Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Sağlıkla, bereketli yeni bir gün olması umuduyla...      Yalova da Su Sporlari Sezonu acildi...     Ciftlikkoy de Dekoratif Aydinlatmalar cok begenildi...        Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 Başbakan Ahmet DAVUTOĞLU Yalova da

Başbakan Ahmet DAVUTOĞLU Yalova da
 Yazı Boyutu

 Tarih : 4.06.2015 - 03:53:05 


Miting programlarının yoğunluğu nedeniyle gecikmeli olarak başlayan Büyük Yalova Mitinginde vatandaş büyük bir coşku ve sabırla bekledi. Başbakan Ahmet Davutoğlu, gecikmeden ötürü vatandaştan helallik istedi.

 
 
 
 
İstanbul ilçelerinde düzenlenen yoğun miting programları nedeniyle saat 18.00'da başlaması gereken Büyük Yalova Mitingi gecikmeli olarak başlasa da Cumhuriyet Meydanı'na dolan binlerce vatandaş Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nu büyük bir coşkuyla ve sabırla bekledi.
 
Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, Büyük Yalova Mitingi'ne Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır ve Çevre Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ile birlikte katıldı. Başbakan Davutoğlu, miting konuşması için kürsüye çıktığında öncelikle gecikmeden ötürü Yalovalılardan helallik istedi.
 
 
'Onlar konuşur Ak Parti yapar' sloganıyla konuşmasına başlayan Başbakan Davutoğlu, 81 ili dolaştıklarını ancak muhalefetin her yere gidemediğini söyledi. Davutoğlu; "Kafkaslar’dan gelen yiğitlere, Ortaoğu’daki kardeşlerimize kucak açan kim? Şehit başbakan Menderes’in başlattığı tek partiye karşı demokrasi ayağa kalktı. AK Parti Kuva-Yi Milliye’dir. AK Parti’de bütün bir millet vardır. Milletin iradesi vardır. 2001’de cumhurbaşkanımızın başlattığı bu yolculuk kritik bir noktaya geldi. Türkiye bizimle büyüdü. Türkiye artık borç dilenin bir ülke değil. Güçlenen bir ekonomik güç. Yalova depremden tarumar olduğunda o zamanki başbakan bir hafta buraya gelememişti. Bahçeli başbakan yardımcısıydı. Buraya gelemediler. Yollar kapandı. Van’da da deprem oldu. AK Parti 10 bin konutu bir yılda yaptı. Allah deprem, afet vermesin. Ama böyle bir durum olduğunda vatandaşına hemen ulaşan bir devlet var. Memnun musunuz? Onlar konuşur, biz yaparız” diyen Davutoğlu, yapılan icraatlardan bahsetti Yalova'da yapılacak 400 yataklı hastaneyi en kısa sürede bitireceklerini ifade etti.
 
 
3'ü değil 33'ü gelse geri adım atmayız
 
“736 hastane yaptık. Şimdi şehir hastaneleri yapıyoruz. Yalova’da da 400 yataklı hastaneyi en kısa zamanda yapacağız. Bu bizim sözümüzdür. 2002’de 6700 kilometre duble yol vardı. Şimdi 18 bin kilometre var. Bütün bunlar vizyon eseri. Bizi saatlerce aşkla bekleyen bacılar varken başımız eğilir mi? zalimin karşısında hiç sessiz kaldık mı? 7 Haziranda da siz de bizim gibi elif gibi dimdik duracak mısınız? Bunlar 12 yıllık birikimimizi tarumar etmek için birçok tuzaklar kuruyorlar. Daha evvel birçok kez kurdular. Gezi olaylarıyla hızımızı kesmeye başladılar. Biz bu toprakların her santimetrekaresinde güzellikleri görürüz. Size selam getiririz. Tuzakları biz kestik. Baktılar olmadı bu sefer 17 Aralık kumpasını yaptılar. Temeli olmayanın çatısı olur mu? Bunların çatısı yok. milletin imanına savaş açanların temeli olur mu? Diyaneti kapatacağım diyor. Şimdi güneydoğuda müftülerle iş yapıyor. Ben Kürtleri temsil edeceğim diyor. Kudüs’ü bilmeyen Kürtleri, Türkleri temsil edebilir mi? Siz yurtdışından aldığınız yetkiyle Türkiye’de kaos çıkarmak istiyorsunuz. Amerika’ya gitti, bütün politikası değişiyor. Pensilvanya’da bir mesaj geliyor, değişiyor. Hepsi bize saldırıyor. Saldırsınlar. Üçü değil otuzüçü de gelse geri adım atmayız. Diyor ki Demirtaş, 7 Haziranda barajı aşamazsak kan kusturacağız. Bugün HDP’liler iki kardeşimizi yaralamış. HDP’li barbarlar, maçolar, kadına karşı şiddeti kınayanlar, kız kardeşlerimizi, gençlik kollarımıza saldırı yapıyorlar. Kadına şiddete karşı çıktığını söyleyen o aydınlar nerede? HDP’nin saldırıları karşısında hiç ses çıkardılar mı? Destekleseniz ne olur, desteklemeseniz ne olur. Bizim arkamızda millet var? Aydınlık bu mu? Demokraside seçime giderken silah olmaz. Bir taraftan seçime gidecekler, bir taraftan terör yapacaklar. Buna izin verir misiniz? Tek bayrak, tek devlet. Davamız bu. Allah birlik ve beraberliğimizi daim etsin”
 
Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun konuşması sonrasında Ak Partililer ile birlikte seçim otobüsüyle Yalova caddelerinde tur atıp, milletvekili adayları Fikri Demirel ve Mehmet Demirhan için vatandaşlardan oy istedi. Yalova caddelerinde tur atan Ak Parti seçim otobüsünü binlerce vatandaşta yürüyerek takip edip, bayrak salladı.
 
 
İlçe ve belde belediye başkanları Dr. Metin Oral, Mehmet Birkan, İsmail Atik ve Mehmet Şahin miting alanına birlikte geldi.
 
 
Vatandaş, miting alanına büyük bir coşkuyla yürüdü... (Cumhuriyet Caddesi)
 
 
Miting alanına sığmayan çok sayıda vatandaş, Başbakan Davutoğlu'nu Cumhuriyet Meydanı'nda cadde üzerinden izledi.
 
 
 
Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer ve Subaşı Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, mitingi halk arasında izledi.
 
 
Ak Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun, miting alanına gelirken
 
 
 
  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Bu Habere Toplam 5 Puan Verildi
 Kaynak :  YALOVA HABER GAZETESİ

 Kategori  SON DAKIKA

2129 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor
Yalova Il Ozel Idaresi tarafindan gerceklestirilen ihale ile, Cinarcik ilcesinde bulunan Senkoy Koylu Pazaryeri modern ve yeni tesisleri onumuzdeki aylarda hizmete girecek....
 
 Takvim
28  Nisan 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.4527 32.5111
  Euro 20.6660 20.8029
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,70 saniye.