Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Sağlıkla, bereketli yeni bir gün olması umuduyla...      Yalova da Su Sporlari Sezonu acildi...     Ciftlikkoy de Dekoratif Aydinlatmalar cok begenildi...        Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 YALOVA dan 23 Nisan kutlama mesajları

YALOVA dan 23 Nisan kutlama mesajları
 Yazı Boyutu

 Tarih : 22.04.2015 - 20:34:53 


ATATÜRK ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle Yalova il, ilçe ve belde belediye başkanlarının 23 Nisan kutlama mesajları.

 
 
 
YALOVA BELEDİYE BAŞKANI VEFA SALMAN'IN MESAJI:

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı ve Türkiye Büyük Millet Meclisinin (TBMM) açılışının 95. yıl dönümünü” yayımladığı mesaj ile kutladı.

Salman mesajında; ” Bize bağımsız bir vatanı emanet eden Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmetle anıyorum. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 95. yıldönümünü ve Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyoruz.

Geleceğin yetişkinleri olan çocuklarımızın ,ulusumuzun güven ve desteği ile her zaman başarılı olacağınıza yürekten inanıyorum. Cumhuriyet’in korunması ve yaşatılması, ülkemizin her alanda gelişmesi çabalarına öncülük edeceklerine inancımız sonsuzdur. Yalova Belediye Başkanı olarak bu sorumluluğun bilinci ile hareket ederek üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğim. Sürekli gelişen, ve kalkınan dünyanın gelişmiş ülkeleri arasında yer alan bir Türkiye için ,her zaman çocuklarımızın yanında yer alacağım. Bu duygu ve düşüncelerle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı en içten duygularımla kutluyorum.”

---------------------------------------------------------------------------------------------

ALTINOVA BELEDİYE BAŞKANI DR. METİN ORAL'IN MESAJI:

TBMMnin açılışının 95´nci yıldönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayan Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, bu özel günün tüm dünya çocuklarına sevgi, barış ve mutluluk getirmesini diledi.

“GELECEK ONLKARIN OMUZLARINDA”

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın tüm dünyada; çocuklara armağan edilen ilk ve tek evrensel bayram olması bakımından da ayrı bir önem taşıdığını belirten Başkan Oral, “Bugünün çocuklara bir bayram olarak armağan edilmesi; çağdaş Türkiye Cumhuriyeti'nin, çocukların ve gençlerin omuzlarında yükseleceğine olan inancın ifadesidir. Bugün bir kez daha bu anlamlı günü tüm çocuklarımızla birlikte kutlamanın mutluluğu içindeyiz.

“BİZİ AYAKTA TUTAR”

Çocukların eziyet gördüğü, ağladığı bir kültürden, bir medeniyetten söz edilemez. Çocuklar eziliyorsa, orada insanlık ölmüş demektir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı; bize milli birlik ve beraberliğimizin çocuklarımızın bayram sevinci yaşaması sayesinde korunabileceğini anlatır. Bizi ayakta tutan, bir arada tutan en kuvvetli bağın çocuklar olduğunu işaret eder. Bayramların tümü, aslında çocuklarındır.

“ÇOCUKLARA ARMAĞAN”

Çocuklar kederliyse, büyüklerin mutlu olması düşünülemez. Bütün kutlamalarımız, şenliklerimiz, heyecanlarımız eninde sonunda çocuklarımızın sevinçleriyle irtibatlıdır.

23 Nisan; Ulusal Egemenliğin merkezi, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açıldığı ilk gündür. Atatürk; ülkemiz ve milletimiz için büyük önem taşıyan bu günü çocuklara hediye ederek, Cumhuriyet´in, geleceğimiz olan çocuklara verdiği değeri teyit etmiştir.

Bu duygu ve düşüncelerle, Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor, Türk çocuklarına ve tüm dünya çocukların barış ve mutluluk getirmesini diliyorum" dedi.

--------------------------------------------------------------------

ARMUTLU BELEDİYE BAŞKANI MEHMET BİRKAN'IN MESAJI:

“Türkiye Cumhuriyetinin temellerinin atıldığı, Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 95.yılını ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı büyük bir coşkuyla kutluyoruz.

Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün geleceğimizin teminatı çocuklarımıza bayram olarak armağan ettiği bu anlamlı günü, her yıl olduğu gibi bu yılda bütün dünya çocukları ile birlikte, millet olarak bu bayramı gururla kutlamaktayız.

Milletimizin demokrasi mücadelesi tarihinin en önemli aşamalarından biri olan, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılması, bugünümüzün olduğu gibi yarınlarımızın da teminatı olmaya devam etmektedir. Bugün sahip olduğumuz hak ve hürriyetleri bize sağlayan başta büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılmasında emeği geçen ve görev yapmış olan milletimizin değerli temsilcilerini minnetle bir kez daha anıyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle çocuklarımızın ve Büyük Milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım.”

