Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Sağlıkla, bereketli yeni bir gün olması umuduyla...      Yalova da Su Sporlari Sezonu acildi...     Ciftlikkoy de Dekoratif Aydinlatmalar cok begenildi...        Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 Başkan SİLPAGAR, Meydan Kafe de

Başkan SİLPAGAR, Meydan Kafe de
 Yazı Boyutu

 Tarih : 2.01.2016 - 22:24:08 


Çiftlikköy ün gözde mekanlarından Meydan Kafe de halkla sohbet eden Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, sıkıntı ve rahatsızlıkları bildiğini sık sık halkla bir araya geleceğini belirtti.

 
 
 
Çiftlikköy’ün gözde mekanlarından Meydan Kafe de halkla sohbet eden Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, sıkıntı ve rahatsızlıkları bildiğini sık sık halkla bir araya geleceğini belirtti.
 
Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar’ın samimiyetine ve duruşundaki kararlılığa güvenip oy veren yüzlerce Çiftlikköylü, başkanı sadece baskılı gazete sayfalarında ve internet haberlerinde görmek istemediğini ifade ediyor. İşte tam bu söylemlerin üzerine Başkan Silpagar’ın Çiftlikköy’ün gözde mekanlarından Meydan Kafe’ye gelip, çay içtiğini ve halkla sohbet ettiğini duyan onlarca vatandaş kafeye akın edip, başkan ile sohbet etme imkanı buldu.

Belediye Meclis Üyesi ilk yılın başkan vekili Recep Meydan, İl Genel Meclisi Üyesi İbrahim Akay ve bölgeye önemli ölçüde katma değer ve istihdam imkanı sağlayan işadamı Musa Meydan’ın da bulunduğu Meydan Kafe’de onlarca vatandaş Başkan Silpagar ile sohbet etme ve yapılan hizmetleri dinleme imkanı buldu.

 

Söz verdikleri bir çok projeye başlama imkanı bulduklarını; sahil ve çocuk parklarının düzenlemesi, Bayraktepe Tesisleri’nin yenilerek hizmet vermeye başlaması, sorunlarıyla gazetelere manşet olsa da Engelli Kafe’nin açılışa hazır hale getirildiği ve daha birçok projenin start vermeye hazırlandığını söyleyen Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, yapılan çalışmaların yakından izlendiğini, yıkıcı eleştiriler yerine yapıcı açıklamalar yapılmasının ilçe için daha faydalı olacağını ifade etti. Son günlerde sosyal paylaşım sitelerinde paylaşılan olumsuz bazı haberleri üzüntüyle takip ettiğini, ancak muhalefetinde üzerine düşeni en azından seçmeninin; ‘seçimden seçime sahneye çıkıyorsunuz’ eleştirilerine maruz kalmamaları için gereksiz bazı paylaşımlar yaptıklarını gördüğünü ve ilçe halkı adına üzüntü duyduğunu belirtti.

 

Başkan Ali Murat Silpagar, “yerel seçimlerden bu yana yaklaşık 18 ay oldu ve bizler verdiğimiz sözleri bir bir yerine getirmek için gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz. Olumsuz paylaşımlar yapacağınıza gelin sizde elinizi taşın altına az da olsa sokun. Hepimiz Çiftlikköy’de oturuyoruz, ilçe halkımızın refahı, huzuru hepimiz için önemli, bizler verdiğimiz sözleri tek tek yerine getireceğiz. Yerel seçim yaklaştığı günlerde hiç kimse çıkıp, ‘vaat ettiği şu projeyi yapamadı’ diyemeyecektir. Her fırsatta mümkün olduğunca vatandaşımızın topluca bulunduğu ilçemizdeki kafe ve benzer yerlerde halkımızla sohbet etmeye ve sorunları dinlemeye çalışacağım. Çiftlikköy için yapılan her güzel işte bizlere destek verdiğiniz için değerli ilçe halkıma teşekkür ederim.”

  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Bu Habere Toplam 5 Puan Verildi
 Kaynak :  YALOVA HABER GAZETESİ

 Kategori  YASAM

1659 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
Henüz Haberlere Puan Verilmemiş..
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Universitede Turk Dunyasi Gunu Universitede Turk Dunyasi Gunu
Yalova Universitesi Merkez Kampusunde Turk Dunyasi Genclik Kulubunun duzenledigi festivalde, ulkemizin yanisira Azerbeycan, Kazakistan, Kirgizistan, Ozbekistan kulturel yemekleri ve kiyafetleri ilgi gordu....

CHP li baskanlar bulustu
Il Genel Meclisinde Secimler Yapildi Il Genel Meclisinde Secimler Yapildi
Yalova Il Genel Meclisi, yerel secimin ardindan ilk oturumunu gerceklestirdi. Meclis uyeleri arasinda yapilan oylama sonucunda Hasan Soyguzel 12 oyla yeniden meclis baskani olarak secildi....

TOKI Kazimiye de Ulasim Sikintis
Baskan Mehmet GUREL e ziyaretler suruyor
Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor
Universitede Turk Dunyasi Gunu
CHP li baskanlar bulustu
 
 Takvim
8  Mayıs 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.2070 32.2650
  Euro 20.6774 20.8144
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,63 saniye.