Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
   Altinova'daki anketlere gore CHP adayi Yasemin Fazlaca bir adim onde...      Çiftlikkoy'de yapilan anketler sasirtici boyutta: MHP adayi Yasar Boz, anketlerde Ak Parti ve CHP adayinin onunde ...          Çinarcik, Ak Parti ve CHP yarisini izliyor gibi...       Armutlu'da CHP adayının yarıştan çekilmesi şaşkınlık yarattı...         Yalova merkezde ise; Mustafa Tutuk ve Mehmet Gurel arasındaki yarıs ilgiyle izleniyor...       Beldelerde ise; Subaşı bu kez Ak Parti adayı Mustafa Yurt'a yakın gibi....        Taskopru ve Kaytazdere Ak Parti, Esenköy ve Teşvikiye de MHP daha güçlü görünüyor...       Koru'da sürpriz gelişmeler yaşanırken, anketlerde CHP ikinci sırada....      Ak Parti üst düzeyindeki önemli bir ismin Altınova ve Çiftlikköy için yorumu şok etti...! Gazete Marmara da...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 ORAL: Tek hedefim, verdiğim sözleri yerine getirmek

ORAL: Tek hedefim, verdiğim sözleri yerine getirmek
 Yazı Boyutu

 Tarih : 19.01.2020 - 13:03:57 


2019 yılını değerlendirme toplantısı düzenleyen Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Yalova da alanında tek olacak Toplu Konut Projesiyle de Altınova nın adından söz ettireceğini belirtti.






Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, 2019 yılı değerlendirme toplantısını gerçekleştirdi.
2020 yılının adeta ‘yatırımlar yılı’ olacağını söyleyen Başkan Oral, Yalova’da alanında tek olacak Toplu Konut Projesi’yle de Altınova’nın adından söz ettireceğini belirtti. Başkan Oral, “Vatandaşa karşı sorumluluklarımız var. O sorumluluğumuzu yerine getirmek için çalışma yürütüyoruz. Şu anda tek hedefimiz verdiğimiz sözleri yerine getirmek” dedi.
“YATIRIM YILI”
Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, basın mensuplarıyla bir araya gelerek 2019 yılında yapılan çalışmaları değerlendirdi. 2019 yılının seçimlerle geçen bir yıl olduğunu söyleyen Başkan Metin Oral, 2020 yılının ise adeta yatırımlar yılı olacağını belirtti.
“GAZA BASACAĞIZ”
Verilen sözleri yerinme getirmek için çalışma yaptıklarını söyleyen Başkan Oral, “2019 yılı seçimlerle boğuştuğumuz bir yıl oldu. 2019 yılının sonlarına doğru göstergelerimiz iyileşiyor. Ben 2020 yılında da bu göstergelerin daha da yukarılara taşınacağı ve projelerin hayata geçeceği bir yıl olacağını düşünüyorum. 2019 seçimlerle geçen bir yıl oldu. 2019 yılında frene basmak zorunda kaldık. 2020’de ise yarım kalan projelerimiz için gaza basacağız. Tüm çalışmalarımızı ve projelerimizi bir program ve plan çerçevesinde sürdürüyoruz. Bugüne kadar o plan ve projelerin aynı kararlılıkla sürdürülmesi için gayret göstereceğiz. Bizim seçim öncesinde verdiğimiz sözler vardı. Biz bu sözleri yerine getirmek için tüm gücümüzü ortaya koyacağız” diye konuştu.
TOPLU KONUT YALOVA’DA TEK OLACAK
60 konuttan oluşacak Toplu Konut Projesi’yle ilgili de çalışmaların devam ettiğini söyleyen Başkan Oral, projenin Yalova’da bir ilk olacağını vurguladı. Başkan Oral, “Toplu Konut Projemizi de hayata geçiriyoruz. Belediyemize ait garaj alanını yıktık. Orada 60 konutluk bir konut projesini hayata geçireceğiz. Burada 1 işyerimiz, 9 adet 2+1 9 daire, 51 tane de 3+1 daire var. Bunu en kısa sürede bitirmek ve halkımıza ucuz konut sağlamak istiyoruz. Daha sonraki adım ise buradan edindiğimiz tecrübe ile 100’er konutluk olmak üzere başka projeleri daha hayata geçirmek. Tamamını belediye imkânlarıyla ve belediye şirketimizle yapacağız. Bundan sonra kendi imkanlarımızla bu işi sürdüreceğiz. Önemli olan bu 60 konutu başarılı bir şekilde yapmak. Toplu konutun yapılacağı yeri yıktık. Eşyalarımızı taşıyoruz. Yakın zamanda da kazmayı vururuz. O tecrübe ile ikinci ve üçüncü etabı da yaparız inşallah” dedi.
“ÇALIŞMALARIMIZI HIZLANDIRACAĞIZ”
2020 yılında çalışma temposunu artıracaklarını söyleyen Başkan Metin Oral, “Seçimde verdiğimiz sözlerin bu 4 yılda tamamını gerçekleştirmek için çalışmalarımız devam edecek. 2020’de çalışma tempomuzu artıracağız. İlçemizdeki yatırımcılarımızın, milletvekillerimizin bizlere çok katkıları oluyor. Hükümetimizin de destekleriyle birçok projeyi hayata geçiriyoruz. Ben verdiğim sözleri yerine getirmek istiyorum. Benim vatandaşa verdiğim sözlerim var. Vatandaşa karşı sorumluluklarımız var. O sorumluluğumuzu yerine getirmek için çalışma yürütüyoruz. Bizlere destek veren milletvekillerimize, il başkanımıza, ekiplerine teşekkür ediyorum. Bir bütün halinde çalışmalarımızı yapıyoruz. Şu anda tek hedefim verdiğim sözleri yerine getirmek” diye konuştu.
TOKİ tarafından Yalova’ya yapılacak olan 300 konuttan en az 100’ünün Altınova’ya yapılabilmesi için de taleplerinin olduğunu söyleyen Başkan Metin Oral, “Vatandaşlarımızın konut ihtiyacı var. Bizim talebimiz var ama takdir büyüklerimizin” dedi.
  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  YALOVA HABER GAZETESİ

 Kategori  SON DAKIKA

1845 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Altinova ya elektrikli arac sarj istasyonu Altinova ya elektrikli arac sarj istasyonu
Yalova Altinova Belediyesi, belediye encumen karariyla belediye hizmet binasi arkasindaki cadde uzerine Elektrikli Arac Sarj &304;stasyonu kurdu....
 
 Takvim
19  Mart 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.2448 32.3029
  Euro 21.5681 21.7109
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,64 saniye.