Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Sağlıkla, bereketli yeni bir gün olması umuduyla...      Yalova da Su Sporlari Sezonu acildi...     Ciftlikkoy de Dekoratif Aydinlatmalar cok begenildi...        Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 Kemeri Bakan İsmet YILMAZ taktı

Kemeri Bakan İsmet YILMAZ taktı
 Yazı Boyutu

 Tarih : 24.04.2016 - 12:31:56 


Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ın katılımıyla gerçekleşen Altınova Belediyesi 2. Hersek Yağlı Güreşleri nin Başpehlivanı Faruk Akkoyun oldu. Ağalığı ise ikinci kez Hasan Zafer kazandı

 
 
 
Er Meydanı Hersek’te şenlendi.. 
Sezonun ilk şampiyonu Faruk Akkoyun

Altınova Belediyesi 2. Hersek Yağlı Güreşleri saygı duruşu, İstiklal Marşı’nın okunması ve dualarla başladı. Büyük bir katılımın gerçekleştiği güreşler, renkli görüntülere sahne oldu.

 

GENİŞ KATILIM

Yalova Altınova ilçesine bağlı Hersek Mahallesinde bu yıl 2’incisi gerçekleştirilen Hersek Yağlı Güreşlerinde 13 ayrı kategoride 400 pehlivan mücadele etti.

Güreşlere; Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Orman eski Bakanı Osman Pepe, Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, Yalova Valisi Selim Cebiroğlu, AK Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel, AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, Yalova Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ali Kurt, Kırkpınar Ağası Seyfettin Selim, Altınova Kaymakamı Nurullah Kaya, Çiftlikköy Kaymakamı Cengiz Karabulut, Garnizon Komutanı Tuğamiral İbrahim Özdem Koçer, Yalova İl Jandarma Komutanı Alb. Osman Aslan, Yalova İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Süvari, İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Demirel, Gençlik Ve Spor Bakanlığı Sportif Değerlendirme Ve Geliştirme Kurulu Üyesi Muhammed Savaş, Armutlu Belediye Başkanı Mehmet Birkan, Termal Belediye Başkanı İsmail Atik, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Esenköy Belediye Başkanı Özen Kaptan, Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal, Subaşı Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Altınova Belediyesi’nin kardeş şehir Belediyelerinden KKTC Tatlısu Belediye Başkanı Hayri Orcan, Makedonya Merkez Jupa Belediye Başkanı Arian İbrahim ve Studenican Belediye Başkanı Azem Sadiki, Özata Tersanesi Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir Ataseven, İl Genel ve Belediye  Meclis üyeleri, daire amirleri ve güreş severler katıldı.

 

 

 

BAKAN’A TEŞEKKÜR
Altınova Hersek Er Meydanı’na davul ve zurnalar eşliğinde sahaya giren Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz vatandaşları selamladı. Güreşlerin açılış konuşmasını yapan Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, ata sporunu yaşatmak için belediye meclis üyeleri ile yola çıktıklarını ifade ederek, “Sadece ilçemize değil ilimize ve bölgemize önemli bir tesis kazandırdık. Burada özellikle Milli savunma Bakanımıza ilçemize verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Göl bölgesindeki askeri bölgede belediyemize verilen yer ülkemizin en önemli sosyal alanlarından birisi olacaktır” dedi.

 

BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU

Güreşlerde konuşan Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, terörün sonunun mutlaka getirileceğini dile getirerek, "İnşallah birlik ve beraberliğimiz devam ederse aşamayacağımız hiçbir engel yok. Eşkıya dünyaya hükümdar olmaz. Bunu da biliyoruz. İnşallah bu terörün sonunu da getireceğiz” dedi.Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Altınova Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Hersek Yağlı Güreşlerini izlemek ve Sivaslılar Derneği tarafından düzenlenen geceye katılmak için Yalova’ya geldi.

 

FAHRİ HEMŞERİLİK BERATI

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral Altınova Belediye Meclisi’nin oy birliğiyle aldığı kararla, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz’a Fahri Hemşerilik beratı ile Altınova’nın sembolik altın anahtarını sundu. Başkan Oral ayrıca günün anısına çeşitli hediyeler verdi.

 

AKKOYUN BAŞPEHLİVAN, AĞA ZAFER

Altınova Hersek Güreşlerinin 2017 Ağalık seçimleri de yapıldı. Ağalık seçimlerini 80 bin lira ile mevcut ağa, AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer 2017’nin de ağası oldu.

