Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Milliyetçi Hareket Partisi ÇİFTLİKKÖY deki tüm dengeleri bozdu...      Çiftlikköy ilçemizde Ak Parti, CHP ve MHP arasında bir yerel seçim rüzgari esecek...          Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 Genclik Yuruyusu Yogun Katilimla Gerceklesti

Genclik Yuruyusu Yogun Katilimla Gerceklesti
 Yazı Boyutu

 Tarih : 18.05.2023 - 01:07:24 


Altinova da ATATURK u Anma, Genclik ve Spor Bayrami nedeniyle Genclik Yuruyusu duzenlendi.





Altınova ilçesinde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Gençlik Yürüyüºü düzenlendi. Yürüyüº ilçe protokolü, vatandaºlar, öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla coºkulu bir ºekilde gerçekleºtirildi.
 
Yürüyüºe; Altınova Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, Garnizon Komutan Temsilcisi, Altınova Belediye Baºkanı Dr. Metin Oral, Kaytazdere Belediye Baºkanı Ali Kangal, il genel ve belediye meclis üyeleri, Altınova Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Sait Baºaran, Altınova Milli Eğitim Müdürü Zeki Sitar, daire amirleri, vatandaºlar, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

“Geleceğimizin teminatı gençlerimize güvenimiz tamdır”

Altınova Belediye Baºkanı Dr. Metin Oral Türk Ulusunun, Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı.Baºkan Oral, “Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919 tarihinde Samsun’a ayak bastığı gün, bağımsızlık meºalesi yakılmıºtır. Bundan 104 yıl önce yokluk ve sefalet içinde yaºayan Türk Milleti, esarete boyun eğmeyeceğini bütün dünyaya ispatlamıºtır” dedi.

Altınova Belediye Baºkanı Dr. Metin Oral yayınladığı mesajda ºunları söyledi: “Birlik ve bütünlük içinde hareket edilmesi durumunda ülkemiz için aºılamayacak engel yoktur. Gençlik, ulusların geleceğidir. Gençlerine değer veren, onları en iyi biçimde yetiºtirerek, kiºilikli ve özgüvenli kuºaklar olarak yarınlara hazırlayan uluslar, geleceğe de güvenle bakabilirler. Gençlere önem ve değer veren Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Cumhuriyet’i en iyi biçimde koruyup kollayacağınıza inandığı için sizlere emanet etmiº, böylelikle Türk Gençliği’ne güvenini göstermiºtir.Atatürk baºta olmak üzere; ulusumuzun yetiºtirdiği tüm kahramanlarımız, yurdu için canını ortaya koymaktan çekinmeyen ºehitlerimiz ve gazilerimiz bizlere övünç duyduğumuz bir tarih bırakmıºlardır. Türk Ulusu’nun bağımsız ve özgür yaºama kararlılığının bir göstergesi olan Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyor, Büyük Atatürk’ü, Kurtuluº Savaºı’nın tüm kahramanlarını, ºehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve rahmet ile anıyorum.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  YALOVA HABER

 Kategori  ILÇELER

358 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Sosyal Medya da ANKET yorumlari Sosyal Medya da ANKET yorumlari
Yalova ilce ve beldeleri icin sosyal medya uzerinden yayinlanan yerel secim anketine yapilan yorumlar ilgimizi cekti. Bazi anketlere katilirken bazilari ise ilginc geldi. sosyal medya da paylasilan ankete yapilan yorumlar....

Ciftlikkoy de Adil YELE den govde gosterisi
BECAN dan Cagri: Yalova İcin Guc Sende
 
 Takvim
29  Mart 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.2596 32.3177
  Euro 21.2554 21.3962
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,69 saniye.