Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Sağlıkla, bereketli yeni bir gün olması umuduyla...      Yalova da Su Sporlari Sezonu acildi...     Ciftlikkoy de Dekoratif Aydinlatmalar cok begenildi...        Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 2.Hersek Yağlı Güreşleri start alıyor

2.Hersek Yağlı Güreşleri start alıyor
 Yazı Boyutu

 Tarih : 23.04.2016 - 11:24:55 


Milli Savunma Bakanı İsmet YILMAZ ın katılımıyla bu yıl ikincisi gerçekleşecek olan Hersek Yağlı Güreşleri, 23 Nisan Cumartesi günü Hersek güreş alanında yapılacak.

 
 
 
Altınova Belediyesi katkılarıyla bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Hersek Yağlı Güreşleri 23 Nisan Cumartesi günü Hersek Mahallesi’nde bulunan güreş alanında yapılacak. Festival havasında düzenlenen güreşlerle ilgili bilgi paylaşımı yapmak üzere güreş alanı bölgesi Hersek’te bir basın toplantısı düzenledi.

2’nci Hersek Yağlı Güreşleri programının tanıtıldığı basın toplantısına Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, 2016 yılı Güreş Ağası Hasan Zafer, kardeş belediyemiz Kıbrıs Tatlısu konuk Belediye Başkanı Hayri Orcan, belediye meclis üyeleri, baş pehlivanlar ve pehlivanlar katıldı.

 Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, “Güreşlerimiz inşallah Milli Savunma Bakanımız İsmet Yılmaz’ın katılımıyla gerçekleşecek. Tüm ilçe halkımızı ve tüm güreş severleri güreş alanına bekliyoruz. Bu yıl ikincisi düzenlenecek Hersek Yağlı  Güreşleriyle ülke genelindeki ilk güreş sezonunu Hersek'te açmış olacağız. Büyük küçük çeşitli yaşlardaki sporcularımız kategorilerine göre keyifli bir güreş müsabakası sergileyecekler. Allah’tan kazasız belasız bir güreş sezonu geçmesini ümit ediyorum. Müsabakalara 40'a yakın ünlü pehlivanlar da katılacaktır. Şu an aramızda bulunan 2015 Kırkpınar Baş Pehlivanı Orhan Okulu ve beraberinde Ramazan Bircan, Serkan Şertürk, Kemal Yılmaz, Faruk Akkoyun, Selayman Aykırı ve Erkan Ertan’a yanımızda oldukları için ayrıca teşekkür ediyorum.” Dedi.

 

Halkın rahat bir şekilde oturacağı, güreşçilerin rahat ortamlarda duş ve ihtiyaçlarını giderebileceği, dinlenebileceği mekanlar hazırlayan Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral; “Ben ve belediye meclis üyesi arkadaşlarım, personelim bu güreşleri çok önemsiyoruz. Güreşlerimizi kardeş belediyemiz olan Tatlısu belediye başkanı Hayri Örçan ile birlikte başka ülkelerdeki kardeş belediye başkanı ve temsilcileri de konuk ettik. Bizleri yalnız bırakmadılar kendilerine teşekkür ediyorum.”

 

Belediye Başkanı Dr. Metin Oral; "Kardeş şehirlerimizin Belediye Başkanları Makedonya Merkez Jupa Arian İbrahim , Studenican Azem Sadiki , Kıbrıs Tatlısu Hayri Orcan ve heyetleri 23 Nisan Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve 2.Hersek Yağlı Güreşleri nde yanımızda olmak üzere geldiler kendilerine hoş geldin diyor, teşekkür ediyorum.

 

  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  YALOVA HABER GAZETESİ

 Kategori  GÜNCEL

1542 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Bu Hafta içinde Haber Eklenmedi.
ALTINOVA Belediye Baskanina Plaket ALTINOVA Belediye Baskanina Plaket
Alitnova Afet Gonulluleri ve Guzel Yasam Dernegi Baskani Turhan Palasoglu, Belediye Baskani Dr. Metin Oral ziyaret ederek, olasi afetlere yonelik calismalar ve dernege verdigi desteklerden dolayi tesekkur plaketi verdi....

YSK nin secim yasaklari basladi
CHP kazandi Yalova sokaklara dokuldu
Yalova Ilce secim sonuclari
Yalova da Su Sporlari Sezonu Acildi
Yalova Il Saglik Muduru Dr. Osman Karakus
Il Genel Meclisinde Secimler Yapildi
TOKI Kazimiye de Ulasim Sikintis
Baskan Mehmet GUREL e ziyaretler suruyor
 
 Takvim
26  Nisan 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.4527 32.5111
  Euro 20.6660 20.8029
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,69 saniye.