Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Sağlıkla, bereketli yeni bir gün olması umuduyla...      Yalova da Su Sporlari Sezonu acildi...     Ciftlikkoy de Dekoratif Aydinlatmalar cok begenildi...        Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 Hatice BEŞTAŞ seçim ziyaretlerine başladı

Hatice BEŞTAŞ seçim ziyaretlerine başladı
 Yazı Boyutu

 Tarih : 23.09.2015 - 22:43:37 


MHP den Yalova 1.sıra milletvekili adayı gösterilen Hatice Beştaş, Yalova nın ilk kadın milletvekili olabilmek için Armutlu da gerçekleştirdiği seçim ziyaretlerinde ilçe esnafı tarafından büyük bir ilgi ve alaka ile karşılanıyor.

 
 

 

Yalova’nın ilk kadın milletvekili olmak istediğini ifade eden Hatice Beştaş, 1 Kasım seçimlerine yoğun bir çalışma temposuyla hazırlanıyor. Milletvekili adayı Hatice Beştaş, eşi Atalay Bey ile birlikte ilçe esnafını kapı kapı gezip, yarınlara daha temiz bir ülke bırakabilmek için oy istiyor. Her gittiği kapıda büyük bir destekle ve ilgiyle karşılaşan Hatice Beştaş, gösterilen ilgi ve alakadan son derece memnun.

 

Armutlu esnafının “ilçemizin gururu  dediği Hatice Beştaş ziyaretlerinde; “Hedefim, Yalova’mızın ilk kadın milletvekili olmak. Bu kutlu yolda desteğinize ve dualarınıza çok ihtiyacım var. Bayrağımızın altında kardeşçe yaşayabilmek, bir olmak ve alnımıza tek bir kara leke sürmeden yürüyebilmek bizim ülkümüzdür. Yarınlara tertemiz bir ülke bırakabilmek için MHP’ye oy verelim.” Diye konuşuyor.

 

Armutlu esnafını ziyaret eden MHP 1.sıra adayı Hatice Beştaş, ilçenin spor duayeni ve Bursaspor Sokağı’nın mimarı Şahap Gümüş’ü işyerinde ziyaret etti. Beştaş’ın ziyaretinden büyük memnuniyet duyduğunu söyleyen 77 Armutlu’lu Bursasporlular Derneği Başkanı Şahap Gümüş, “Siyasette tecrübeli ve sevilen bir isim Atalay Beştaş kardeşimin eşi Hatice Beştaş’a seçim çalışmalarında başarılar dilerim.” Diyerek, üzerinde ‘Şampiyon Bursaspor’ yazılı bir saat hediye etti.

 

 

Seçim ziyaretlerine Yalova merkez ve tüm ilçelerde devam edeceğini söyleyen Milletvekili adayı Hatice Beştaş, ilerleyen günlerde önemli projeler ve açıklamalarda bulunacağını ifade ederek, kendisini ve beraberindekileri büyük bir coşkuyla karşılayan ve destek veren herkese teşekkür etti.

 

 

Yalova İl Genel Meclisinde 1 dönem başkanlık ve geçtiğimiz yerel seçim sürecinde Milliyetçi Hareket Partisi’nden Armutlu’da belediye başkan adayı olan Atalay Beştaş’ın eşi Hatice Beştaş siyasete hızlı giriş yaptı. Hatice Beştaş, 1 Kasım genel seçimleri için MHP den Yalova 1.sıra milletvekili adayı gösterildi.

 

  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Bu Habere Toplam 5 Puan Verildi
 Kaynak :  YALOVA HABER GAZETESİ

 Kategori  SON DAKIKA

2925 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Bu Hafta içinde Haber Eklenmedi.
ALTINOVA Belediye Baskanina Plaket ALTINOVA Belediye Baskanina Plaket
Alitnova Afet Gonulluleri ve Guzel Yasam Dernegi Baskani Turhan Palasoglu, Belediye Baskani Dr. Metin Oral ziyaret ederek, olasi afetlere yonelik calismalar ve dernege verdigi desteklerden dolayi tesekkur plaketi verdi....

YSK nin secim yasaklari basladi
CHP kazandi Yalova sokaklara dokuldu
Yalova Ilce secim sonuclari
Yalova da Su Sporlari Sezonu Acildi
Yalova Il Saglik Muduru Dr. Osman Karakus
Il Genel Meclisinde Secimler Yapildi
TOKI Kazimiye de Ulasim Sikintis
Baskan Mehmet GUREL e ziyaretler suruyor
 
 Takvim
26  Nisan 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.4747 32.5332
  Euro 20.8182 20.9561
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,61 saniye.