Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Sağlıkla, bereketli yeni bir gün olması umuduyla...      Yalova da Su Sporlari Sezonu acildi...     Ciftlikkoy de Dekoratif Aydinlatmalar cok begenildi...        Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 Musa Turgut tan dobra dobra

Musa Turgut tan dobra dobra
 Yazı Boyutu

 Tarih : 3.04.2015 - 00:50:14 


YGC nin konuğu olan A.Adayı Musa Turgut tan dobra dobra açıklamalar. 65 yaşında akıl sağlığı belgesi istenirken ülkemizdeki yöneticilerin çoğu 70 yaş üzerinde.

 
 
 
‘‘Kent Buluşmaları’’ etkinliğinin yirminci konuğu Yalova Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Aday Adayı Musa Turgut oldu. Yalova Gazeteciler Cemiyeti’nin ev sahipliğinde düzenlenen ‘‘Kent Buluşmaları’’ etkinliğinin yirmincisi, Yalova Karadağ İnşaat ve TAİSAD Taşıt Araçları Yan Sanayi İhtisas OSB’nin sponsorluğunda, Jineps Cafe & Restaurant’ta gerçekleşti.

Kahvaltılı toplantıya; Yalova Milliyetçi Hareket Partsisi Milletvekili Aday Adayı Musa Turgut olurken etkinliğin ev sahipliğini ise Yalova Gazeteciler Cemiyet Başkanı Ayhan Polat, Genel Sekreter İbrahim Sevinçler ve Yönetim Kurulu üyesi Nevzat Samancı yaptı. Toplantıya, Çevre Gazetesi İmtiyaz Sahibi Sezer Sevinçler, Radyo Gözde Sorumlu Yayın Müdürü Kutsi Aksoy ve Yalova Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Yakup Akkaya katılım sağladı. Milliyetçi Hareket Partisi’nin kendisinin hep kalbinde yer aldığını belirterek sözlerine başlayan Turgut, Milliyetçi Hareket Partisi’nden bu yüzden aday olduğunu belirtti.

Turgut, kendini tanıttıktan sonra şu ifadeleri kullandı;

Yalova’da 3 tane daha aday adayı arkadaşım var ancak kim aday olursa olsun sonuna kadar onu destekleyeceğime, peşinden gideceğime, takipçisi olacağıma kimsenin şüphesi olmasın. Ben veya bir başkası kim aday olursa olsun ben halkımı yalnız bırakmayacağım. Bu sadece Milliyetçi Hareket Partisi için değil Yalova da AKP’den, CHP’den kim seçilirse seçilsin Ankara’ya gidip vatandaş için uğraşacağım. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.

Şu anda mevcut Milletvekilleri Yalova’ya bir şey vermemişlerdir. Muharrem bey şu ana kadar bağırıp çağırmaktan başka hiçbir şey vermemiştir. Ben Armutlu’da oturan biri olarak kendisini 5 yıl önce gördüm şimdi de seçim geliyor tekrar gelecektir. Ama bizim insanlarımız tekrar tevazu gösterip kendisine oy vereceklerdir ancak ben Muharrem İnce’nin Yalova’ya bir şeyler verdiğini düşünmüyorum aksine zarar verdiler.

 

‘’Yalova’da CHP, AKP için çalışıyor’’

Ankara da Genel Başkan Yardımcımız ile birlikte Rize Günleri’ne katılmıştık. AKP’den bir ahbabımızla karşılaştık kendisine ‘’Yalova’da sizi bitireceğim’’ dedim. Kendisinin bana verdiği cevap ‘’ Sen bizi bitiremezsin. Yalova’da CHP Belediyesi bize çalışıyor’’dedi. Ben şaşırdım sonra düşündüm ki haklı. En basitinden bir örnek kesilen ağaçlar. Ben eleştirmiyorum çünkü ben de CHP Yalova’da kazansın diye oy verdim, çünkü AKP’nin karşısında CHP güçlüydü, AKP kazanmasın diye bende çalıştım. Bu ağaçlar kesilmeden projesini çizip halka tanıtsaydı böyle olmayacaktı. Bir sene oldu ağaçlar kesileli hala orada bir çalışma yok. İnsanların tepkisini aldı. Tanıtım yapılsaydı bu tepki alınmazdı. Bu gibi şeyleri düşünerek AKP’li ahbabıma hak verdim. CHP Belediyesi Yalova’da yaptığı icraatlarla daha bir sene dolmadan kendilerinden soğuttular. Böylece AKP’nin ekmeğine yağ sürüyorlar.

