Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Sağlıkla, bereketli yeni bir gün olması umuduyla...      Yalova da Su Sporlari Sezonu acildi...     Ciftlikkoy de Dekoratif Aydinlatmalar cok begenildi...        Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 Çiftlikköy de çifte açılış coşkusu

Çiftlikköy de çifte açılış coşkusu
 Yazı Boyutu

 Tarih : 17.02.2019 - 21:52:02 


Çiftlikköy Sultaniye ve 500 Evler Mahallelerinde AK Parti seçim irtibat ofislerinin açılışları vatandaşın yoğun katılımıyla görkemli bir törenle gerçekleştirildi.





2019 Mahalli İdareler Seçiminde vatandaşların gönüllerine dokunmak adına her mahallede projelerin tanıtıldığı, sorunların masaya yatırıldığı vatandaşların bir araya geldiği seçim irtibat bürolarımızın açılışlarına devam ediyoruz. Çiftlikköy’de Sahil Mahallesi ve Çiftlik Mahallesi’nden sonra Sultaniye Mahallesi ve 500 Evler Mahallesi SKM bürolarının açılışları da gerçekleştirildi.

Görüntünün olası içeriÄŸi: 8 kiÅŸi, Ferudun Ãœnlü dahil, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar 

Yalova Milletvekili Meliha Akyol’un katılımlarıyla SKM bürolarının açılışına AK Parti Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Ali Murat Silpagar, AK Parti İlçe Başkanı Feridun Ünlü’nün yanı sıra çok sayıda parti teşkilat mensubu ve vatandaşlar da iştirak etti.

Açılış konuşmasını gerçekleştiren AK Parti Çiftlikköy İlçe Başkanı Feridun Ünlü, AK Parti’nin Çiftlikköy’de çok güçlü bir yapılanması olduğuna dikkat çekerek hep birlikte 2019 seçimlerinde başarıya ulaşıp ipi birlikte göğüsleyeceklerini bu anlamda gönül belediyeciliğinin bütün gereksimlerini gerçekleştireceklerini ifade etti.

Görüntünün olası içeriÄŸi: 7 kiÅŸi, Ferudun Ãœnlü dahil, gülümseyen insanlar, oturan insanlar ve ayakta duran insanlar 

AK Parti Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Ali Murat Silpagar SKM açılış konuşmasında şu ifadeleri kullandı: “Memleket sevdamızı sırtımıza yüklenip gönüllere dokunmaya, sevdamız adına durmaksızın koşmaya devam ediyoruz. Bugün Allahın izni ile seçim irtibat bürolarımızın açılışını gerçekleştiriyoruz.  Çiftlikköy’ümüzde Ak Parti belediyeciliğini tanıştırdığımız günden itibaren hizmet serüvenimiz devam etti. Alt yapısıyla, üst yapısıyla, köprülü kavşağı, sahiliyle, çocuk parklarının modernize edilmesi ve düğün salonuyla modern bir Çiftlikköy’ü yeniden inşaa ettik. Şimdi sıra üst yapıya geldi. Birçok projemizle karşınıza çıkıyoruz. Biliyorsunuz biz söz verdik mi yapıyoruz. Milletimize hizmetkâr olmak için çıktığımız bu yolda, yine onların destekleri ve dualarıyla gönüllere girmeye devam edeceğiz.

Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar ve takım elbise

AK parti belediyeciliği, 2014 yılından bu yana, Çiftlikköy’ümüzün her bir köşesinde taş üstüne taş koymanın, mevcut hizmetleri daha kaliteli yapmanın, ayrımcılıktan uzak bütünleştirmeci bir hizmet siyasetinin, dünyanın ve hayatın değişen ihtiyaç ve beklentilerine göre kendini ve hizmetlerini yenileyerek, yaygınlaştırmanın şaşmaz gayreti içinde olmuştur.

 

Ak parti açısından yeni dönemin belediyecilik anlayışını belirleyen en önemli unsur hiç kuşkusuz; gönül belediyeciliğidir.  Bizimde sloganımız “Çiftlikköy ortak paydamız” şeklindedir.

Çöp toplamak, musluktan su akıtmak, doğal gazı yaygınlaştırmak, ulaşım hizmetlerini gerçekleştirmek gibi klasik belediye hizmetleri ak parti ve gönül belediyeciliği açısından artık bir başarı ölçütü değildir. Başarının ölçütü; insanı ve medeniyet tasavvurumuzu merkeze alan, doğanın, çevrenin hakkını ve hukukunu koruyan, tarihi ve kültürel mirasa sahip çıkan, kimlik sahibi özgün şehirler kurabilmektir.

Ancak hepsinden önemlisi, başarımızın ölçütü aziz milletimizin emanetine asla halel getirmeden, onu titizlikle koruyup, daha da zenginleştirerek, dünya çapında işler gerçekleştirmek, şehirlerimizde yaşayan insanımızı mutlu ve umutlu kılabilmektir.

İnanıyor ve güveniyorum ki; her kademedeki Ak Partili kardeşlerim bu amaç ve hedef doğrultusunda bağrından çıktığı milletimizin gönlünde yer edinecek ve gönülden gönüle uzanan yeni köprüler kuracaklardır.

31 mart seçimleri memleketimize ve milletimize hayırlar getirsin.”

AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol ise Çiftlikköy’ün 2014 seçiminden sonra istikrarı yakaladığını bu ivmenin 2019 seçimlerinden sonrada devam etmesi gerektiğine vurgu yaparak, Çiftlikköy’de Recep Tayyip Erdoğan’ın dolayısıyla Ali Murat Silpagar’ın zafere ulaşması için teşkilatların tam kuvvet çalışıp gönül belediyeciliğini, hizmet belediyeciliğini vatandaşlara anlatmaları gerektiğine dikkat çekti.

Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, oturan insanlar


Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar


  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  YALOVA HABER GAZETESİ

 Kategori  SON DAKIKA

1097 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Bu Hafta içinde Haber Eklenmedi.
ALTINOVA Belediye Baskanina Plaket ALTINOVA Belediye Baskanina Plaket
Alitnova Afet Gonulluleri ve Guzel Yasam Dernegi Baskani Turhan Palasoglu, Belediye Baskani Dr. Metin Oral ziyaret ederek, olasi afetlere yonelik calismalar ve dernege verdigi desteklerden dolayi tesekkur plaketi verdi....

YSK nin secim yasaklari basladi
CHP kazandi Yalova sokaklara dokuldu
Yalova Ilce secim sonuclari
Yalova da Su Sporlari Sezonu Acildi
Yalova Il Saglik Muduru Dr. Osman Karakus
Il Genel Meclisinde Secimler Yapildi
TOKI Kazimiye de Ulasim Sikintis
Baskan Mehmet GUREL e ziyaretler suruyor
 
 Takvim
26  Nisan 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.4527 32.5111
  Euro 20.6660 20.8029
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,66 saniye.