Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Milliyetçi Hareket Partisi ÇİFTLİKKÖY deki tüm dengeleri bozdu...      Çiftlikköy ilçemizde Ak Parti, CHP ve MHP arasında bir yerel seçim rüzgari esecek...          Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 Limak Uludağ Elektrik den müjdeli haber

Limak Uludağ Elektrik den müjdeli haber
 Yazı Boyutu

 Tarih : 12.11.2018 - 22:10:32 


Yalova Lova Otel de basın mensupları ile bir araya gelen Limak Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Aytac, yıl sonuna doğru elektrik fiyatlarında indirime gidilebileceği müjdesini de paylaştı.





Limak Uludağ Elektrik'den müjdeli haber geldi.
Dolar kurunda yaşanan gevşeme ile bakanlık yıl sonuna doğru elektrik fiyatlarında indirim yapılabileceği müjdesini verdi.

 Yıl sonuna doğru bakanlığın da belirttiği gibi bir indirime gidilebileceğini belirten Limak Uludağ Elektrik AŞ. Genel Müdürü Ali Erman Aytac, “Dövizdeki dalgalanma piyasalara olumsuz yansıdı. Biz halen elektik üretiminde yüzde 50 dışa bağımlı durumdayız. Ülkedeki elektrik üretiminin yüzde 35’ini doğalgaz, yüzde 15’ini de ithal kaynaklı kömürden üretiyoruz. Ülkemizde hidro elektrik santralleri ve güneş enerjisinden elektrik üretimi konularında da önemli çalışmalar yapılıyor. Döviz kurlarının 3.5 TL’den 7 TL’lere kadar yükselmesi ithal kaynaklı elektriğin maliyetinin çok ciddi şekilde artmasına sebep oldu. Dolar kurunda yaşanan gevşeme ile bakanlık yıl sonuna doğru bir indirim yapılabileceğini dile getirdi. Bu durumda biz de elektrik fiyatlarında bakanlığın belirttiği oranda indirime gideceğiz” dedi.

Limak Uludağ Elektrik AŞ.’nin müşteri memnuniyeti verilerini de aktaran Aytac, “Şikayet sayısı en düşük şirketlerden birisi olarak, gerçekleştirdiğimiz müşteri memnuniyeti çalışmalarıyla da tüketicilerimize her zaman yenilikçi uygulamalar sunuyoruz. “Sizinle aydınlanıyoruz” projemiz kapsamında, müşteri işlem merkezlerinden işlem yapan müşterilerimize SMS yoluyla anket uygulayarak, geri bildirimlerini aldık. Yapılan anketten elde edilen ilk sonuçlara göre memnuniyet oranımız yüzde 88 olarak ölçümlendi. Kalite ve yönetim yaklaşımları doğrultusunda kurumsal mükemmellik anlayışıyla benimsediğimiz EFQM mükemmellik modeli ile de sürekli iyileşme çalışmalarımıza devam ediyoruz.”
Kısa bir süre önce devreye sokulan fast pay uygulamasına da dikkat çeken Aytac, “Limak Enerji olarak, müşterilerimize faturalarını öderken kazandıran bir uygulama sunduk. Türkiye’nin ilk online cüzdanı olan fast pay uygulamasıyla müşterilerimiz yüzde 5 kazanç sağlıyor. Uygulamanın başladığı tarih olan 1 Mayıs’tan itibaren pek çok müşterimiz bu uygulamadan yararlandı. Gerçekleştirdiğimiz çalışmalar ile 2018 yılının sonunda müşteri memnuniyeti yüzdemizi yüzde 90’ın üzerine çıkarmayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.
Görüntünün olası içeriği: iç mekan
  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  YALOVA HABER GAZETESİ

 Kategori  SON DAKIKA

961 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Sosyal Medya da ANKET yorumlari Sosyal Medya da ANKET yorumlari
Yalova ilce ve beldeleri icin sosyal medya uzerinden yayinlanan yerel secim anketine yapilan yorumlar ilgimizi cekti. Bazi anketlere katilirken bazilari ise ilginc geldi. sosyal medya da paylasilan ankete yapilan yorumlar....

Ciftlikkoy de Adil YELE den govde gosterisi
BECAN dan Cagri: Yalova İcin Guc Sende
 
 Takvim
29  Mart 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.2596 32.3177
  Euro 21.2554 21.3962
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,63 saniye.