2015 Yılı Tarihi Kırkpınar Baş Pehlivanı Orhan Okulu, 2014 Yılı Tarihi Kırkpınar Baş Pehlivanı Fatih Atlı, 2013 Yılı Tarihi Kırkpınar Baş Pehlivanı İsmail Balaban, 2003 Yılı Tarihi Kırkpınar Baş Pehlivanı Hasan Tuna, 2005 Yılı Tarihi Kırkpınar Baş Pehlivanı Şaban Yılmaz gibi isimlerin er meydanına çıktığı güreşlerde Hasan Cengiz’i mağlup eden Kocaeli’nden Faruk Akkoyun şampiyon oldu. Güreşlerde İkinci Hasan Cengiz, üçüncülüğü ise İsmail Balaban ve Orhan Okulu aldı. Başaltında ise Durmuş Altın birinci olurken, Rıfat Poyraz ikinci oldu. Güreşlerde Başpehlivan olan Faruk Akkoyun’a altın kemerini ve kupasını Bakan Yılmaz verdi. Ardından Sivaslılar Derneği tarafından düzenlenen geceye katılan Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz burada terörle mücadele konusunda konuştu.

 

TOPLU SONUÇLAR

MİNİK 1

1. Yasin Yeşil

2. Münir Akkuş

3. M.Ali Yılmaz

3. Engin Kılıçaslan

 

MİNİK 2

1. İsa Öztürk

2. Mustafa Akpınar

3. Umut Kaymak

3. Osman Kuru

 

TEŞVİK 1

1. Samet Yavan

2. Enes Yiğit

3. Tayfun Aslanoğlu

3. Hayati Karaoğlan

 

TEŞVİK 2

1. Yunus Bilgiç

2. Enes Yüksel

3. Naci Kurtuluş

3. İsmail Öner

 

 

TOZKOPARAN

1. Sinan Yıldız

2. Talha Kargın

3. Doğukan Cihan

4. Yunus Bayram

 

AYAK

1. Serdar Yıldırım

2. Fatih Kırat

3. Ahmet Faruk Oğuz

3. Turgut Aybey

 

DESTE KÜÇÜK

1. Ramazan sarı

2. Umur Aybey

3. Serkan Makas

3. Oğuz Ünal

 

DESTE BÜYÜK

1. Resul Yılmaz

2. Hakan Erişen

3. Yunus Emre Yaman

3. Muhammed Başar

 

KÜÇÜK ORTA KÜÇÜK

1. Murat Bozpınar

2. Berat Pehlivanoğlu

3. Metin Aslan Temizce

3. Sertaç Çavdar

 

KÜÇÜK ORTA BÜYÜK

1. Ali Kazım Yavuz

2. Kazım San

3. Rıdvan Fidan

3. Mevlüt Köken

 

BÜYÜK ORTA

1. Burak Kaya

2. Gökhan Öz

3. Bayram Aslantaş

3. Özkan Yılmaz

 

BAŞALTI

1. Rıfat Poyraz

2. Furkan Durmuş Altın

3. Ercan Gündoğan

3. Yücel Serinkan

 

BAŞ

1. Faruk Akkoyun

2. Hasan Cengiz

3. Orhan Okulu

3. İsmail Balaban

 
 

Bu haber 6 defa okunmuştur.


  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  YALOVA HABER GAZETESİ

 Kategori  SON DAKIKA

1792 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
TOKI Kazimiye de Ulasim Sikintis TOKI Kazimiye de Ulasim Sikintis
TOKI Kazimiye Konutlari sakinleri toplu tasima sikintisi yasiyor. Konutlar muteahhit firma tarafinden teslim edilmesi sonrasi vatandas dairesine yerlesmeye basladi ancak ulasim sikintisi yasiyor....

Baskan Mehmet GUREL e ziyaretler suruyor
Sosyal Medya da ANKET yorumlari Sosyal Medya da ANKET yorumlari
Yalova ilce ve beldeleri icin sosyal medya uzerinden yayinlanan yerel secim anketine yapilan yorumlar ilgimizi cekti. Bazi anketlere katilirken bazilari ise ilginc geldi. sosyal medya da paylasilan ankete yapilan yorumlar....

Ciftlikkoy de Adil YELE den govde gosterisi
BECAN dan Cagri: Yalova İcin Guc Sende
ALTINOVA Belediye Baskanina Plaket
YSK nin secim yasaklari basladi
CHP kazandi Yalova sokaklara dokuldu
Yalova da Su Sporlari Sezonu Acildi
Yalova Ilce secim sonuclari
Yalova Il Saglik Muduru Dr. Osman Karakus
Il Genel Meclisinde Secimler Yapildi
 
 Takvim
20  Nisan 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.5096 32.5682
  Euro 20.9931 21.1321
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,72 saniye.