Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
   Altinova'daki anketlere gore CHP adayi Yasemin Fazlaca bir adim onde...      Çiftlikkoy'de yapilan anketler sasirtici boyutta: MHP adayi Yasar Boz, anketlerde Ak Parti ve CHP adayinin onunde ...          Çinarcik, Ak Parti ve CHP yarisini izliyor gibi...       Armutlu'da CHP adayının yarıştan çekilmesi şaşkınlık yarattı...         Yalova merkezde ise; Mustafa Tutuk ve Mehmet Gurel arasındaki yarıs ilgiyle izleniyor...       Beldelerde ise; Subaşı bu kez Ak Parti adayı Mustafa Yurt'a yakın gibi....        Taskopru ve Kaytazdere Ak Parti, Esenköy ve Teşvikiye de MHP daha güçlü görünüyor...       Koru'da sürpriz gelişmeler yaşanırken, anketlerde CHP ikinci sırada....      Ak Parti üst düzeyindeki önemli bir ismin Altınova ve Çiftlikköy için yorumu şok etti...! Gazete Marmara da...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 Yürüyen Köşk Koşusu TJK Dergisinde

Yürüyen Köşk Koşusu TJK Dergisinde
 Yazı Boyutu

 Tarih : 27.12.2019 - 17:26:22 


Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman ın girişimleri ve TJK nın desteğiyle Yürüyen Köşk koşusu bu yıl 4.kez gerçekleştirilmişti. Koşunun ardından TJK nın Sesi isimli derginin Aralık sayısında Yürüyen Köşk koşusu geniş yer aldı.





YÜRÜYEN KÖŞK KOŞUSU TJK DERGİSİ’NDE

Bu yıl 10 Kasım’da İstanbul Veli Efendi Hipodromu’nda 4.sü düzenlenen Yürüyen Köşk Koşusu, Türkiye Jokey Kulübü’nün(TJK) aylık yayın organı olan ‘TJK’nın Sesi’ isimli dergide yer aldı.

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’ın girişimleri ve TJK’nın desteğiyle Yürüyen Köşk koşusu bu yıl 4.kez gerçekleştirilmişti. 10 Kasım’da gerçekleşen koşunun ardından TJK’nın Sesi isimli derginin Aralık sayısında Yürüyen Köşk koşusu geniş yer aldı.

Dergide yapılan haberde koşu sonrası Başkan Salman’ın, koşuyu kazanan Spread The Joy isimli safkanın sahibi adına TJK Genel Saymanı Adil Mert Kaya’ya kupasını ve Yürüyen Köşk maketini takdim ederken, yine kazanan atın Antrenörü Emrah Karaköleoğlu ve Jokeyi Müslüm Çelik’e günün anısına birer plaket ve hediye ederken çekilen fotoğraflar yer aldı.


  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  YALOVA HABER GAZETESİ

 Kategori  YASAM

819 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Altinova ya elektrikli arac sarj istasyonu Altinova ya elektrikli arac sarj istasyonu
Yalova Altinova Belediyesi, belediye encumen karariyla belediye hizmet binasi arkasindaki cadde uzerine Elektrikli Arac Sarj &304;stasyonu kurdu....
 
 Takvim
19  Mart 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.2448 32.3029
  Euro 21.5681 21.7109
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,66 saniye.