Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Sevdiklerinizle birlikte sağlık ve mutlulukla güzel bir bayram geçirmeniz dileğiyle, Bayramınız Mübarek Olsun...       Yalova da Su Sporlari Sezonu acildi...     Ciftlikkoy de Dekoratif Aydinlatmalar cok begenildi...        Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 Öztabak: istikrar ve güven için Ak Parti

Öztabak: istikrar ve güven için Ak Parti
 Yazı Boyutu

 Tarih : 24.10.2015 - 19:53:05 


Öztabak, bir ülkede yatırımların artması için istikrar ve güven ortamının olması gerektiğini söyleyerek, Bu da güçlü siyasi iktidarla gerçekleşebilir, dedi.

 
 
 
AK Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, bir ülkede yatırımların artması için istikrar ve güven ortamının olması gerektiğini söyleyerek,“Bu da güçlü siyasi iktidarla gerçekleşebilir” dedi.

AK Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, AK Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel, AK Parti 2. Sıra Yalova Milletvekili adayı Dr. İlker Karbuz ve partililer, Altınova’da kurum ve esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

Altınova’da büyük bir sevgi ve coşku ile karşılanan AK Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, AK Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel, AK Parti Yalova Milletvekili adayı Dr. İlker Karbuz’a Altınova gezisine AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral ve partililer eşlik etti.

“HİZMET YAĞIYOR”

İlk olarak Altınova Kaymakamı Nurullah Kaya’yı ziyaret eden AK Parti Heyeti, burada ilçedeki çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu. Altınova’ya son dönemde 35 kilometre asfalt yapıldığını ifade eden Kaymakam Kaya, “ilçemize adeta hizmet yağıyor. Özel idare, kaymakamlığımız, belediyemiz Altınova’nın gelişmesi için var gücümüzle çalışıyoruz. İlçemizde bir Yurt projemiz var. Bu projeyle ilgili çalışmalar yürütüyoruz” dedi.

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral da, Altınova Devlet Hastanesi ve belediye hizmet binası inşaatında çalışmaların başlandığını ve en kısa zamanda hizmete gireceğini ifade ederek, “Altınova doğalgaza kavuştu. İlçeye MOBESE kurulması için bir miktar ödenek geldi. Ancak bu miktar yetersiz. Seçimlerin ardından bu miktarı arttırmak için yardımınızı isteyeceğiz dedi.

“ÇITAYI YÜKSELTTİK”

Türkiye’nin 14 yılda büyük bir atılım gerçekleştirdiğini belirten Yalova Milletvekili Demirel, “Bugün Türkiye’de köyler kentlerden farklı değil. Artık köylerden doğalgaz, kültür merkezi gibi büyük yatırım talepleri geliyor. Bu çok büyük ve anlamlı bir durum. İşte Türkiye nereden nereye geldi. İşte onun için ‘tek başına iş başına’ diyoruz” diye konuştu.

“TEK BAŞINA İKTİDAR”

Türkiye'nin güçlü siyasi iktidarlar döneminde büyük atılımlar gerçekleştirdiğini ifade eden AK Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, "Türkiye'de ne zaman güçlü ve tek başına iktidarlar olmuşsa, o zaman Türkiye hızla büyümüştür. Ne zaman koalisyonlar olmuş işte o zaman da kargaşalar başlamış, kavgalar bitmemiştir. O zaman bir an önce güçlü bir hükumetin kurulup, mutlaka istikrarınsağlanması ve önümüzdeki dönemde de hızla yolumuza bakmamız gerekir” dedi.

“MİLLETİMİZDEN GÜÇ ALIYORUZ”

14 yıl önce, ‘Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak’diye yola çıktıklarını ve ülkede büyük hizmetler yaptıklarını, engellere rağmen pes etmediklerini, geri adım atmadıklarını belirten Yusuf Ziya Öztabak, “Biz milletimizden güç alıyoruz. Bundan sonra da en büyük gücümüz, yine milletimiz olacak.Allah’ın izniyle milletimizden başka hiçbir güç, bizi bu yoldan geri çeviremez. Güçlü Türkiye'yi, millet ve AK kadrolar birlikte inşa etti. Bugün görüyoruz tuzak aynı, oyun aynı. Hiçbir şey tesadüf değil. Sonuna kadar şer odaklarıyla, terörle ve teröristlerle mücadele edeceğiz" diye konuştu.

“HALKIMIZLABERABER YÜRÜYECEĞİZ”

Ak yürüyüşün ülkeyi,Cumhuriyetin 100. yılı olan 2023'e taşıyacak iktidar yürüyüşü olduğunu söyleyen AK Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel, “7 Haziran'dan sonra ortaya çıkan siyasi belirsizlik, 1 Kasım seçimleriyle ortadan kalkmalı. Milletimiz yeniden bir değerlendirme yapıyor. İnanıyorum ki 1 Kasım akşamı sandıktan tek başına AK Parti iktidarı çıkacak. Diğer siyasi partilerin zaten böyle bir hedefi yok. Böyle bir güçleri de yok. 1 Kasım seçimleri yeniden istikrarsızlık doğurmamalı. Seçimler yeniden Türkiye'nin önünü açmalı. 1 Kasım seçimleri hayırlı olsun. Halkımızlaberaber yürüyeceğiz ve mutlu sona birlikte ulaşacağız” diye konuştu.

“GENÇLERİMİZE GÜVENİYORUZ”

AK Parti'nin 1 Kasım seçimlerinde güçlü şekilde iktidar olacağını söyleyen Yalova Milletvekili adayı Dr. İlker Karbuz, "Gençlerimiz bizim geleceğimiz, her şeyimiz. Biz onlara inanıyoruz. Onlar da Allah'ın izniyle AK Parti'ye inanacak ve inşallah 1Kasım seçimlerindedimdik bir şekilde, güçlü bir şekilde tek başına AK Parti iktidar olacak, istikrar devam edecek.Geri kalan sayılı günlerde var gücümüzle çalışacağız” dedi.

 

  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  YALOVA HABER GAZETESİ

 Kategori  SIYASET

1695 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Bu Hafta içinde Haber Eklenmedi.
Sosyal Medya da ANKET yorumlari Sosyal Medya da ANKET yorumlari
Yalova ilce ve beldeleri icin sosyal medya uzerinden yayinlanan yerel secim anketine yapilan yorumlar ilgimizi cekti. Bazi anketlere katilirken bazilari ise ilginc geldi. sosyal medya da paylasilan ankete yapilan yorumlar....

Ciftlikkoy de Adil YELE den govde gosterisi
BECAN dan Cagri: Yalova İcin Guc Sende
ALTINOVA Belediye Baskanina Plaket
CHP kazandi Yalova sokaklara dokuldu
YSK nin secim yasaklari basladi
Yalova da Su Sporlari Sezonu Acildi
Yalova Ilce secim sonuclari
Yalova Il Saglik Muduru Dr. Osman Karakus
Il Genel Meclisinde Secimler Yapildi
 
 Takvim
19  Nisan 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.4551 32.5136
  Euro 20.9742 21.1131
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,61 saniye.