Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Milliyetçi Hareket Partisi ÇİFTLİKKÖY deki tüm dengeleri bozdu...      Çiftlikköy ilçemizde Ak Parti, CHP ve MHP arasında bir yerel seçim rüzgari esecek...          Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 Çiftlikköy de Hizmet Yağmuru Devam Ediyor

Çiftlikköy de Hizmet Yağmuru Devam Ediyor
 Yazı Boyutu

 Tarih : 27.07.2020 - 20:09:18 


Çiftlikköy Belediyesi tüm birimleri yoğun bir tempoda Başkan Silpagar önderliğinde kentin her bir noktasında hizmet götürerek çalışmalarını gece gündüz demeden aralıksız sürdürüyor.





ÇİFTLİKKÖY’DE, SİLPAGAR ÖNDERLİĞİNDE 
HİZMET YAĞMURU DEVAM EDİYOR

Çiftlikköy Belediyesi’nde tüm birimler yoğun bir tempoda çalışmalarına devam ediyor. Çiftlikköylü vatandaşların ferah ve refah içerisinde yaşamasını hedefleyen Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, Çiftlikköy’ün gelişiminin hızla devam ettiğini ifade ederek, kentin tüm noktalarında hizmet ulaştırdıklarını bu anlamda gece-gündüz demeden çalışmaların devam ettiğini ifade etti.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında Çiftlikköy’ün sınavı başarılı bir şekilde geçtiğini dile getiren Başkan Silpagar, “Gerek pazar yerlerinde gerekli tedbirlerin alınması, gerekse dezenfektasyon işlemlerinin yapılması ve 65 yaş üstü vatandaşların ihtiyaçlarının giderilmesi adına yoğun bir şekilde çalışmalar gerçekleştirdik ve bu konuda devletimizin programı kapsamında gerekli hamleleri yapıyoruz” dedi.

‘Çiftlikköy sahili bizim gözbebeğimizdir’..

Çiftlikköy’de sahil bandında temizlik hizmetleri belirli periyotlarla devam ederken yosun temizleme çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Başkan Silpagar ,”Çiftlikköyümüzün sahili bizim gözbebeğimizdir. Biz burada ne kötü bir kokuya, nede çirkin bir görüntü oluşmasına asla müsaade etmeyiz. Belediye temizlik ekiplerimiz denizin dibinde oluşan balçıkların ve yosunların temizlenmesi suretiyle denizimizi daha berrak ve daha temiz bir hale getirme gayretindedirler. Bizler Çiftlikköy halkına hizmetkar olmaya geldik” diye konuştu.

Görüntünün olası içeriği: gökyüzü, açık hava ve doğa

Arazöz bayram sonrası Çiftlikköy’de..

Bakan Kurum’un talimatıyla Çiftlikköy Belediyesi’ne tahsis edilen 650 Bin TL değerindeki arazözün teslimi konusunda yazışmaların tamamlandığını Kurban Bayramı sonrası bu aracında Çiftlikköy Belediyesi araç filosuna katılacağını söyleyen Başkan Silpagar, “Arazöz desteğinin bu kadar hızlı sağlanmasından dolayı Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a müteşekkiriz. Yalova ile Çiftlikköy arasında kesintisiz bisiklet yolunun açılmasıyla ilgili çalışmalar, Küçük Sanayi Alanıyla ilgili düzenlemeler, Çiftlikköy Sahil Düzenlemesi yürüyüş ve bisiklet yolu 2. Etap Projesi gibi projeler Çiftlikköyümüzün ve ilçemiz sakinlerinin bu dönemde yüzünü güldürecek projeler olacak” dedi.

Görüntünün olası içeriği: açık hava

‘Millet bahçesini sabırsızlıkla bekliyoruz’..

Yalova ve Çiftlikköy’ün ortak bağlantı noktasında kurulacak olan millet bahçesi için köprü bağlantılarının yapılacağının altını çizen Başkan Silpagar, büyük bir heyecanla Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde Yalova’da da kurulacak olan millet bahçesi projesinin hayata geçmesini beklediklerini söyledi.

Noter için geri sayım başladı..

Yıllardır Çiftlikköylü vatandaşların eksikliğini hissettiği noter için gerekli işlemlerin tamamlanması ile birlikte önümüzdeki haftalarda hizmete girmesi planlanıyor. Çiftlikköy Belediye Başkanı Silpagar, “Çiftlikköy’de hizmete girecek olan ilk noterlik sayesinde Çiftlikköylüler artık çeşitli hukuki işlemleri, alım-satım sözleşmeleri, yasal tescil işlemleri, protesto, ihbarname, ihtarname gibi işlemleri için artık Yalova merkezine gitmek zorunda kalmayacak” diye konuştu.

Cuma namazları gönül rahatlığı ile kılınıyor..

Çiftlikköy Belediyesi olarak Cuma namazları öncesinde camilerin detaylı temizlik ve dezenfekte işlemlerinin gerçekleştirildiğini aktaran Başkan Silpagar, “Bu konuda gerekli hassasiyetleri gösteriyor. Cami cemaatinin gönül rahatlığı ile namazlarını eda edebilmesi adına tüm hijyen çalışmalarını gerçekleştiriyoruz” diye açıklamalarda bulundu.

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan

Görüntünün olası içeriği: gökyüzü, ağaç ve açık hava

 


  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  YALOVA HABER GAZETESİ

 Kategori  SON DAKIKA

904 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Sosyal Medya da ANKET yorumlari Sosyal Medya da ANKET yorumlari
Yalova ilce ve beldeleri icin sosyal medya uzerinden yayinlanan yerel secim anketine yapilan yorumlar ilgimizi cekti. Bazi anketlere katilirken bazilari ise ilginc geldi. sosyal medya da paylasilan ankete yapilan yorumlar....

Ciftlikkoy de Adil YELE den govde gosterisi
BECAN dan Cagri: Yalova İcin Guc Sende
 
 Takvim
29  Mart 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.2596 32.3177
  Euro 21.2554 21.3962
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,64 saniye.