Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Sevdiklerinizle birlikte sağlık ve mutlulukla güzel bir bayram geçirmeniz dileğiyle, Bayramınız Mübarek Olsun...       Yalova da Su Sporlari Sezonu acildi...     Ciftlikkoy de Dekoratif Aydinlatmalar cok begenildi...        Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 Yalova ve ilçelerinde bayram programları

Yalova ve ilçelerinde bayram programları
 Yazı Boyutu

 Tarih : 21.07.2021 - 20:32:55 


Yalova Protokolü Kurban Bayramı dolayısıyla Turizm ve Otelcilik Meslek Lisesi Uygulama Otelinde gerçekleştirilen bayramlaşma programında bir araya geldi.





Yalova Protokolü Kurban Bayramı dolayısıyla Şaban Temüge Turizm ve Otelcilik Meslek Lisesi Uygulama Oteli’nde gerçekleştirilen bayramlaşma programında bir araya geldi.

Yalova Protokolünün bayramlaşma törenine Yalova valisi Muammer Erol,, Yalova Belediye başkanvekili Mustafa Tutuk, Ak Parti Yalova Milletvekilleri Meliha Akyol ve Ahmet Büyükgümüş, Memleket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Yalova Milletvekili Özcan Özel, Yalova Garnizon Komutanı Tuğamiral Önder Gürbüz, Yalova Alay Komutanı J.Albay Mustafa Bakçepınar, İl Genel Meclis Başkanı Hasan Soygüzell, İlçe ve belde belediye başkanları, siyasi partilen il başkanları ile STK temsilcileri hazır bulundu. Protokolün bayramlaşmasının ardından bir dizi bayram ziyaretleri gerçekleştirildi.

Altınova'da Bayramlaşma

Altınova İlçe Bayramlaşması, COVID-19 salgını tedbirlerine uyularak Altınova Belediyesi Hizmet Binası zemin katında gerçekleştirildi.Altınova Kaymakamlığına vekâlet eden Çiftlikköy Kaymakamı Ömer Bilgin, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral ve AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer, kapıda vatandaşları karşılayarak tek tek bayramlaştı.Bayramlaşma törenine; Altınova Kaymakamlığına vekâlet eden Çiftlikköy Kaymakamı Ömer Bilgin, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral ve eşi Yasemin Oral, AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Altınova İlçe Kadın Kolları Başkanı Zehra Günaydın, il genel ve belediye meclis üyeleri, muhtarlar, Altınova Kent Konseyi Başkanı Ali Yurt ve STK temsilcileri, belediye personeli ile vatandaşlar katıldı.

Çınarcık'da Bayramlaşma

Çınarcık’ta Kurban Bayramı bayramlaşma töreni, Çınarcık Kaymakamlığı’nda (Hükümet Konağı) yapıldı. İstanbul Vali Yardımcısı Çınarcık Kaymakam Vekilimiz Abdurrahman İnan’ın katıldığı bayramlaşma Çınarcık Kaymakamlığı’nda (Hükümet Konağı) yapıldı. Bayramlaşma töreninde Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer, Çınarcık Belediye Başkan Yardımcımız Murat Savaş, Çınarcık Belediyesi meclis üyeleri, mahalle ve köy muhtarları , ilçedeki kamu kuruluşlarının mülki ve idari amirleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, siyasi partilerin temsilcileri ve vatandaşlar yer aldı.Çınarcık Kaymakamlığı’nda gerçekleştirilen bayramlaşma töreninin ardında Çınarcık İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Çınarcık İlçe Jandarma Komutanlığı ziyaret edildi.
 
Çiftlikköy'de Bayramlaşma
 
Çiftlikköy Protokolü dizi ziyarette bulunarak, Kurban Bayramı’nı kutladı Bayramlaşma törenine Çiftlikköy Kaymakamı Ömer Bilgin, Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, İlçe Jandarma Komutan Ali Coşkun, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Okumuş katıldı. İlk olarak İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret eden Çiftlikköy Protokolü, daha sonra Çiftlikköy İtfaiye Müdürlüğü ve Çiftlikköy Karakolunu ziyaret ederek Kurban Bayramı kutlandı
  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  Başka Site

 Kategori  SON DAKIKA

465 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Bu Hafta içinde Haber Eklenmedi.
Sosyal Medya da ANKET yorumlari Sosyal Medya da ANKET yorumlari
Yalova ilce ve beldeleri icin sosyal medya uzerinden yayinlanan yerel secim anketine yapilan yorumlar ilgimizi cekti. Bazi anketlere katilirken bazilari ise ilginc geldi. sosyal medya da paylasilan ankete yapilan yorumlar....

Ciftlikkoy de Adil YELE den govde gosterisi
BECAN dan Cagri: Yalova İcin Guc Sende
ALTINOVA Belediye Baskanina Plaket
CHP kazandi Yalova sokaklara dokuldu
YSK nin secim yasaklari basladi
Yalova Ilce secim sonuclari
Yalova da Su Sporlari Sezonu Acildi
Yalova Il Saglik Muduru Dr. Osman Karakus
Il Genel Meclisinde Secimler Yapildi
 
 Takvim
18  Nisan 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.4551 32.5136
  Euro 20.9742 21.1131
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,61 saniye.