Turgut “AKP’de yapılan hataları gördüm o yüzden MHP’ye geçtim”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la aynı köylüyüz. AKP kurulurken o toplantıda bende yer aldım. Takdir edersiniz ki köylünüz bir yola girmiş ise ne olursa olsun onunla yürürsünüz biz de yürüdük. Ama bu süreçte ben şahsım olarak ülkeme zarar verildiğini gördüm. Ancak şimdi MHP’de yer alıyorum. Çocukluğumuzdan beridir bir Kurt hastalığımız vardır. Bu herkesin hastalığıdır. Benim hep gönlümde bir MHP sevgisi vardı. Rahmetli babamdan dolayı bu biraz gecikti. Şunu düşünün evinize bir hırsız giriyor ve siz ‘’Hırsız var’’ diye bağıramıyorsunuz. Bu çok acı bir şeydir. Ben buradan Cumhur Başkanına sesleniyorum. Hemşehrim ne olur rahat bırakın bu milleti.

Turgut “Benim için Bayrak, Vatan, Vatandaş”

Milliyetçi Hareket Partisi her seçimde barajı rahatlıkla aşıyor ve Yalova’da da tabanı olan bir parti. Ancak bu taban kullanılamıyor. Benim için Bayrak, Vatan, Vatandaş ben de bu yüzden yarışta olan CHP yönünde tercihimi kullandım. İnanıyorum ki Yalova’da ki birçok MHP’li de böyle düşünmüştür diye inanıyorum.

Yeni Türkiye dedikleri ‘’Muhteşem Yüzyıl’’ dizisini izlediyseniz aynısı olacak. Gözünüzü kapatın ve hayal edin cariyeleriyle, saraylarıyla, oğlu istediğini yapar. Gelsin AKP’den aday adayı olan arkadaşlarımız yüzüme konuşsunlar aday olabilmek için Bilal Erdoğan’ın Vakıflarına kaç para yatırdılar. Saltanat devri geliyor şu anda bunların istediği böyle bir sistem. Bende koltuk sevdası yok bende Bayrak, Vatan, Vatandaş sevdası var. Ben bütün tanıdıklarımı arayıp yalvarıyorum 7 Haziran’dan sonramız yok Allah aşkına ne olur çocuklarımız öldürülüyor sokaklarda her şey oluyor. Ne olur istediklerini vermeyelim.

Turgut ‘’Ben içlerinden geliyorum onların vatandaşa ihtiyacı yoksa siz onlar için sadece maşasınız’’

Ülkenin geleceğinden müthiş derecede endişe ediyorum. Ülke olarak komşumuz kalmadı. Yaşadığın yerde komşun kalmadıysa vay haline. Benim akrabalarım AKP içinde görevliler bir tane komşuları yok. Biat adamı oldu onlar, selam vermekten yoksunlar, sadece vatandaşa ihtiyaçları olduğu müddetçe vatandaşın yanındalar. Ben içlerinden geliyorum onların vatandaşa ihtiyacı yoksa siz onlar için sadece maşasınız bunu ben söylüyorum içlerinden gelen biri olarak. 5 yıl boyunca verdiği makarnayla, kömürü yersin. AKP’nin zihniyeti şudur. Vatandaşın eline harçlık ver Kaymakamlıktan gitsin alsın. Aydan aya evine erzak ver, her yılsonunda kömürünü odununu ver vatandaşı tembelleştir. Tembelleşen adam fakirleşir. Fakir olan insanın da vur ensesine ekmeğini al. AKP’nin zihniyeti budur.

AKP yola 3Y ile çıktı. Yasaklar, Yolsuzluklar, Yoksulluklar. Şu anda bir yerde toplanamıyorsunuz yasak. Şu anda yolsuzluklar devam ediyor. Bu zaten olmazsa olmaz bu ülkede benim partim gelirsem olmaz demiyorum zaten ben bu kadarda doğrucu konuşuyorum. Yoksulluklar hala devam ediyor. Peki, şimdi soruyorum yola çıktığında verdiğin sözlerin hangisini gerçekleştirdin. Yollar yaptı çok güzel şimdi dökülüyor o yollar, hastaneler yaptılar çok güzeldi şimdi dökülüyor o hastaneler belirli bir kadrolaşmayı yapana kadar çok güzeldi. Biz de inandık. Şimdi ben evde oturup ağlıyorum nasıl bu insanların peşinden gitmişim diye.

Emeklilerin yanında olacağız dediler çık sokağa 70 yaşında emekli adam geçinmek için çalışmak zorunda kalıyor. Tuzu kurulara konuşmak kolay gelsinler birde benim karşımda konuşsunlar da göreyim.

Yalova’da Milliyetçi Hareket Partisi bir tabana sahip bu bir gerçektir. Ancak MHP Yalova’da lanse edilemedi ya da lanse edilmek istenilmedi. Ben yaklaşık 15 gündür ilçeleri, köyleri, geziyorum gerçekten müthiş bir ilgi var. Yalnız bu ilgiyi çekecek ya aday koymuyorlar ya da İl Başkanımız öyle uygun görüyor. Ben Armutlu ilçesinde yaşıyorum bir avuç yer yaklaşık 1500 oy çıkıyor MHP’ye, koca bir Yalova’da 3000 civarı bir oy çıkıyor MHP’ye bu durumu başını ellerinin arasına alarak Sn İl Başkanımız Hasan Topçular’ın düşünmesi lazım 20 yıldır ben Yalova’da ne yapıyorum diye. Eleştirmiyorum ben yine mücadelemi vereceğim. Ancak Hasan Topçular’ın bir düşünmesi lazım ben ne yapıyorum diye veya ne yapmıyorum da durum böyle diye.

