Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Sağlıkla, bereketli yeni bir gün olması umuduyla...      Yalova da Su Sporlari Sezonu acildi...     Ciftlikkoy de Dekoratif Aydinlatmalar cok begenildi...        Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 Çalıştık, çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz

Çalıştık, çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz
 Yazı Boyutu

 Tarih : 8.09.2022 - 10:19:47 


Altinova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, gerçekleştirilen ve yapımı devam projeleri geniş katılımlı bir basın toplantısıyla kamuoyu ile paylaştı.





Altınşehir, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral: çalıştık, çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz.

İlk günkü aşkla, ‘Memleket işi gönül işidir’ diyerek, çalışmalarına ara vermeden devam eden Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Ak Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar, Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, İlçe Başkanı Hasan Zafer ve meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen projeleri ve yapılması planlanan projeleri basın mensupları aracılığıyla kamuoyu ile paylaştı.

Ak Parti MKYK Üyesi ve Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

Altınova İlçemiz, gerek iktidarımızın gerekse belediyemizin yaptığı yatırımlarla bölgemizin adı gibi altın bir değeri olmuştur.

Bu yeter mi? Elbette yetmez. İşte onun için yatırımlara, halkımıza hizmet etmeye devam ediyoruz. Sadece 2022-2023 yılları arasında Altınova İlçemize belediye ve iktidar olarak 250 milyonluk yatırım getiriyor, devamının müjdesini veriyoruz.

Altınova ve Altınovalılar bizim göz bebeğimiz. Onun için Altınova’nın gelişmesi ve büyümesinin artarak devam etmesi için yatırımlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz.

Yaşamın her alanında Altınova’ya dokunuyoruz. Tarımından sanayisine, altyapıdan üst yapıya, eğitimden sağlığa, güvenlikten spora, sosyal ve kültürel yatırımlarla Altınova marka şehir olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir.

Tüm bunları el ele vererek, birlik ve beraberlik içinde aşkla yapmamız ise çok daha büyük anlam katıyor.”

“Güçlü Türkiye hedefleri doğrultusunda Altınova olarak ilk günkü aşkla hizmet etmeye devam ediyoruz” diyerek sözlerine başlayan Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, basın mensuplarına şu açıklamalarda bulundu:

Altınova’mız, AK Parti İktidarının destekleri ile altyapıdan üst yapıya, eğitimden sağlığa, güvenlikten spora, sosyal ve kültürel yatırımlarla Altınova, adına yakışır AltınŞehir olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Altınova Belediyemizin ve iktidarımızın 2022-2023 yılı yatırımlarınınbir kısmını kamuoyuyla paylaşmak için bugün bir araya geldik.

Cumhurbaşkanımızdan aldığımız güçle, AK Parti Yalova İl Başkanımız Sayın MuğlimBağatar’ın şahsında parti teşkilatlarımızın, milletvekillerimizin, hükümetimizin desteğiyle tüm olumsuzluklara rağmen üretken belediyecilik anlayışıyla çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde yapılan yatırımlarla hayaller gerçeğe dönüştürülmüştü

Altınova Tersaneleri, Osmangazi Köprüsü, Hersek Lagünü Doğa Eğitim Merkezi ve Kuş Gözlem Kulesi ile Tıbbi Aromatik Bahçesi ilçemizin en önemli gurur kaynaklarımızdan olmuştur. Altınova olarak, durmadan çalışarak yolumuza devam ediyoruz. Güçlü Türkiye hedefleri doğrultusunda ilk günkü aşkla hizmet veriyoruz.

altinovayatirim01

Bizim belediyecilik anlayışımız, hizmet belediyeciliğidir, eser belediyeciliğidir. ‘gönülden yaparsan, gönüller kazanırsın’ düsturuyla şehrimizin tamamını kucaklayan bir anlayışla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. AK Parti’nin belediyecilik ilkeleri çerçevesinde; Altınova’yı yeni yolları, yeşil alanları, yeni yaşam ve sosyal alanları, güçlü altyapısı ve üst yapıları ile geleceğe hazırlamaya devam ediyoruz.

Tevazu, samimiyet ve gayretle çalışıyoruz, çalışacağız. Sorumluluklarımızın bilinciyle hareket ederek, istişare kültürünü yaygınlaştırıyoruz. Rabbim yolculuğumuzu kolaylaştırsın, birlikteliğimizi baki kılsın.

Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar, “Kardeşliği, tarihi, sanayiyi ve kültürleri buluşturan Altınova” parolasıyla çıktığımız hizmet yarışında iktidarımızdan ve ilçe dinamiklerimizden aldığımız güçle yolumuza devam ediyoruz.

altinovayatirim02

K
entimizin en önemli ekonomik lokomotifi olan tersaneleri ilçemize kazandırırken, tarımımızdan da ödün vermedik.

Modern kentin gereklerini yerine getirmek için kollarımızı sıvadık. Öncelikli olarak bir ilçenin olmazsa olmazı olan Hükümet Konağını ilçemize kazandırdık. Düğün Salonumuzu, Devlet hastanemizi, SGK binamızı, Denizcilik Meslek Lisesi ve kampüsünü, spor salonumuzu, halı saha ve gençlik merkezimizi, FİFA standartlarında stadyumumuz ile spor tesislerimizi, semt sahalarımız, çocuk parklarımız, su terfi istasyonlarımızı, Taziye Evimizi, bölgemizin en modern belediye hizmet binamızı halkımızın hizmetine sunduk.

Hersek Mahallesi’nde, Altınova Belediyesi Mülkiyetinde bulunan, II. derece arkeolojik SİT alanında kalan yerde bilimsel kazı çalışmaları süresince kullanılmak üzere kazı evi alanını oluşturduk. Cumhurbaşkanı kararı ile 12 ay kazı çalışması sürecektir.

İktidarımızın öncülüğünde kurulan Altınova Tersaneleri, Osmangazi Köprüsü, Hersek Lagünü Doğa Eğitim Merkezi ve Kuş Gözlem Kulesi ile Tıbbi Aromatik Bitkiler Bahçesi Projeleriyle Altınova sınırlarını aşmış, sadece ülke gündeminde değil, dünyada da adından söz ettirmeye başlamıştır.

Hiç durmadık. Halkımızdan aldığımız emaneti ilerilere taşımak için arkadaşlarımızla var gücümüzle çalıştık, çalışıyoruz, çalışmaya devam ediyoruz.  

altinovayatirim03

AK Parti teşkilatlarımızdan, Milletvekillerimizden, hükümetimizden, sanayicimizden ve ilçe dinamiklerimizden aldığımız güç ve destekle Altınova’mızı adına layık AltınŞehir yapmak için 2022-2023 yıllarında ilçemize yine çok önemli eserleri kazandırmaya devam edeceğiz.

İlçemize yapılan yatımlarda bizlere destek olan başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, hükümetimizin tüm bakan ve bürokratlarına, AK Parti Yalova İl Başkanımız Sayın MuğlimBağatar ve şahsında tüm teşkilatlarımıza, AK Parti MKYK üyesi Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş’e, AK Parti Yalova Milletvekili Sayın Meliha Akyol’a, AK Parti Altınova İlçe Başkanımız Sayın Hasan Zafer’e, il genel ve belediye meclis üyelerimize, ilçemizdeki sanayici ve iş insanlarımıza, değerli hayırsever vatandaşlarımıza ilçe halkım adına teşekkür ederim.”

altinovayatirim04

 

 

 


 

 



  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Bu Habere Toplam 5 Puan Verildi
 Kaynak :  YALOVA HABER

 Kategori  SON DAKIKA

415 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
TOKI Kazimiye de Ulasim Sikintis TOKI Kazimiye de Ulasim Sikintis
TOKI Kazimiye Konutlari sakinleri toplu tasima sikintisi yasiyor. Konutlar muteahhit firma tarafinden teslim edilmesi sonrasi vatandas dairesine yerlesmeye basladi ancak ulasim sikintisi yasiyor....

Baskan Mehmet GUREL e ziyaretler suruyor
ALTINOVA Belediye Baskanina Plaket ALTINOVA Belediye Baskanina Plaket
Alitnova Afet Gonulluleri ve Guzel Yasam Dernegi Baskani Turhan Palasoglu, Belediye Baskani Dr. Metin Oral ziyaret ederek, olasi afetlere yonelik calismalar ve dernege verdigi desteklerden dolayi tesekkur plaketi verdi....

YSK nin secim yasaklari basladi
CHP kazandi Yalova sokaklara dokuldu
Yalova Ilce secim sonuclari
Yalova da Su Sporlari Sezonu Acildi
Yalova Il Saglik Muduru Dr. Osman Karakus
Il Genel Meclisinde Secimler Yapildi
TOKI Kazimiye de Ulasim Sikintis
Baskan Mehmet GUREL e ziyaretler suruyor
 
 Takvim
25  Nisan 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.4742 32.5327
  Euro 20.9111 21.0496
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,69 saniye.