Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Milliyetçi Hareket Partisi ÇİFTLİKKÖY deki tüm dengeleri bozdu...      Çiftlikköy ilçemizde Ak Parti, CHP ve MHP arasında bir yerel seçim rüzgari esecek...          Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 CHP Grup Toplantisi Yalova da

CHP Grup Toplantisi Yalova da
 Yazı Boyutu

 Tarih : 19.08.2022 - 00:24:53 


CHP Genel Başkanı, 17 Ağustos 1999 depreminin 23. yılında partisinin grup toplantısını Milletvekilleri ve belediye başkanlarının katılımlarıyla Yalovada gerçekleştirdi. Kılıçdaroğlu, Yalovada ilk ziyaretini deprem anıtına yaptı.





CHP GRUP TOPLANTISI YALOVA'DA YAPILDI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 17 Ağustos 1999 depreminin 23. yılında partisinin grup toplantısını Milletvekilleri ve belediye başkanlarının katılımlarıyla Yalova'da gerçekleştirdi. Kılıçdaroğlu, Yalova'da ilk ziyaretini deprem anıtına yaptı. Kılıçdaroğlu, anıttaki semboller hakkında CHP Yalova İl başkanı Mehmet Gürel ve görevden uzaklaştırılan Yalova Belediye başkanı Vefa Salman'da bilgi aldı. Burada, CHP lideri hayatını kaybeden ve 23 yıl boyunca unutulmayan yurttaşlar için anıta karanfiller bıraktı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, buradan GARDEN A.Ş yöneticileri ve Ziraat Odaları Başkanları ile çiçek üreticilerin katılımıyla gerçekleşen, tarım sektörü temsilcileriyle bir araya geldi. Kılıçdaroğlu burada yaptığı konuşmada "Türkiye'nin her tarafını gezen biri olarak ifade edeyim. Olağanüstü zenginliğimiz var ama bu zenginliğin ne anlama geldiğini bu zenginlikten nasıl yararlanmamız gerektiğini siyaset kurumu öğrenmiş değil. Ankara'da odalarda oturarak bu sorunlar çözülemez. Tam tersine sorunları bilen sorunları yaşayanlarla konuşan alanları gezen bir yapıya ihtiyacımız var. Pek çok değişikliğe ihtiyacımız var.Türkiye'nin çözülmeyecek hiçbir sorunu yoktur. Akılla, mantıkla, bilgiyle, birikimle neden çözülmesin. Bu kısır anlayıştan bu siyaset kurumunu çekip çıkarmak lazım. Bunu da yapacağız inşallah. Sakın ola ki moralinizi bozmayın. Her şey düzelecektir. İnşallah bütün sorunları beraber aşacağız" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Milletvekilleriyle birlikte  daha sonra RDKM'de gerçekleşen CHP Grup toplantısına katıldı. Burada Vefa Salman Kılıçdaroğlu'nu " Atatürk'ün kenti Yalova'ya Hoşgeldiniz 14. Cumhurbaşkanım Sayın Kılıçdaroğlu" diyerek kürsüye davet etti.  Kılıçdaroğlu konuşmasında, "Mustafa Kemal Atatürk’ün şehrindeyim. Sakın ola ki hiç kimse umutsuz olmasın. Bir ahdim var bu ülkede hiçbir çocuk yatağa aç girmesin, bir ahdim var hiç kimse inancı dolayısıyla ötekileştirilmesin. Şu anda Türkiye’yi yönetenler ülkenin sorunlarını bilmiyorlar, sorunlara kilitlenmiyorlar. Saraylarda yaşıyorlar. Saraylarda yaşayıp halktan kopuk olan insanlar halkın sorununu bilemezler, halkın sorununu çözemez. Sarayda yaşayanların politikası şu, altta kalanın canı çıksın. Erdoğan’ın ve arkadaşlarının izlediği ekonomik politikanın temel felsefesi bu. Bunu yapmayacağız. Hiç kimse bu topraklarda altta kalmayacak. Herkes düşüncesini özgürce ifade edecek." dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, STK temsilcileri ve Muhtarlarla birlikte düzenlediği toplantının ardından, Yalova Balkan Göçmenleri Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti. Balkan Evi'nde dernek üyeleriyle bir araya gelen Kılıçdaroğlu, GOP Mahallesinde bulunan Kırım Anıtı'na gül bıraktı. Daha sonra Yalova Cumhuriyet caddesinde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Burada esnaf ve Yalovalılara seslenen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, toplanan kalabalığa hitap ettiği sırada, Yalova Belediyesi Kentsel Dönüşüm Ofisi'nin bulunduğu Uğur Mumcu Kültür Merkezinin bulunduğu binanın penceresinden 'Bay Kemal, Yalova Belediyesi'nden çalınan 23 milyon lira nerede' yazılı bir pankart açıldı.

Açılan pankartın, görevinden alınan  Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman'ın devam eden zimmet davasıyla ilgili olan pankartı açanları  kalabalık protesto etti. Pankartı fark ettikten sonra da konuşmasına devam eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu" Bay Kemal, her kuruşun hesabını verir. Hiç kimse unutmasın, geliyor gelmekte olan. Bu ülkede adalet, demokrasi istiyor musunuz O zaman bize katılacaksınız. Bu ülkede hükümetin topladığı vergilerin hesabının millete verilmesini istiyor musunuz Bize katılacaksınız. Bu ülkede hak, hukuk, adalet istiyor musunuz Bize katılacaksınız. Beraber yürüyeceğiz. Demokrasinin, özgürlüğün, hakkın, hukukun, adaletin ayak sesleri geliyor. Birileri korkuyor. Birileri panik içinde. Hiç ama hiç sizi onlar üzmesin. Allah'ın izniyle, hep birlikte, hep beraber mücadele edeceğiz. Haramilerin saltanatını yıkacağız. Bu ülkeye haramiler değil, demokratlar lazım. Bu ülkeyi soyanlar değil, alın terini katık olarak koyan siyasetçiler lazım" dedi.

 

  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  Başka Site

 Kategori  SON DAKIKA

516 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Sosyal Medya da ANKET yorumlari Sosyal Medya da ANKET yorumlari
Yalova ilce ve beldeleri icin sosyal medya uzerinden yayinlanan yerel secim anketine yapilan yorumlar ilgimizi cekti. Bazi anketlere katilirken bazilari ise ilginc geldi. sosyal medya da paylasilan ankete yapilan yorumlar....

Ciftlikkoy de Adil YELE den govde gosterisi
BECAN dan Cagri: Yalova İcin Guc Sende
 
 Takvim
29  Mart 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.2596 32.3177
  Euro 21.2554 21.3962
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,71 saniye.