Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Sağlıkla, bereketli yeni bir gün olması umuduyla...      Yalova da Su Sporlari Sezonu acildi...     Ciftlikkoy de Dekoratif Aydinlatmalar cok begenildi...        Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 Yol Yapim Calismalari Kesintisiz Devam Ediyor

Yol Yapim Calismalari Kesintisiz Devam Ediyor
 Yazı Boyutu

 Tarih : 6.12.2023 - 23:29:01 


Yerel secimler oncesi farklı soylentilerin konusuldugu Kadikoy beldesinde; belediye ve fen isleri mudurlugu ekipleri belirlenen programlar cercevesinde belde genelinde yol yapim calismalarini kesintisiz surduruyor.




Kadıköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri belirlenen programlar doğrultusunda, belde genelinde yol yapım çalışmalarını kesintisiz bir şekilde sürdürüyor. Yürütülen çalışmaları inceleyen Belediye Başkanımız Mehmet Şahin, bölgede bulunan ekiplerden bilgi alarak faaliyetleri yerinde takip etti.
 
Kadıköy Belediyesi beldenin her noktasına hizmet götürmeye devam ediyor. Belediyeye bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Kadıköy’ün farklı bölgelerinde gece – gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor.
 
Gece yapılan asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen Kadıköy Belediye Başkanı Mehmet Şahin, “Kadıköy Belediyesi olarak beldemizi güzelleştirmek adına 7/24 çalışmalarımıza devam ediyoruz. Beldemizin en işlek cadde ve sokaklarında yapılan asfaltlama çalışmasını gece yerinde inceledik. Ekiplerimiz sabah trafik akışına engel olmamak adına gece çalışıp sabaha kadar asfaltlama çalışmalarını sürdürmektedir. Tüm gayretimiz ve çabamız vatandaşlarımıza hizmet edebilmek her şey daha güzel bir Kadıköy için, yeni yollarımızın beldemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Kadıköy Belediye Başkanı Mehmet Şahin, yerel seçimler konusunda yöneltilen soruları yanıtsız bıraktı. (Gazete Marmara'da)
 
 
MEHMET ŞAHİN ÇEKİLİYOR MU..?

Mevcut Belediye Baskani Mehmet Sahin'in Ak Parti'den aday adayi olup almayacağı konusunda farklı söylentilerin yayıldığı belde de; başkan çekildiği takdirde belde deki hizmetlerin durması korkusu yaşanıyor.
 
 
 
 
 
 
 
  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  YALOVA HABER

 Kategori  SON DAKIKA

227 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor
Yalova Il Ozel Idaresi tarafindan gerceklestirilen ihale ile, Cinarcik ilcesinde bulunan Senkoy Koylu Pazaryeri modern ve yeni tesisleri onumuzdeki aylarda hizmete girecek....
Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor
Yalova Il Ozel Idaresi tarafindan gerceklestirilen ihale ile, Cinarcik ilcesinde bulunan Senkoy Koylu Pazaryeri modern ve yeni tesisleri onumuzdeki aylarda hizmete girecek....
 
 Takvim
27  Nisan 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.4527 32.5111
  Euro 20.6660 20.8029
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,67 saniye.