Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
   Altinova'daki anketlere gore CHP adayi Yasemin Fazlaca bir adim onde...      Çiftlikkoy'de yapilan anketler sasirtici boyutta: MHP adayi Yasar Boz, anketlerde Ak Parti ve CHP adayinin onunde ...          Çinarcik, Ak Parti ve CHP yarisini izliyor gibi...       Armutlu'da CHP adayının yarıştan çekilmesi şaşkınlık yarattı...         Yalova merkezde ise; Mustafa Tutuk ve Mehmet Gurel arasındaki yarıs ilgiyle izleniyor...       Beldelerde ise; Subaşı bu kez Ak Parti adayı Mustafa Yurt'a yakın gibi....        Taskopru ve Kaytazdere Ak Parti, Esenköy ve Teşvikiye de MHP daha güçlü görünüyor...       Koru'da sürpriz gelişmeler yaşanırken, anketlerde CHP ikinci sırada....      Ak Parti üst düzeyindeki önemli bir ismin Altınova ve Çiftlikköy için yorumu şok etti...! Gazete Marmara da...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 Şahap Gümüş Armutlu nun gururu

Şahap Gümüş Armutlu nun gururu
 Yazı Boyutu

 Tarih : 20.09.2018 - 13:18:19 


İnsanlar Yaşarken Anılmalıdır, Projesi kapsamında birçok önemli ismin yanında Armutlu dan Şahap Gümüş e de teşekkür plaketi ve kupa verildi.



Armutlu’da spor denildiğinde ilk akla gelen isim Armutlu’lu Bursasporlular Derneği Kurucusu ve Başkanı Şahap Gümüş, ilçenin gururu oldu. “İnsanlar Yaşarken Anılmalıdır” Projesi kapsamında birçok önemli ismin yanında Armutlu’dan Şahap Gümüş’e de teşekkür plaketi ve kupa verildi. Spor ve sporcuya verdiği desteklerden ötürü ilçe halkının gururu olan Şahap Gümüş kupa töreni sonunda; programı düzenleyen ve emeği geçen herkese teşekkür etti. 

“İnsanlar Yaşarken de Anılmalıdır” projesi kapsamında eski Dünya ve Avrupa Şampiyonu Sırrı Acar, Beşiktaş’ın ve A Milli takımın yıldız oyuncularından Tuğrul Şener, Çınarcık Belediyespor’un eski Başkanı Nuri Tarılı, eski ASKF Başkanı Erdinç Erkorkmaz, Armutlu'lu Bursasporlular Derneği Başkanı Şahap Gümüş, Galatasaray forması giyen Hidayet Öztekin, Yalova futboluna  yıllarca futbolcu, yönetici, başkan, antrenör olarak hizmet eden TÜFAD Yalova Şubesi Başkanı Mütahir Özliman, Yalova’da karate deyince akla ilk gelen isimlerden olan yıllarca antrenör olarak hizmet etmiş olan Karate İl Temsilcisi Mehmet Delioğlu, 52 yaşında olmasına karşın faal futbol hayatına devam eden Sinan Yılmaz ve Yalova sporunun ve Acarspor’un duayen ismi Çetin Zenginler teşekkür plaketi ile ödüllendirildiler.




  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Bu Habere Toplam 5 Puan Verildi
 Kaynak :  YALOVA HABER GAZETESİ

 Kategori  SON DAKIKA

1777 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Altinova ya elektrikli arac sarj istasyonu Altinova ya elektrikli arac sarj istasyonu
Yalova Altinova Belediyesi, belediye encumen karariyla belediye hizmet binasi arkasindaki cadde uzerine Elektrikli Arac Sarj &304;stasyonu kurdu....
 
 Takvim
19  Mart 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.2448 32.3029
  Euro 21.5681 21.7109
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,75 saniye.