonuç vermediğini, plansız projelerle Yalova’nın zarar gördüğünü, çöken yeni hastane yolunun bu sorumsuzluğun ve vurdumduymazlığın son örneği olduğunu belirtti. Kimlikli ve konforlu Yalova için mevcut altyapı sorunlarının çözümünde ya da yeni altyapı inşalarında geçici çözümlerden uzak duracaklarını da anlatan Tahsin Becan, insanı ve doğayı esas alacaklarını kaydetti.

“HALKÇI BELEDİYECİLİĞİ BİRLİKTE BÜYÜTECEĞİZ”

“Esnafımızla, iş insanlarımızla, girişimcilerimizle, üniversitelilerimizle, kadınlarımız, gençlerimiz, engelli ve emeklilerimizle şehrimizin kendine has imkân ve fırsatlarını kullanmanın etkin yollarını bulmak için sahadayız” diyen Tahsin Becan, “Yalova’yı ortak akılla, dayanışmayla yönetmeye talibiz. Bir ve birlikte, insan onuruna yaraşır, yaşanabilir, güvenli, kentler oluşturmak için yorulmadan çalışacağız. 1 Nisan’dan sonra da kentimizin imkânlarını ve gelirlerini adil ve hakça bölüştüreceğiz. Her yurttaşımızın belediye hizmetlerinden eşit şekilde yararlanmasını sağlayacağız. Hiç kimse için yeni imtiyazlara izin vermeyeceğiz” diye konuştu.

“KADROLARIMIZ GÜÇLÜ, İDDİALIYIZ” 

31 Mart Yerel Seçimleri için Yalova’daki her seçim bölgesinde iddialı olduklarının altını çizen CHP’li Tahsin Becan, kazanacakları her belediye ile Yalova’da halkçı belediyeciliği büyüteceklerini söyledi. “Halkçı belediyecilik büyüdükçe vatandaşlarımızı çaresiz hissetmeyecek” diyen Becan sözlerine şöyle devam etti:

“Yalova’da her seçim bölgesinde Başkan adaylarımızla, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi adaylarımızla daha güvenli, rahat, huzurlu bir yaşam için güçlü bir iddia ortaya koyuyoruz. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhuriyetimizin kurucu kadrolarından miras aldığımız değerleri, aklın, bilimin ve istişarenin imkânlarıyla birleştirerek Yalova’yı yönetmeye hazırız. Ehliyetli ve liyakatli kadrolarımızla: Yalova’da Mehmet Gürel’le, Kadıköy Beldemizde Yılmaz Tavşan’la; Altınova’da Yasemin Fazlaca, Kaytazdere, Subaşı ve Tavşanlı Beldelerimizde Doğan Çitil, Turan Canbay ve Mehmet Hasip Başeğmez ile; Armutlu’da Osman Zeki Sarı ile; Çınarcık’ta Avni Kurt, Esenköy, Koru, Teşvikiye Beldelerimizde Özay Biber, Kamil Yaman ve Akın Büyükturan ile; Çiftlikköy’de Adil Yele, Taşköprü Beldemizde Ümit Korkmaz ile ve Termal’de Sabriye Sultan Yalçın ile ilimizi dirençli ve konforlu kılmaya talibiz. İnanıyoruz ve başaracağız.”

  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  YALOVA HABER

 Kategori  SON DAKIKA

128 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor
Yalova Il Ozel Idaresi tarafindan gerceklestirilen ihale ile, Cinarcik ilcesinde bulunan Senkoy Koylu Pazaryeri modern ve yeni tesisleri onumuzdeki aylarda hizmete girecek....
Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor
Yalova Il Ozel Idaresi tarafindan gerceklestirilen ihale ile, Cinarcik ilcesinde bulunan Senkoy Koylu Pazaryeri modern ve yeni tesisleri onumuzdeki aylarda hizmete girecek....
 
 Takvim
27  Nisan 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.4527 32.5111
  Euro 20.6660 20.8029
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,72 saniye.