Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Milliyetçi Hareket Partisi ÇİFTLİKKÖY deki tüm dengeleri bozdu...      Çiftlikköy ilçemizde Ak Parti, CHP ve MHP arasında bir yerel seçim rüzgari esecek...          Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 Kaytazdere TSM den muhteşem konser

Kaytazdere TSM den muhteşem konser
 Yazı Boyutu

 Tarih : 5.04.2016 - 00:31:01 


Kaytazdere Belediyesi Türk Müziği Korosu Yalova Raif Dinçkök Kültür Merkezinde Türk Sanat Müziği konseri ile dinleyenlerini adeta büyüledi.

 
 
 
Düzenlenen konseri dinleyen Yalovalı ve Kaytazdereli sanatseverlerde zaman zaman koroya eşlik etti. Yüzlerce kişinin izlediği konserde, Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal da bir şarkı söyleyerek koroya eşlik etti. Koro Şefi Faruk Ömer ÖSKAN, sergilediği muhteşem performansla dikkatlerden kaçmadı.
 
Kaytazdere Belediyesi'nin sosyal ve kültürel etkinlikleri kapsamında oluşturulan Şef Faruk Ömer ÖSKAN yönetimindeki  Türk Müziği Korosu sezonun ilk  konserini verdi. Konsere halkın ilgisi bir hayli fazlaydı. İki bölüm halinde verilen ve yaklaşık 2 buçuk saat süren konserde Türk Sanat Müziğinin sevilen eserlerinden derlenmiş  24  eser koro ve solo olarak seslendirildi. Şef Faruk Ömer ÖSKAN’ ın büyük emek verdiği koro her eserin ardından büyük alkış aldı. Koroya birbirinden değerli saz üstatlarından oluşan orkestra eşlik etti.
 
Raif Dinçkök Kültür Merkezinde gerçekleştirilen konsere Belediye Başkanı Ali KANGAL’ın yanı sıra Altınova ve Yalova’ dan protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
 
Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal, konserin sonunda yaptığı konuşmada, Şef Faruk Ömer ÖSKAN ile Altınova Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Kemal HAZIR’ a katkılarından dolayı teşekkür etti. Başkan Kangal  "Koromuzun kurulmasına büyük emekleri olan ve bu akşamki performansından dolayı koro Şefimiz Ömer Faruk Öskan Beyefendiyi yürekten kutluyorum. "dedi. 

Konuşmanın ardından Belediye Başkanı Ali Kangal Şef Faruk Ömer ÖSKAN’ a gecenin anısına plaket takdim etti.

  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  YALOVA HABER GAZETESİ

 Kategori  SON DAKIKA

2647 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Sosyal Medya da ANKET yorumlari Sosyal Medya da ANKET yorumlari
Yalova ilce ve beldeleri icin sosyal medya uzerinden yayinlanan yerel secim anketine yapilan yorumlar ilgimizi cekti. Bazi anketlere katilirken bazilari ise ilginc geldi. sosyal medya da paylasilan ankete yapilan yorumlar....

Ciftlikkoy de Adil YELE den govde gosterisi
BECAN dan Cagri: Yalova İcin Guc Sende
 
 Takvim
28  Mart 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.1650 32.2229
  Euro 21.1802 21.3205
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,66 saniye.