Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Sağlıkla, bereketli yeni bir gün olması umuduyla...      Yalova da Su Sporlari Sezonu acildi...     Ciftlikkoy de Dekoratif Aydinlatmalar cok begenildi...        Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 YBB yeni yerinde calismalara basladi

YBB yeni yerinde calismalara basladi
 Yazı Boyutu

 Tarih : 11.01.2024 - 21:14:03 


&304;limizde faaliyet gosteren ulusal ve yerel basin mensuplarinin uye oldugu Yalova Basin Birligi YBB, dernek acilisini Gazeteciler Gununde yogun bir katilimla gerceklestirdi.




Yalova'da faaliyet yürüten ulusal ve yerel basın mensuplarının üye olduğu Yalova Basın Birliği (YBB), dernek açılışını 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde yaptı.Yalova'da ulusal ve yerelde görev yapan basın mensuplarının üye olduğu YBB, Yalova Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle yaptıkları eğitim protokolü kapsamında kurulan dernek merkezini törenle açtı.

Açılışta konuşan Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, derneğin açılışına katılan üyelerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.

45'in üzerinde üyesi olan birliğin kent için önemli bir sivil toplum kuruluşu olduğunu belirten Tutuk, "Hayırlı uğurlu olsun. Belediyemiz, basın birliğimiz ve İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz bir proje yürüttük. Bu projenin de amacına uygun bir şekilde başarıya ulaşmasını temenni ediyorum. Bütün gazeteci kardeşlerimizin gününü kutluyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun. Burada aynı zamanda öğrencilerimiz de eğitim görecek." diye konuştu.

Gazetecilerin gününü kutlayan CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan ise, siyaset, ticaret veya herhangi bir alanın işini tanıtması için gazetecilere ihtiyacı olduğuna dikkate çekerek, "Bu oluşuma gazeteci arkadaşlarımızın ve hepimizin ihtiyacı vardı. Onun için kaleminize, yüreğinize, emeklerinize sağlık. Tekrar tebrik ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun." şeklinde konuştu.

AK Parti İl Başkanı Umut Güçlü de, uzun süredir siyasetin içerisinde olduğu için gazetecilerin görevlerini fedakarca yaptığına şahit olduğunu söyledi. Güçlü, "Şimdi daha çok çalışacağınız bir süreç geldi. Üç ay gibi bir süre yerel seçimimiz var. Allah sizlerle beraber bizlere de hayırlı olmasını nasip etsin. Hepinizin gününü kutluyorum ve yerinizin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Cem beye de bu güzel oluşumda beraberliği sağladığı ve burayı kazandırdığı için sizler adına da teşekkür ediyorum." dedi.

Kentte gazetecilerin temsil edildiği tek sivil toplum kuruluşu olduklarını belirterek, bundan gurur duyduklarına vurgu yapan YBB Başkanı Cem Mete Okur da, şöyle konuştu: "Üyelerimizin tamamı sahada, bu işe emek veren arkadaşlardan oluşuyor. Hepsinin katılımı basın birliği çatısı altında olması bizim için çok kıymetliydi. Bizim bu aşamaya gelmemize katkısı olan birçok kurum ve kuruluş vardı. Yalova Valiliğine, Yalova Belediye Başkanımız Mustafa Tutuk'a özellikle teşekkür etmek istiyorum. Çünkü katkıları çok fazla. Altınova Belediye Başkanımız Metin Oral, Termal Belediye Başkanı Sinan Acar, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Yalova Güzel Sanatlar Lisesi yönetim ve öğrencilerine çok teşekkür ediyoruz."

İl Müftüsü İlyas Yılmaztürk'ün duasının ardından protokol üyelerinin açılış kurdelesini kesmesiyle devam eden program, Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin sunduğu müzik dinletisi ve dernekte yürütülecek faaliyetlerin anlatılmasıyla son buldu.

 
 
Genel Yayın Koordinatörümüz Vedat Yılmaz da programda yerini aldı. 

 
 
 
 
 
Gazete Marmara İmtiyaz Sahibi Ahmet Akkaya ise sağlık sorunları nedeniyle programa katılamadı. Genel Yayın Koordinatörümüz Vedat Yılmaz aracılığı ile hayırlı olsun dileklerini ileterek, Yalova Basın Birligi'ni tebrik etti.
 
 
  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Bu Habere Toplam 5 Puan Verildi
 Kaynak :  Vedat Yılmaz

 Kategori  SON DAKIKA

183 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor
Yalova Il Ozel Idaresi tarafindan gerceklestirilen ihale ile, Cinarcik ilcesinde bulunan Senkoy Koylu Pazaryeri modern ve yeni tesisleri onumuzdeki aylarda hizmete girecek....
 
 Takvim
28  Nisan 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.4527 32.5111
  Euro 20.6660 20.8029
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,72 saniye.