Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
   Altinova'daki anketlere gore CHP adayi Yasemin Fazlaca bir adim onde...      Çiftlikkoy'de yapilan anketler sasirtici boyutta: MHP adayi Yasar Boz, anketlerde Ak Parti ve CHP adayinin onunde ...          Çinarcik, Ak Parti ve CHP yarisini izliyor gibi...       Armutlu'da CHP adayının yarıştan çekilmesi şaşkınlık yarattı...         Yalova merkezde ise; Mustafa Tutuk ve Mehmet Gurel arasındaki yarıs ilgiyle izleniyor...       Beldelerde ise; Subaşı bu kez Ak Parti adayı Mustafa Yurt'a yakın gibi....        Taskopru ve Kaytazdere Ak Parti, Esenköy ve Teşvikiye de MHP daha güçlü görünüyor...       Koru'da sürpriz gelişmeler yaşanırken, anketlerde CHP ikinci sırada....      Ak Parti üst düzeyindeki önemli bir ismin Altınova ve Çiftlikköy için yorumu şok etti...! Gazete Marmara da...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 Altınova MYO yu Binali Yıldırım açtı

Altınova MYO yu Binali Yıldırım açtı
 Yazı Boyutu

 Tarih : 11.10.2019 - 19:39:30 


Altınova yı çok iyi bildiğini ve çalışmaları yakından takip ettiğini söyleyen 65. Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti Başbakanı ve TBMM 28. Başkanı AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Altınova MYO açılışını gerçekleştirdi.





65. Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti Başbakanı ve TBMM 28. Başkanı AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Altınova MYO açılışı nedeniyle ilçeyi ziyaret etti.

İlk olarak, Altınova Belediye Başkanlığını ziyaret eden Binali Yıldırım, burada; Yalova Valisi Muammer Erol, AK Parti Yalova Milletvekilleri Ahmet Büyükgümüş ve Meliha Akyol, AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Poyraz, Karamürselbey Eğitim Merkezi ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Önder Gürbüz, Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Suat Cebeci, Altınova Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, Yalova İl Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Fındık, Yalova İl Jandarma Komutan Vekili Alb. Özkan Seyrek, AK Parti İl Başkanı Muğlim Bağatar, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, akademisyenler, daire amirleri ve vatandaşlar tarafından karşılandı.

Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, Metin Oral dahil, ayakta duran insanlar

KAHVALTI YAPTILAR

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral tarafından Makamında ağırlanan Binali Yıldırım, Altınova’yı çok iyi bildiğini ve çalışmaları yakından takip ettiğini söyledi. Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral tarafından çini plaket taktim edilirken 14 yıl önce Altınova’ya yaptığı ziyaretten bir fotoğraf hediye edilen Binalı Yıldırım, belediyenin anı defterini de imzaladı. Ardından Binalı Yıldırım ve beraberindekiler Başkan Oral’ın makamında kahvaltı yaptı.

15 TEMMUZ ŞEHİTLERİNE DUA

Kahvaltının ardından Altınova Belediyesi 15 Temmuz Şehitleri Anıtını ziyaret eden Binalı Yıldırım ve beraberindekiler, şehitler için ‘Fatiha Suresini’ okudular. Ardından yürüyerek Altınova Meslek yüksek Okulu (MYO) binasına geçen Binalı Yıldırım, esnafları selamlayıp vatandaşlarla sohbet etti.

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, Metin Oral dahil, gülümseyen insanlar, ekran ve iç mekan

ALTINOVA MYO AÇILDI

Yalova Üniversitesi’nin Altınova ilçesinde açtığı ve bu sene Eğitim ve Öğretime başlayan Altınova Meslek Yüksekokulu, Binali Yıldırım'ın da katıldığı törenle açıldı. Açılış töreninde konuşan Binali Yıldırım, bu okulun açılmasında emeği olan herkese teşekkür ederek, “Belediye Başkanımız Metin Oral, bu binayı 5 yıllığına kiralamış. Burada eğitim öğrenim görecek olan gençlerimize başarılar diliyorum.

