Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Sevdiklerinizle birlikte sağlık ve mutlulukla güzel bir bayram geçirmeniz dileğiyle, Bayramınız Mübarek Olsun...       Yalova da Su Sporlari Sezonu acildi...     Ciftlikkoy de Dekoratif Aydinlatmalar cok begenildi...        Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 Başkan SALMAN, basın mensuplarıyla iftar yaptı

Başkan SALMAN, basın mensuplarıyla iftar yaptı
 Yazı Boyutu

 Tarih : 3.07.2015 - 23:36:28 


Yalova daki basın mensuplarını iftar yemeğinde konuk eden Belediye Başkanı Vefa Salman, RDKM ye nikah salonu yapacaklarını ve yeni düzenlemeyle hizmetin vatandaşın ayağına gideceğini söyledi.

 
 
 
Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, gazetecilerle bir araya geldiği iftar yemeğinde çeşitli konularda açıklamalarda bulundu. Başkan Salman, Raif Dinçkök Kültür Merkezi (RDKM)’nde yapılacak yeni düzenlemeyle birlikte belediye nikah işlemlerinin artık burada gerçekleştirileceğini buraya konacak vezneyle de hizmetin vatandaşın ayağına gideceğini belirtti.

RDKM’de yapılan düzenlemelerle ilgili bilgi veren Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, kültürel faaliyetlerin sergilendiği Raif Dinçkök Kültür Merkezi’nin bugüne kadar otopark olmadan hizmet vermesinin kabul edilir bir durum olmadığını söyleyerek, kültür merkezi içerisinde bulunan boş salonların nikah salonu olarak yeniden düzenlendiğini ve bayramdan sonra kullanıma açılmasının hedeflendiğini kaydetti.

Raif Dinçkök Kültür Merkezi’nde birçok eksikliğin olduğunu, Yalova Belediyesi’nin yetki ve imkanlarıyla değişimin başladığını açıklayan Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman; “Otoparkı olmayan bir kültür merkezi olabilir mi? Otopark sorunu önemli bir gündem maddemizdi. Şuan otopark alanını düzenledik ve çok olumlu tepkiler aldık. Düzenlenirken toplantı ve etkinlik alanlarına çok az yer ayrılmış. Oraya daha büyük salonlar yakışırdı. Üst katlarda kullanım alanı planlanmış ama akan yerler olduğu için kullanmak mümkün değil. Mimari yapısından dolayı yazın sıcak, kışın ise çok soğuk. Karasal iklim yaşıyor gibi. Kültür Merkezi’nin yapımını üstlenen Akkök Holding yetkililerinden randevu istedim. Kendileriyle görüşerek en azından binanın içerisinden cam kaplama yaparak yaşanan birçok sorunu bu yolla aşabiliriz” diye konuştu.

HEM NİKAH KIYILACAK HEM DE VEZNE BULUNACAK

Yalova’da nikah salonu ihtiyacı bulunduğunu dile getiren Başkan Salman, Raif Dinçkök Kültür Merkezi’nde kullanılmayan alanların nikah salonu yapılması için çalışmaların başladığını ve bayrama kadar bitirilmesinin hedeflendiğini söyledi. Kapasiteye göre salonların yapılacağını söyleyen Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, talep olması halinde büyük salonlarda da nikah kıyılacağını açıkladı. ‘Halkın ayağına hizmet götüreceğim’ diyen Başkan Vefa Salman; “Adnan Menderes, Bahçelievler, Dere ve Kazım Karabekir Mahallelerimizde ikamet eden ciddi bir nüfus var. Raif Dinçkök Kültür Merkezi’nin içerisine vezne kurarak su faturasını, vergisini ödemek isteyen hemşehrilerimize kolaylık sağlamak istiyorum. Halkın ayağına hizmet götüreceğim” dedi.

RDKM’YE NİKAH SALONU YAPILIYOR
 
Belediye Başkanı Vefa Salman, geçen dönemde Barbaros Binicioğlu tarafından hazırlatılan kitapları basın mensuplarına hediye etti. (ayrıntılar..)
  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  YALOVA HABER GAZETESİ

 Kategori  SON DAKIKA

1944 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Bu Hafta içinde Haber Eklenmedi.
Sosyal Medya da ANKET yorumlari Sosyal Medya da ANKET yorumlari
Yalova ilce ve beldeleri icin sosyal medya uzerinden yayinlanan yerel secim anketine yapilan yorumlar ilgimizi cekti. Bazi anketlere katilirken bazilari ise ilginc geldi. sosyal medya da paylasilan ankete yapilan yorumlar....

Ciftlikkoy de Adil YELE den govde gosterisi
BECAN dan Cagri: Yalova İcin Guc Sende
ALTINOVA Belediye Baskanina Plaket
CHP kazandi Yalova sokaklara dokuldu
YSK nin secim yasaklari basladi
Yalova da Su Sporlari Sezonu Acildi
Yalova Ilce secim sonuclari
Yalova Il Saglik Muduru Dr. Osman Karakus
Il Genel Meclisinde Secimler Yapildi
 
 Takvim
19  Nisan 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.4551 32.5136
  Euro 20.9742 21.1131
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,61 saniye.