Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Sevdiklerinizle birlikte sağlık ve mutlulukla güzel bir bayram geçirmeniz dileğiyle, Bayramınız Mübarek Olsun...       Yalova da Su Sporlari Sezonu acildi...     Ciftlikkoy de Dekoratif Aydinlatmalar cok begenildi...        Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 Demirel, vatandaşları Büyük Yalova Mitingi ne davet etti

Demirel, vatandaşları Büyük Yalova Mitingi ne davet etti
 Yazı Boyutu

 Tarih : 26.05.2015 - 21:51:27 


Ak Parti Yalova milletvekili adayı Fikri Demirel, Çiftlikköy’e çıkarma yaparak, girilmedik mahalle, sıkılmadık el bırakmadı. Demirel, vatandaşları Büyük Yalova Mitingi ne davet etti.

 
 
 
AK Parti Yalova Milletvekili adayları seçim çalışmalarına son sürat devam ediyor. AK Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, Milletvekili Adayları Fikri Demirel ve Mehmet Demirhan, il yönetimi ve partililerle birlikte şehrin dört bir noktasında esnaf ve vatandaş ziyaretleri gerçekleştirmeye devam ediyor.

Yalova’nın AK Parti’ye ihtiyacı var..

AK Parti Yalova Milletvekili Adayı Fikri Demirel ziyaretlerine, Çiftlikköy’de devam etti. Milletvekili Adayı Demirel’e, Çiftlikköy programında Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, AK Parti İlçe Başkanı Ogün Şengün ve birçok partili eşlik etti. Kordon Cafe’de partililerle bir araya gelen Milletvekili adayı Demirel, Yalova’nın hizmet ve yatırım açısından daha ileriye taşınması için AK Parti hükümetine ihtiyacı olduğunu söyledi.

Vekil Demirel, “Ekonomi vizyonumuzu tutarlı, etkili ve başarılı bir şekilde hayata geçirdik. Bu yeni kapsayıcı ekonomik modelimizin daha iyi anlaşılması için AK Parti öncesi dönemlerin hatırlanmasında büyük yarar vardır. Geçmiş ile mukayese edildiğinde hemen her alanda olduğu gibi ekonomide de çarpıcı bir dönüşüm görülmektedir. Bu tüm Türkiye’de olduğu gibi Yalova’ya da olumlu bir şekilde yansımaktadır. Bu ekonomik istikrar 7 Haziran’dan sonrada devam edecektir. 13 yıldır kesintisiz süren seçim geleneğini bir kez daha tekrarlayıp, milletimizle AK Parti’nin kopmaz gönül bağını sandığın iradesiyle bir kez daha tescilleyeceğiz” dedi.

‘Çiftlikköy’e büyük görev düşüyor’..

Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar ise sahil projesinin kente bir katma değer kattığını ifade ederek, Çiftlikköy’ü hak ettiği yere getirmek için var güçleri ile çalıştıklarını söyledi. Bu anlamda hükümetin desteğinin olumlu yansımalarını Çiftlikköy’de kısa sürede yaşandığını dile getiren Başkan Silpagar, AK Parti’nin Yalova’da başarılı olması için şehrin en büyük ilçesi olan Çiftlikköy’e ve burada ki halka büyük görev düştüğünü hatırlattı.

 
‘AK Parti gücünü milletten alıyor’..

AK Parti Yalova Milletvekili Adayı Fikri Demirel gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerinde, AK Parti’nin bugün Türkiye’nin içinde bulunduğu bölgenin en büyük ekonomisi ve en etkin siyasi aktörü durumuna geldiğine işaret ederek, “AK Parti iktidarı tüm bunları halkından aldığı o büyük güven ve destekten dolayı sağlamıştır. Ben bu desteğin 7 Haziran’da katlanarak devam edeceğine eminim. AK Parti gücünü daima milletten almıştır” şeklinde konuştu.

Büyük Yalova mitingine davet..

Çiftlikköy’de yaptıkları ziyaretlerde milletin AK Parti’ye teveccühünü arttırarak sürdürdüğünü gördüklerini ve bu teveccühün hem Yalova hem de ülke için daha çok iş yapma konusunda en büyük dayanakları olduğunu belirten Demirel, “AK Parti olarak biz yeni Türkiye diyoruz, milletimiz de Yalova’mızda ‘Yeni Türkiye’ye destek veriyor. Bu seçimden de hiçbir yoruma ihtiyaç bırakmayacak şekilde Başbakanımız Ahmet Davutoğlu liderliğinde hem ülke genelinde hem de Yalova’da büyük bir başarıya imza atacağız. Başbakanımız Ahmet Davutoğlu 3 Haziran Çarşamba günü Yalova Cumhuriyet Meydanı’nda Yalova halkı ile buluşacak. Bu büyük mitinge bütün herkesi davet ediyorum” dedi.

Ziyaretler gün boyu sürüyor..

Gün boyunca seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti milletvekili adayları esnaf, köy ve ev ziyaretleri gerçekleştirip, sürekli halka zaman geçiriyorlar. Sorun ve talepleri birinci ağızdan, halktan dinleyen adaylar sorunların çözümü ve hizmetlerin Yalova’ya getirilmesi noktasında gerekli çalışmaların yapılacağını ifade ettiler.

 
 
 
  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  YALOVA HABER GAZETESİ

 Kategori  SON DAKIKA

1648 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Bu Hafta içinde Haber Eklenmedi.
Sosyal Medya da ANKET yorumlari Sosyal Medya da ANKET yorumlari
Yalova ilce ve beldeleri icin sosyal medya uzerinden yayinlanan yerel secim anketine yapilan yorumlar ilgimizi cekti. Bazi anketlere katilirken bazilari ise ilginc geldi. sosyal medya da paylasilan ankete yapilan yorumlar....

Ciftlikkoy de Adil YELE den govde gosterisi
BECAN dan Cagri: Yalova İcin Guc Sende
ALTINOVA Belediye Baskanina Plaket
CHP kazandi Yalova sokaklara dokuldu
YSK nin secim yasaklari basladi
Yalova da Su Sporlari Sezonu Acildi
Yalova Ilce secim sonuclari
Yalova Il Saglik Muduru Dr. Osman Karakus
Il Genel Meclisinde Secimler Yapildi
 
 Takvim
16  Nisan 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.3271 32.3854
  Euro 20.9552 21.0939
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,70 saniye.