Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Sağlıkla, bereketli yeni bir gün olması umuduyla...      Yalova da Su Sporlari Sezonu acildi...     Ciftlikkoy de Dekoratif Aydinlatmalar cok begenildi...        Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 ALTINOVA, Sanatta da varım dedi

ALTINOVA, Sanatta da varım dedi
 Yazı Boyutu

 Tarih : 9.05.2018 - 22:36:20 


Altınova Belediyesi tarafından hayata geçirilen “77 Tuval 77 Fırça” isimli resim sergisi düzenlenen bir törenle Altınova Belediyesi Panoramik Salon’da açıldı. Yalova ilinin ilçeleriyle birlikte sahip olduğu değerler tuvale yansıtıldı.





Altınova Belediyesi tarafından hayata geçirilen “77 Tuval 77 Fırça” isimli resim sergisi düzenlenen bir törenle Altınova Belediyesi Panoramik Salon’da açıldı. Yalova ilinin ilçeleriyle birlikte sahip olduğu değerler tuvale yansıtıldı. 
Görüntünün olası içeriği: 9 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar
Çağdaş Türk Resim Sanatının öncü isimlerinden dünyaca ünlü Türk Ressam Ahmet Güneştekin’in katılımıyla Altınova Belediyesi tarafından “77 Tuval 77 Fırça” isimli resim sergisi açıldı. 
Görüntünün olası içeriği: 15 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar
GÜNEŞTEKİN SÖYLEŞİSİ 
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Altınova Belediyesi ile Altınova İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen sergiye dünyaca tanınan Çağdaş Türk Resim Sanatının öncü isimlerinden Türk Ressam Ahmet Güneştekin de katıldı. Güneştekin, sergi açılışı öncesi öğrencilerle söyleşide de bulundu. Söyleşide öğrenciler, istedikleri soruyu Güneştekin’e yöneltti, ustasından sanatla ilgili bilgi aldı. 
Görüntünün olası içeriği: 7 kişi, ayakta duran insanlar
200’E YAKIN TABLO 
Altınova Belediyesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı’nın katkılarıyla gerçekleşen serginin onur konuğu, dünyaca ünlü Türk ressam Ahmet Güneştekin oldu. Düzenlenen sergiye Yalova ve Altınova’yı betimleyen 200’e yakın tablo sergilendi. Serginin ileriki yıllarda da devam edeceği belirtildi. 
Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, Mehmet Sait Başaran dahil, ayakta duran insanlar ve takım elbise
Sergiye; Altınova Kaymakamı Zafer Engin, Yalova Garnizon Komutanı ve Karamürselbey Eğitim Merkezi Komutanı Tuğamiral Ayhan Gedik, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun, Altınova İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Mehmet Sait Çalışkan, ilçe Milli Eğitim Müdürü Zeki Sitar, daire amirleri ve çok sayıda davetli katıldı. 
Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, ayakta duran insanlar
“ONUR VE MUTLULUK DUYUYORUZ” 
Altınova Belediye Başkanı Metin Oral, böyle bir organizasyona ev sahipliği yapmaktan büyük onur ve mutluluk duyduklarını; tarihe, kültüre, sanayiye ve turizme önem verdikleri kadar sanata da önem verdiklerini belirtti. Başkan Oral, sergiye katılan ressam Ahmet Güneştekin’e teşekkür ederek, “Kendisi ülkemizin gururu. Dünyada bizleri temsil eden bir ressamımız, sanatçımız. İnşallah bundan sonra da sanatsal faaliyetlerimiz devam edecek. Biz bu tür etkinliklere her türlü destek vereceğiz. Buraya gelen ve katkılarını sunan herkese teşekkür ederim” diye konuştu. 
Görüntünün olası içeriği: 10 kişi, Yaşar Demirel ve Hasan Zafer dahil, ayakta duran insanlar ve takım elbise
“ÇOK ÖNEMLİ BİR OLAY” 
Altınova Belediyesi’nin düzenlediği 77 Tuval 77 Fırça Yalova başlığıyla düzenlenen resim sergisine katılımın çok yüksek olduğunu söyleyen Ressam Ahmet Güneştekin şunları söyledi: “Çok önemli bir olay. İlçelerin kendi içinde bu tarz etkinlikler yapması her açıdan önemli. Sanatın tamamı metropollere sıkışıp kalmışken ilçelerin bu tur etkinlikler düzenlemesi çok çok önemli. Umarım tabi bu etkinlik önümüzdeki yıllarda geleneksel hale gelir. Biz de destek vermeye çalışırız. 
Görüntünün olası içeriği: 6 kişi, Yaşar Demirel dahil, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar
Gördüğüm kadarıyla Altınova İlçesi’nde çok büyük sanatsever kitle var, sanata ilgi var. 77 olarak düzenlenen resim etkinliğine neredeyse 200’e yakın başvuru olmuş. Bu beni tabi baya şaşırttı ve mutlu etti. Bu yıl bir başlangıç yapmak istemişler. Bana gelip bu projeyi anlattıklarında, ben de destek olmak için buraya geldim.” 
Görüntünün olası içeriği: 9 kişi, ayakta duran insanlar
HERSEKZADE AHMET PAŞA TABLODA BETİMLENDİ 
Programda bir de Eğitimci-Ressam ve Heykeltıraş İlhan Aydan tarafından betimlenen Hersekzade Ahmet Paşa’nın tablosunun açılışı yapıldı. Tescili de yaptırılan tablonun pulu gerekli tescil ve araştırmaların ardından Posta Teşkilatı tarafından posta pulu olarak basıldı. Tablonun posta pulları sergiye katılan konuklara da dağıtıldı. 
Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayakta
Yalova’nın tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerinin tuvale aktarıldığı sergi büyük beğeni topladı. Serginin tüm ilçelerde dönüşümlü olarak sergileneceği bildirildi.
Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, oturuyor

Görüntünün olası içeriği: 7 kişi, Metin Bedir ve Yaşar Demirel dahil, ayakta duran insanlar

Görüntünün olası içeriği: 7 kişi, Yaşar Demirel ve Mehmet Sait Başaran dahil, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar ve takım elbise

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, Ali Tosun dahil, ayakta duran insanlar ve takım elbise

Görüntünün olası içeriği: 5 kişi, Aziz Bozok ve Ali Tosun dahil, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar ve takım elbise
  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  YALOVA HABER GAZETESİ

 Kategori  BÖLGEMIZDEN

1133 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Bu Hafta içinde Haber Eklenmedi.
ALTINOVA Belediye Baskanina Plaket ALTINOVA Belediye Baskanina Plaket
Alitnova Afet Gonulluleri ve Guzel Yasam Dernegi Baskani Turhan Palasoglu, Belediye Baskani Dr. Metin Oral ziyaret ederek, olasi afetlere yonelik calismalar ve dernege verdigi desteklerden dolayi tesekkur plaketi verdi....

YSK nin secim yasaklari basladi
CHP kazandi Yalova sokaklara dokuldu
Yalova Ilce secim sonuclari
Yalova da Su Sporlari Sezonu Acildi
Yalova Il Saglik Muduru Dr. Osman Karakus
Il Genel Meclisinde Secimler Yapildi
TOKI Kazimiye de Ulasim Sikintis
Baskan Mehmet GUREL e ziyaretler suruyor
 
 Takvim
26  Nisan 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.4527 32.5111
  Euro 20.6660 20.8029
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,70 saniye.