Turgut ‘’Demokrasiden kastınız bu ise ben de sorarım’’

Benim annem 65 yaşındayken bir küçük arsamız vardı orayı satacaktık noterden akıl sağlığı yerinde midir belgesi istendi. Ben şimdi tek cümleyle söylüyorum bu ülkedeki yöneticilerin hepsi 80 yaşının üzerindedir. Demokrasiden kastınız bu ise ben de sorarım size sizin yaşınız kaç diye.

MHP’de Milletvekili adayları seçilirken ben halka sorulmasını isterim. Sonuç olarak bizi onlar oraya gönderecek. Senin oraya gönderdiğin adayı halkın da sevmesi lazım. Ben inanıyorum ki düzgün bir temayül yapılsa çok daha güzel şeyler olacaktır.

Ben Yalovalılara bir vaadde bulunmadım. Yalova’nın zaten sorunları belirli. 4 metrede su bulunan bir yerde sular akmıyor. Yalova’nın adaylarının genelinin sorunu şu herkes bulunduğu yer itibariyle Yalova’nın sorunlarını biliyor. İlçeleri, köyleri, mahalleleri gezmiyor vatandaşı dinlemiyor. Ben seçilirsem her ilçenin teşkilatına taahhütname bırakacağım her ayın bir günü vatandaşı dinleme günü olacak. Derdini, problemini her vatandaş dilediğince anlatacak. Ben bunu yapabilirim benim hepsini bilme şansım zaten yok.

Turgut ‘’ Vatandaşın vekili olamayacaksam benim Ankara’da hiçbir işim yok’’

Yalova Milletvekili önce Yalova’nın sonra bütün Türkiye’nin sorunlarıyla ilgilenecek. Parti vekili diye bir şey yoktur Milletin vekili vardır. Ben bugün seçilirim Ankara’ya giderim evet bir partiye bağlıyımdır ancak beni vatandaş seçti ben vatandaşın vekili olmak zorundayım. Ben vatandaşın vekili olamayacaksam benim Ankara’da hiçbir işim yoktur. Parti vekili diye bir şey tanımıyorum, ben halkın vekili olacağım. Ben Musa Turgut olarak kazanırım kazanmam belli değil ama bir belirli olan şey var Yalova’dan kim kazanırsa kazansın vatandaşın hakkı için hangi parti olursa olsun hakkını ararım. Sadece Yalova’nın vekili ile de bunu yapmam, hepsi ile de görüşürüm. Onlar partinin değil halkın vekilidir.

Son olarak ben Musa Turgut olarak ben Yalova’ya bir heyecan katacağıma inanıyorum. Milliyetçi Hareket Partisinden ben aday olurum olamam ama vatandaşın sorunu ne olursa ben ona yardımcı olmaya çalışacağım. Sözümü yineliyorum Ankara’ya Yalova Milletvekili olarak kim giderse gitsin ben vatandaşın hakkı için Ankara’ya gidip o kapıları zorlayacağım. Şerefim üzerine de söz veriyorum.

Haber: Barış Gür – Foto ve Video: Sezer SEVİNÇLER

  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Bu Habere Toplam 5 Puan Verildi
 Kaynak :  YALOVA HABER GAZETESİ

 Kategori  SON DAKIKA

2596 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
TOKI Kazimiye de Ulasim Sikintis TOKI Kazimiye de Ulasim Sikintis
TOKI Kazimiye Konutlari sakinleri toplu tasima sikintisi yasiyor. Konutlar muteahhit firma tarafinden teslim edilmesi sonrasi vatandas dairesine yerlesmeye basladi ancak ulasim sikintisi yasiyor....

Baskan Mehmet GUREL e ziyaretler suruyor
Sosyal Medya da ANKET yorumlari Sosyal Medya da ANKET yorumlari
Yalova ilce ve beldeleri icin sosyal medya uzerinden yayinlanan yerel secim anketine yapilan yorumlar ilgimizi cekti. Bazi anketlere katilirken bazilari ise ilginc geldi. sosyal medya da paylasilan ankete yapilan yorumlar....

Ciftlikkoy de Adil YELE den govde gosterisi
BECAN dan Cagri: Yalova İcin Guc Sende
ALTINOVA Belediye Baskanina Plaket
YSK nin secim yasaklari basladi
CHP kazandi Yalova sokaklara dokuldu
Yalova Ilce secim sonuclari
Yalova da Su Sporlari Sezonu Acildi
Yalova Il Saglik Muduru Dr. Osman Karakus
Il Genel Meclisinde Secimler Yapildi
 
 Takvim
24  Nisan 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.5000 32.5586
  Euro 20.9548 21.0936
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,60 saniye.