Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Milliyetçi Hareket Partisi ÇİFTLİKKÖY deki tüm dengeleri bozdu...      Çiftlikköy ilçemizde Ak Parti, CHP ve MHP arasında bir yerel seçim rüzgari esecek...          Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 Çiftlikköy Sahil Projesinde 2.Etap

Çiftlikköy Sahil Projesinde 2.Etap
 Yazı Boyutu

 Tarih : 3.06.2021 - 22:46:19 


Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, Çiftlikköylülere bir sözünü daha yerine getiriyor. Çiftlikköy Sahil Düzenleme ve Yürüyüş Yolu 2. Etap Projesinde Etibank Tesislerine uzanan yol çalışmaları başladı.





Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, Çiftlikköylülere bir sözünü daha yerine getiriyor. Çiftlikköy Sahil Düzenleme ve Yürüyüş Yolu 2. Etap Projesi’nde çalışmalar başladı. 2016 yılında yapılarak hizmete giren 1700 metre uzunluğundaki ilk etaba eklenecek olan 1100 metre uzunluğundaki 2. Etap çalışmalarıyla birlikte Çiftlikköy sahili, Eski Etibank Tesislerine kadar ulaşan toplam 3 km’lik bir kordonla vatandaşların hizmetine sunulmuş olacak.

BAŞKAN SİLPAGAR ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Silpagar, “İlk projede olduğu gibi 2. Etap çalışmalarımızda da 4 metre genişliğinde yaya yolu, 3 metre genişliğinde bisiklet yolu, ortasından geçecek engelli yaya olmak üzere toplam 7 metre genişliğinde ve ilk etapla birleşecek 1100 metre uzunluğunda bir çalışma yapacağız. İçinde yeşil alanların, çocuk parklarının, kent mobilyalarının ve sosyal donatı alanlarının bulunacağı, modern bir şekilde aydınlatmaları yapılmış, portatif iskele ve yüzer dubaları olan yeni bir sahil şeridini daha ilçemize kazandırmış olacağız” dedi.  

TÜM ÇİFTLİKKÖY SAHİLİ HALKA AÇILIYOR

Çalışmalar Gacık Deresi’nin denize döküldüğü noktadan Eski Etibank Tesisleri’nin girişindeki Yamaç Sokağa kadar olan 1100 metrelik kesimi kapsıyor. Yol açma çalışmaları kapsamında yürüyüş yolu güzergahında bulunan duvarların ve Etibank Tesisleri içindeki kıyı yapılarının yıkımları tamamlandı. Projenin en geç Kasım 2021’e kadar tamamlanmasının planlandığını ifade eden Başkan Silpagar, “Çiftlikköy sahilinde yepyeni bir rekreasyon alanı oluşturuyoruz. Çiftlikköy sahilinin ilk etabıyla birlikte toplam 3 km uzunluğunda yeni nesil aydınlatmalarla donatılmış, yeni park alanları, sosyal tesis donatıları, engelli yürüyüş yolu, tartan pistli yürüyüş yolları, bisiklet yollarımız olacak. Yüzer iskeleleri, peyzaj düzenlemeleri ve doğal kumsalıyla birlikte muhteşem bir kordona kavuşmuş olacağız. Ayrıca önümüzdeki yıl 2. Etap’ın 2. Kısım çalışmalarını da yaparak İnşallah Çiftlikköy sahilimizin tamamını halkımıza kazandırmış olacağız” diye konuştu.


  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  YALOVA HABER GAZETESİ

 Kategori  ILÇELER

504 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Sosyal Medya da ANKET yorumlari Sosyal Medya da ANKET yorumlari
Yalova ilce ve beldeleri icin sosyal medya uzerinden yayinlanan yerel secim anketine yapilan yorumlar ilgimizi cekti. Bazi anketlere katilirken bazilari ise ilginc geldi. sosyal medya da paylasilan ankete yapilan yorumlar....

Ciftlikkoy de Adil YELE den govde gosterisi
BECAN dan Cagri: Yalova İcin Guc Sende
 
 Takvim
28  Mart 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.2596 32.3177
  Euro 21.2554 21.3962
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,66 saniye.