-------------------------------------------------------------------------------------

ESENKÖY BELEDİYE BAŞKANI ÖZER KAPTAN'IN MESAJI:

Ulu Önder Atatürk’ün yeni nesillere verdiği önemin en önemli göstergesinin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olduğunu ifade eden Esenköy Belediye Başkanı Özer Kaptan mesajına şu sözlerle devam etti:

“Türkiye Cumhuriyeti’ni yeni nesillere emanet ettiğini belirten ulu önderimiz bu önemli tarihi de çocuklara bayram olarak armağan etmiştir. Bu bayramı sadece Türk çocuklarının değil tüm dünya çocuklarına bayram ilan ederek, onların saflık ve temizliğiyle insanlığa güzel bir mesaj vermiştir.

İnanıyoruz ki Türk çocukları da kendilerine verilen bu değerli armağanı kullanarak geleceğin müreffeh Türkiye’sini inşa edecek, barış içinde bir dünyanın kurulmasına öncülük edeceklerdir.

Tüm bu duygu ve düşüncelerle tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı canı gönülden kutlar, bu mutlu günün ülkemize ve tüm dünya çocuklarına barış, mutluluk getirmesini temenni ederim.”

--------------------------------------------------------------------------------------------

SUBAŞI BELEDİYE BAŞKANI VOLKAN YILMAZ'IN MESAJI:

Subaşı Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, üç ayların başlangıcı ve Regaib Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Volkan Yılmaz mesajında şu ifadelere yer verdi. “Biz müminler için bütün günler ve aylar, Allah rızası kazanmak amacıyla ve ibadet bilinciyle geçirilir. Üç aylar olarak bilinen bu aylar, manevi coşkunun daha yoğun yaşandığı bir mevsimdir.

Regaib kandili de insanların kalplerini birbirine yaklaştıran, komşuluk, akrabalık, kardeşlik ve dayanışma duygularını arttıran, ruh dünyalarının aydınlanmasına vesile olan çok özel gecelerden birisidir. Bu hayırlı gecenin, hepimizin günahları için bir bağışlanma, gönüllerimiz için huzur, hastalarımız için şifa, dertlilerimiz için deva, borçlularımız için eda vesilesi olmasını temenni eder, milletçe birlik ve beraberlik içinde daha nice kandilleri kutlamayı, bütün İslam aleminin ve insanlığın barış ve huzur içinde olmasını Allah’tan dilerim.’’ dedi.

---------------------------------------------------------------------------

TAVŞANLI BELEDİYE BAŞKANI KADRİ ÇİÇEK'İN MESAJI:

“Çocuklarımızla gurur duyuyoruz”

Çocukların geleceğin güvencesi olduğuna dikkat çeken Tavşanlı Belediye Başkanı Kadri Çiçek, mesajında şunları söyledi: “Çocuklar, ulusumuzun en değerli varlığı ve geleceğidir. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açıldığı gün olan 23 Nisan'ı, bayram olarak çocuklara armağan ederken, Türk çocuklarının yurt sevgisini, çalışkanlığını biliyor ve onlara güveniyordu.

Daha güzel bir dünya kurulabilmesi için gösterilen çabalar ile çocuklar, bu güveni boşa çıkarmamaktadır. Bizler, Türk çocuklarıyla gurur duyuyoruz.

Bizler, yarının büyükleri olan çocuklara daha güçlü, daha güzel, daha yaşanabilir bir Türkiye bırakmak için çaba gösteriyoruz.

Çocuklardan; bugün kendi sorunlarınıza sahip çıkmasını ülke sorunları ile ilgilenmesini, çözüm yolları aramasını mutlulukla karşılıyoruz.

Çocukları seviyor, onlara güveniyor ve onlarla gurur duyuyoruz.

Bu düşüncelerle halkımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyor, sağlık ve mutluluklar diliyorum.”

  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  YALOVA HABER GAZETESİ

 Kategori  GÜNCEL

1883 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
TOKI Kazimiye de Ulasim Sikintis TOKI Kazimiye de Ulasim Sikintis
TOKI Kazimiye Konutlari sakinleri toplu tasima sikintisi yasiyor. Konutlar muteahhit firma tarafinden teslim edilmesi sonrasi vatandas dairesine yerlesmeye basladi ancak ulasim sikintisi yasiyor....

Baskan Mehmet GUREL e ziyaretler suruyor
Sosyal Medya da ANKET yorumlari Sosyal Medya da ANKET yorumlari
Yalova ilce ve beldeleri icin sosyal medya uzerinden yayinlanan yerel secim anketine yapilan yorumlar ilgimizi cekti. Bazi anketlere katilirken bazilari ise ilginc geldi. sosyal medya da paylasilan ankete yapilan yorumlar....

Ciftlikkoy de Adil YELE den govde gosterisi
BECAN dan Cagri: Yalova İcin Guc Sende
ALTINOVA Belediye Baskanina Plaket
YSK nin secim yasaklari basladi
CHP kazandi Yalova sokaklara dokuldu
Yalova Ilce secim sonuclari
Yalova da Su Sporlari Sezonu Acildi
Yalova Il Saglik Muduru Dr. Osman Karakus
Il Genel Meclisinde Secimler Yapildi
 
 Takvim
24  Nisan 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.5000 32.5586
  Euro 20.9548 21.0936
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,61 saniye.