Görüntünün olası içeriği: 8 kişi, Metin Oral ve Hayri Tezcan dahil, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar ve takım elbise

“YILDIRIM’DAN TERSANECİLERE BİNA TALİMAT”

Ben bu meslek yüksekokulunu şimdi burada ki Altınova tersanelerine emanet ediyorum. Belediye başkanımız adımı attı ve çok hızlı bir şekilde bu binayı 5 yıllığına kiralayarak kirasını da ödemeyi üstlendi. Ama denizcilere yaraşır çok güzel bir meslek yüksekokulunu Altınova tersanecilerinden bekliyorum. Aynı zamanda üniversiteden sınıf arkadaşım olan Tersane Girişimcileri A.Ş yönetim kurulu başkanı Şükrü Fazıl Uzun’a bu görevi veriyorum. Hayırlı uğurlu olsun. Denizciler yaparsa en güzelini yapar. Benim buralarda hatıralarım ve geçmişim çok fazla. 12 Eylül darbesinde ben Karamürsel Eğitim Komutanlığında askerdim. 15 Temmuz darbesinde de kalkışmacılara karşı milletimize beraber büyük bir zafer yaşadık. Allah burada okuyan gençlerimizin bahtını açık etsin.

Görüntünün olası içeriği: 5 kişi, Muğlim Bağatar dahil, ayakta duran insanlar ve takım elbise

“MİLLETİMİZ, BARIŞ PINARI HAREKÂTI’NIN YANINDADIR”

Evvelsi gün başlattığımız Barış Pınarı Harekatı’nın ülkemiz ve milletimiz, orada mücadele veren terör odaklarını yok etmek için gece, gündüz çalışan kahraman Mehmetlerimizin yanındadır. Duasıyla, desteğiyle onlarla beraberiz. Rabbim onların gücünü arttırsın. Teröre, teröristlere yardım eden, birliğimize, kardeşliğimize, dirliğimize zarar vermeye çalışanlara fırsat vermesin. Eminim ki Afrin'de, Fırat Kalkan’ında olduğu gibi kahramanlarımız orada da sivil halkın burnu bile kanamadan bütün bu şer odaklarını, terör yuvalarını bir bir dağıtacak ve hem Türkiye'de hem bölgede huzurun, güvenliğin sağlanmasını kısa sürede gerçekleştirecektir. Ay-yıldızlı bayrağımızın daima dalgalanması için, ezanlarımızın dinmemesi için canını seve seve veren, feda eden aziz şehitlerimizi bu vesileyle bir kez daha şükranla anıyorum” dedi.

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar ve takım elbise

“ALTINOVA TERSANELERİ MERKEZ HALİNE GELİYOR”

Denizcilik üzerine eğitim verecek meslek yüksekokulunun hayırlı olmasını dileyen Yıldırım, 2006 yılında Tuzla'dan sonra Altınova’da da bir tersane sahası yapılması yönünde bir karar aldıklarını hatırlattı. Verilen kararın meyvelerini görmeye başladıklarını vurgulayan Yıldırım, Altınova tersanelerinde yaklaşık 25 bin çalışanın olduğuna dikkati çekerek, "1 milyar dolarlık gemi inşa ve bakım ihracatımızın 300-350 milyon dolarını da bu bölge sağlıyor. Birçok özellik arz eden gemilerin yapımı burada gerçekleştiriliyor. Gittikçe bu bölge dünyanın en önemli bakım ve onarım merkezleri haline geliyor" ifadelerini kullandı.
Ardından Yıldırım, protokol üyeleriyle yüksekokulun açılış kurdelesini kesti ve okulu gezdi.

Görüntünün olası içeriği: 8 kişi, Metin Oral, Alpaslan Gökdağ ve İlker Kaya dahil, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar ve takım elbise


Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, Metin Oral dahil, gülümseyen insanlar, takım elbise ve iç mekan


  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  YALOVA HABER GAZETESİ

 Kategori  SON DAKIKA

911 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Altinova ya elektrikli arac sarj istasyonu Altinova ya elektrikli arac sarj istasyonu
Yalova Altinova Belediyesi, belediye encumen karariyla belediye hizmet binasi arkasindaki cadde uzerine Elektrikli Arac Sarj &304;stasyonu kurdu....
 
 Takvim
19  Mart 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.2448 32.3029
  Euro 21.5681 21.7109
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,66 saniye.