Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Sağlıkla, bereketli yeni bir gün olması umuduyla...      Yalova da Su Sporlari Sezonu acildi...     Ciftlikkoy de Dekoratif Aydinlatmalar cok begenildi...        Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 Yalova ve İlcelerinde 10 Kasim Torenleri

Yalova ve İlcelerinde 10 Kasim Torenleri
 Yazı Boyutu

 Tarih : 11.11.2022 - 00:06:59 


Cumhuriyetimizin kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ün aramızdan ayrılışının 84. Yildonümünde Yalova ve İlçelerinde gerçekleşen Anma Programı gerçekleşti.



Cumhuriyetimizin kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılıºının 84. Yıldönümünde Yalova ve İlçelerinde gerçekleºen Anma Programı gerçekleºti. Yalova'da, 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanında Atatürk Anıtına çelenklerin sunulmasıyla baºladı.Tüm yurtta olduğu gibi İlimizde de saat 09.05`te sirenler çalınarak iki dakikalık saygı duruºunun ardından İstiklal Marºımızın okunması ile birlikte bayraklarımız yarıya indirildi.

Saatler, 09.05'i gösterdiğinde Yalova'da hayat durdu. Sirenlerin çalmasıyla birlikte Yalova'da kurum ve iºyerlerinde cadde ve sokaklarda vatandaºlar, saygı duruºunda bulundu. Cadde ve sokaklarda kontak kapatan sürücüler, araçlarından inerek saygı duruºunda bulundu. Yalova'da 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törende, Atatürk Anıtı’na; Yalova Valiliği, Garnizon Komutanlığı, Yalova Belediyesi, Yalova Barosu, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası,Yalova Üniversitesi, STK'lar, Siyasi Partiler, çelenklerini sunarak saygı duruºunda bulundular.

Törene, Vali Muammer Erol, Garnizon Komutanı Albay Cenk Topuz, Belediye Baºkan Vekili Mustafa Tutuk, Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı, Yalova İl Genel meclis baºkanı Hasan Soygüzel, Kamu Kurumların İl Müdürleri, STK temsilcileri, Yalova Protokolü,, Siyasi Partilerin İl baºkanları, öğrenciler ve çok sayıda vatandaº katıldı. Atatürk Anıtı önündeki törenlerin ardından Raif Dinçkök Kültür Merkezi’nde anma programı yapıldı. 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü programı, Prof. Dr. Halil İnalcık Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan Oratoryo ile son bulurken, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 10 Kasım Atatürk’ü Anma konulu resim, mektup ve kompozisyon yarıºmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri Vali Muammer Erol tarafından takdim edildi.

ÇİFTLİKKÖY İLÇESİNDE 10 KASIM TÖRENİ
 
Çiftlikköy İlçesinde 10 Kasım Atatürk’ü Anma Töreni, 23 Nisan Meydanı’nda yapıldı. Törene Çiftlikköy Kaymakamı Ömer Bilgin, Garnizon Komutanı Hava Pilot Albay Okan Uygun ve Çiftlikköy Belediye Baºkanı Ali Murat Silpagar’ın yanı sıra ilçe protokolü, siyasi parti temsilcileri, belediye meclis üyeleri, vatandaºlar ve öğrenciler katıldı. Çelenklerin Atatürk Anıtı’na sunulması sonrasında saat 9.05’te sirenler eºliğinde saygı duruºunda bulunuldu. İstiklal Marºı’nın okunmasının ardından anma programı Çiftlikköy Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleºtirildi. Belediye Kültür Merkezi’nde Sultaniye M.Akif İnan Ortaokulu öğrencilerinin yaptığı oratoryo gösterisi izleyiciler tarafından alkıºlandı. 10 Kasım dolayısıyla yapılan okullararası yarıºmalarda derece alan öğrencilere ise ödüllerini Kaymakam Bilgin takdim etti.Cumhuriyetin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün büyük zaferle taçlanan İstiklal Savaºımızın komutanı ve Türk Milletinin var olma mücadelesinin lideri olduğunu ifade eden Baºkan Silpagar, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete intikal ediºinin 84'üncü yılında rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum” ifadelerini kullandı.

