Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Milliyetçi Hareket Partisi ÇİFTLİKKÖY deki tüm dengeleri bozdu...      Çiftlikköy ilçemizde Ak Parti, CHP ve MHP arasında bir yerel seçim rüzgari esecek...          Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 Yeni hizmet binası törenle hizmete girdi

Yeni hizmet binası törenle hizmete girdi
 Yazı Boyutu

 Tarih : 18.05.2017 - 20:43:44 


Altınova Belediyesi yeni hizmet binası açılış töreni İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, birçok siyasi isim ve vatandaşın yoğun katılımıyla coşku içerisinde gerçekleşti.

 
 
 
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Yalova Altınova Belediyesi yeni hizmet binasının açılış törenine katılmak üzere Yalova’ya geldi. Yalova Valiliği önünde resmi törenle karşılanan Bakan Soylu, buradan açılış programı için Altınova’ya geçti.
 

Bakan Süleyman Soylu’nun katıldığı Altınova Belediyesi yeni hizmet binası açılış törenine; Yalova Valisi Tuğba Yılmaz, Ak Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, Ak Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel, İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Demirel, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Eski bakanlardan Osman Pepe, Armutlu Belediye Başkanı Mehmet Birkan, Termal Belediye Başkanı İsmail Atik, Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, Kadıköy Belediye Başkanı Mehmet Şahin, Tavşanlı Belediye Başkanı Kadri Çiçek, Esenköy Belediye Başkanı Özer Kaptan, Subaşı Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, eski başkanlardan Ercan Reyhan, birçok siyasi isim, STK temsilcisi ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayakta, kamera, takım elbise ve açık hava
 
Altınova Belediyesi yeni hizmet binası açılış töreninde programın ilk konuşmasını yapan İlçe Belediye Başkanı Dr. Metin Oral; “Altınova ilçemiz ekonomik olarak gelişim sürecindedir. İlçemizin başlıca gelir kaynakları tersaneler, meyvecilik ve çiçekçilik oluşturmaktadır. Bu konuda ilçemiz ülke ekonomimize büyük katkılar sağlamaktadır. Meyve hali ve çiçekçilik projelerimiz hazır ihale çalışmaları gerçekleşecek. Hersek gölümüz nadir kuşların uğradığı bir göl bunarı izlemek için gözlem kulelerimizin inşası başladı. Belediye binamız örnek bir bina olduğunu düşünüyoruz, içinde ısı pompasıyla enerji tasarrufu sağlıyor. Kullanım alanı 50 yıl sonrası düşünülerek gerçekleştirilen bir proje. Tamamen ihtiyacı karşılayabilecek aynı zamanda depreme dayanıklı örnek bir bina en alt katında da müze açılışı gerçekleştirmeyi planlıyoruz.15 Temmuzda şehit olan vatandaşlarımızın anısına anıtını yapıp onları burada anacak ve yaşatacağız. Ben buradan %64 luk oranla evet çıkartan Altınova halkına da teşekkür ediyorum. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a Başbakanımız Binali Yıldırım’a sayın bakanım size ve vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.
 
Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi ve ayakta duran insanlar

Yalova Milletvekili Fikri Demirel; “Altınova’mızda tabi ki açılışlar bitmiyor yine sizlerle birlikteyiz. Değerli belediye başkanımız yatırımlarından bahsetti. Ak parti olarak biz verdiğimiz sözleri tutarız Biz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan bunu öğrendik. Bizler sözlerimizi yerine getirdiğimiz sürece sizin desteğiyle beraber hizmetlerimize devam edeceğiz. Biz de bütün teşkilatımız olarak Yalova’nın ihtiyaçlarını gidermeye çalışıyoruz. Altıova’da hastanemiz hizmete girdi bugünde inşallah siz bakanımızla beraber binamızı hizmete sunacağız. Bizim bizden başka dostumuz yok vatansız olanların ne halde olduğunu görüyoruz. Sayın bakanımıza burada olduğu ve desteklediği için saygılarımı arz ediyorum.  Altınova halkına ve hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum” dedi.

