Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Sevdiklerinizle birlikte sağlık ve mutlulukla güzel bir bayram geçirmeniz dileğiyle, Bayramınız Mübarek Olsun...       Yalova da Su Sporlari Sezonu acildi...     Ciftlikkoy de Dekoratif Aydinlatmalar cok begenildi...        Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 İLK MİNİ GOLF SAHASI HİZMETE GİRDİ

İLK MİNİ GOLF SAHASI HİZMETE GİRDİ
 Yazı Boyutu

 Tarih : 9.10.2016 - 12:13:49 


Yalova Belediyesi tarafından; 13 Mahalle 77 Proje etkinlikleri kapsamında kentimizin aktivite çeşitliliğine katkı sağlayacak olan Mini Golf Sahasının açılışı gerçekleşti.

 
 

Kentimizde yapılan sosyal etkinliklerin kapasitesini arttırmak amacıyla Yalova Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalar devam ediyor. Daha önce Türkiye’nin ilk Açık Hava Satranç Parkını açan Yalova Belediyesi bu kez denize sıfır mini golf sahasının yapılmasına olanak sağladı. Hayata geçen bu projeyle Yalovalılar da golf ile tanışma fırsatı buldu.

Osmanlı Parkı içerisinde balıkçıların yan tarafına inşa edilen mini golf sahası düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılış törenine Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Golf Kulübü Başkanı Arif Çavuşoğlu, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, mahalle muhtarları, golf kulübü üyeleri ve çok sayıda Yalovalı katılım sağladı.

 

Törende Golf Kulübü Başkanı Arif Çavuşoğlu katkı ve desteklerinden dolayı Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’a teşekkür plaketi verdi.

 

İnkılap yanı diye bir kavram kalmayacak

 

Mini Golf Sahasının açılış töreninde gerçekleştirdiği konuşmasına İnkılap vapuru ile ilgili bilgi vererek başlayan Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman; “Benim meclis üyesi olduğum dönemde çok farklı bir amaçla kentimize getirilen ve birkaç yerde örneği de bulunan İnkılap vapuru ne yazık ki amacı dışına çıkartıldı ve bugün ki atıl vaziyete geldi. Keşke böyle olmasaydı Mudanya’daki örneği gibi olsaydı gönlümüz bunu isterdi. Sunucu arkadaşımız programı açarken İnkılap vapurunun yanı diye sözlerine başladı. Hukuki süreç tamamlandı. İhalesi yapıldı. Kısa zamanda söküm işlemi tamamlanarak fare yuvası haline gelen bu yapı buradan tamamen kaldırılacak ve İnkılap vapuru diye bir kavram kalmayacak” dedi.

 

 

Sporun farklı bir dalını hemşehrilerimiz ile buluşturduk

 

Sözlerini İnkılap vapurunun kaldırılması sonrasında yapılacak olan düzenlemelerle sürdüren Başkan Salman şunları dile getirdi: “Söküm işlemi sonrasında bu alanla birlikte konsepte uygun olarak bu bölgeyi kentimize yakışır bir hale getireceğiz. Projesi hazır bir şekilde bekliyoruz. Golf sahası konusunda bana bu teklif geldiğinde heyecan duydum. Geçmişte Çanakkale’de gördüğüm bir projeydi. Allah nasip etti Belediye Başkanı oldum ve bu teklifte bana geldiğinde gönlümde olan bu hizmeti gerçekleştirdik. Konsept olarak deniz kenarına kurulmuş dünyada bir diğer örneği sadece Amerika’da olan bir projeyi hayata geçirdik. İnşallah 7’den 77’ye tüm hemşehrilerimiz buraya gelirler hoşça vakit geçirirler. Sporun farklılığını burada yaşarlar. Önümüzdeki günlerde açılışlarımız sürecek. Söz verdiğimiz gibi tüm mahallelerimiz eşit olarak hizmetlerden pay almaya devam edecek.”

 

İlk vuruş Başkan Salman’dan

 

Törenden sonra davetliler Mini Golf Sahasında hünerlerini sergilerken, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’ın denize karşı kurulan özel platformdan ilk atışları gerçekleştirdi. Üst üste attığı başarılı atışlar sonrasında Başkan Salman izleyicilerden büyük alkış aldı.

  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  YALOVA ÇEVRE GAZETESİ

 Kategori  SON DAKIKA

1478 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Bu Hafta içinde Haber Eklenmedi.
Sosyal Medya da ANKET yorumlari Sosyal Medya da ANKET yorumlari
Yalova ilce ve beldeleri icin sosyal medya uzerinden yayinlanan yerel secim anketine yapilan yorumlar ilgimizi cekti. Bazi anketlere katilirken bazilari ise ilginc geldi. sosyal medya da paylasilan ankete yapilan yorumlar....

Ciftlikkoy de Adil YELE den govde gosterisi
BECAN dan Cagri: Yalova İcin Guc Sende
ALTINOVA Belediye Baskanina Plaket
CHP kazandi Yalova sokaklara dokuldu
YSK nin secim yasaklari basladi
Yalova Ilce secim sonuclari
Yalova da Su Sporlari Sezonu Acildi
Yalova Il Saglik Muduru Dr. Osman Karakus
Il Genel Meclisinde Secimler Yapildi
 
 Takvim
18  Nisan 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.4551 32.5136
  Euro 20.9742 21.1131
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,61 saniye.