çiftlikköy

ALTINOVA İLÇESİNDE 10 KASIM TÖRENİ

Altınova İlçesinde 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü, Altınova Kaymakamlığı önündeki Atatürk Anıtı’na çelenk koyma ve bayrakların yarıya indirilmesiyle baºladı. Altınova Kaymakamlık Binası tören alanında bulunan Atatürk Anıtına sırasıyla Altınova Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, Garnizon Komutanlığı Temsilcisi, Altınova Belediye Baºkanı Dr. Metin Oral ve siyasi parti temsilcileri çelenk sundular. Çelenk töreninin ardından anma töreni, Altınova Tavºanlı ªehitlik Ortaokulu’nda devam etti.Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 84’üncü yılı etkinlikleri çerçevesinde Çelenk töreninin ardından anma töreni, Tavºanlı ªehitlik Ortaokulu’nda devam etti.Tavºanlı ªehitlik Ortaokulu’nda törenlerde günün anlam ve önemini anlatan konuºmanın ardından öğrenciler ºiir dinletisi, oratoryo gösterisi gerçekleºtirdi. Tören, yarıºmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesiyle son buldu.
 
altınova
ÇINARCIK İLÇESİNDE 10 KASIM TÖRENİ
 
Çınarcık’ta 10 Kasım Atatürk’ü Anma Töreni Cumhuriyet Meydanı’nda yapıldı.Çınarcık'ta 10 Kasım Atatürk’ü Anma Töreni Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törenle yapıldı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü Anma Törenine Çınarcık Kaymakam Cemil Aksak, Çınarcık Belediye Baºkanı Numan Soyer, Çınarcık İlçe Emniyet Müdürü Fatih Çingi, Çınarcık İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Koçak, meclis üyeleri, ilçedeki kamu kuruluºlarının mülki ve idari amirleri, sivil toplum kuruluºu ve siyasi partilerin temsilcileri , Çınarcık Belediyesi personeli ile çok sayıda vatandaº katıldı. Çınarcık Kaymakamı Cemil Aksak ve Çınarcık Belediye Baºkanı Numan Soyer Atatürk Anıtı’na sırayla çelenk sundular. Çelenklerin sunulmasının ardından saatler 09.05’i gösterdiğinde tüm yurtta olduğu gibi Çınarcık’ta da hayat durdu ve merkezi hoparlörlerden Çınarcık’ın dört bir yanında sirenler çaldı.
ÇINARCIK
 
TERMAL İLÇESİNDE 10 KASIM TÖRENİ
 
Termal İlçesinde 10 Kasım Atatürk’ü Anma Töreni Termal Meydanı’nda yapıldı. 10 Kasım Atatürk'ü anma münasebeti ile Belediye Baºkanı H.Sinan Acar, İlçe Kaymakamı Faruk Doğru, İlçe Emniyet Müdürü Rıdvan Demirel, İlçe Jandarma Komutanı Çağri İzci, İl Genel Meclis üyelerimiz ile Belediye Meclis Üyeleri  halkın da katılımı ile çelenk töreni gerçekleºti. .Tören çelenk bırakılması ardından, saygı duruºu ve istiklal marºı ile son buldu.
termal


  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  YALOVA HABER

 Kategori  SON DAKIKA

315 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
TOKI Kazimiye de Ulasim Sikintis TOKI Kazimiye de Ulasim Sikintis
TOKI Kazimiye Konutlari sakinleri toplu tasima sikintisi yasiyor. Konutlar muteahhit firma tarafinden teslim edilmesi sonrasi vatandas dairesine yerlesmeye basladi ancak ulasim sikintisi yasiyor....

Baskan Mehmet GUREL e ziyaretler suruyor
Sosyal Medya da ANKET yorumlari Sosyal Medya da ANKET yorumlari
Yalova ilce ve beldeleri icin sosyal medya uzerinden yayinlanan yerel secim anketine yapilan yorumlar ilgimizi cekti. Bazi anketlere katilirken bazilari ise ilginc geldi. sosyal medya da paylasilan ankete yapilan yorumlar....

Ciftlikkoy de Adil YELE den govde gosterisi
BECAN dan Cagri: Yalova İcin Guc Sende
ALTINOVA Belediye Baskanina Plaket
YSK nin secim yasaklari basladi
CHP kazandi Yalova sokaklara dokuldu
Yalova Ilce secim sonuclari
Yalova da Su Sporlari Sezonu Acildi
Yalova Il Saglik Muduru Dr. Osman Karakus
Il Genel Meclisinde Secimler Yapildi
 
 Takvim
23  Nisan 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.5000 32.5586
  Euro 20.9548 21.0936
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,58 saniye.