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi ve ayakta duran insanlar

Yalova Valisi Tuğba Yılmaz konuşmasında; “15 Temmuz karanlık geceği aydınlığa kavuşturan hain terör örgütüne karşı göğsündeki iman elimizdeki bayrakla dur diyen aziz milletime hizmet etmenin onurunu yaşıyorum. Yalova ilimiz ülkenin en küçük eyaleti olmakla beraber gönlü en büyük ilimiz her geçen gün gelişen bir il özellikle son 14 yılda hükümetimizin 7 milyarlık bir yatırımı söz konusu. Özellikle Osman gazi köprüsünün de yapılmasıyla beraber cazibe merkezi haline gelmiştir. Her geçen gün büyüyor ve kalkınıyor. Bu anlamda başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan’a hükümetimize ve zatı halinize şükranlarımı bir borç biliyorum. Belediye binamızın başta Altınova halkına hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Güçlü bir millete, devlete ve güzel bir ülkeye sahip olduklarını, bunu hiç kimsenin zayıflatmasına izin vermeyeceklerini belirten İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: "150 bin silah mühimmatı, 3,5 ton patlayıcı madde ve yaklaşık 276 el bombası. 5 ton undan tonlarca erzaka kadar. Depolamalarını yapıyorlar, oradan Türkiye'nin her tarafına bir şekilde, Güneydoğu'ya göndermeye çalışıyorlar. Şaşkınlık içerisindeler. Telsiz konuşmalarından bunu net bir şekilde görüyoruz. Bunu nasıl buldular, nasıl bunu gerçekleştirdiler. Şimdi hala oradalar. Yaklaşık 1 hafta daha oranın üzerine 20 kilometrenin üzerinde çok zor şartlarda hala kar var orada, yollar yaptık. Bilmenizi istiyorum ki bu konuda bu, bizim kararlılığımızdır. Bu kararlılığımızı aynı şekilde devam ettireceğiz. Bunları neyle yapıyoruz? Atak helikopterimizle, insansız hava araçlarımızla, savunma sanayinde ortaya koyduğumuz bu adımlarla birlikte yapıyoruz. Güçlü bir şekilde bunu devam ettireceğiz. Güvenlik kuvvelerimizin morali en üst seviyededir. Biz bu toprakları bize kimlerin emanet ettiğini biliyoruz. Biz hangi emaneti aldığımızı ve hangi bayrağı dalgalandırdığımızı biliyoruz. Bu topraklar bize Ertuğrul Gazi'nin, Osman Gazi'nin, Orhan Gazi'nin, Kanuni'nin, Fatih'in emanet ettiğidir. Biz hangi sorumluluk içerisinde olduğumuzu biliyoruz. Ne söylerlerse söylesinler, ister FETÖ, ister PKK, ister DEAŞ olsun, ister onların uzantısı PYD-YPG olsun, ne yaparsa yapsınlar, biz dünyanın 10 büyük milletinden, devletinden birisi olacağız." dedi.

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, kalabalık ve açık hava
 
Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, ayakta duran insanlar ve takım elbise
 
Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava
 
Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi ve ayakta duran insanlar
Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, ayakta duran insanlar 
 
Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, oturan insanlar, takım elbise ve iç mekan
 
Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, ayakta duran insanlar, takım elbise ve iç mekan
 
Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, ayakta duran insanlar ve takım elbise
 
Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar ve sahnedeki insanlar
  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  YALOVA HABER GAZETESİ

 Kategori  SON DAKIKA

1544 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Sosyal Medya da ANKET yorumlari Sosyal Medya da ANKET yorumlari
Yalova ilce ve beldeleri icin sosyal medya uzerinden yayinlanan yerel secim anketine yapilan yorumlar ilgimizi cekti. Bazi anketlere katilirken bazilari ise ilginc geldi. sosyal medya da paylasilan ankete yapilan yorumlar....

Ciftlikkoy de Adil YELE den govde gosterisi
BECAN dan Cagri: Yalova İcin Guc Sende
 
 Takvim
28  Mart 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.2596 32.3177
  Euro 21.2554 21.3962
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,73 saniye.