Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Sağlıkla, bereketli yeni bir gün olması umuduyla...      Yalova da Su Sporlari Sezonu acildi...     Ciftlikkoy de Dekoratif Aydinlatmalar cok begenildi...        Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 YGC nin 19 ncu konuğu Mehmet Kuyumcu

YGC nin 19 ncu konuğu Mehmet Kuyumcu
 Yazı Boyutu

 Tarih : 28.03.2015 - 12:40:39 


Yalova Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen Kent Buluşmaları etkinliğinin 19 ncu konuğu Ak Parti Yalova Milletvekili aday adayı Mehmet Kuyumcu oldu.

 
 

‘‘Kent Buluşmaları’’ etkinliğinin on dokuzuncu konuğu, Yalova Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Mehmet Kuyumcu oldu. Yalova Gazeteciler Cemiyeti’nin ev sahipliğinde düzenlenen ‘‘Kent Buluşmaları’’ etkinliğinin on dokuzuncusu, Yalova Karadağ İnşaat ve TAİSAD Taşıt Araçları Yan Sanayi İhtisas OSB’nin sponsorluğunda, Jineps Cafe & Restaurant’ta gerçekleşti.

Kahvaltılı toplantıya; Yalova Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Mehmet Kuyumcu olurken etkinliğin ev sahipliğini ise Yalova Gazeteciler Cemiyet Başkanı Ayhan Polat, Genel Sekreter İbrahim Sevinçler ve Yönetim Kurulu üyesi Nevzat Samancı yaptı. Toplantıya, Çevre Gazetesi İmtiyaz Sahibi Sezer Sevinçler,  Radyo Gözde Sorumlu Yayın Müdürü Kutsi Aksoy ve Kanaat Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Hakan Suiçmez katılım sağladı.

 

Kuyumcu, kendini tanıttıktan sonra şu ifadeleri kullandı; “İnsan bir göreve talip olurken, “Acaba ben bu görevlerin gereklerini yükümlülüklerini yerine getirebilir miyim?” sorusunu kendisine sormalı. İnsan hayatındaki her alanda, gerek ticaret olsun, gerekse siyasette olsun, tecrübe çok önemli. Biz de yaklaşık 20 yıldır siyasetin içerisindeyiz. Çok küçük yaşlardan beri de ticaretin içerisindeyiz. Ve hayatım boyunca da hep başarılı olduğumu düşünüyorum. Ticarette zaten belirli bir seviyeye geldik. Siyasette de 20 yılı geçkin bir zaman boyunca da parti içersinde aldığımız bütün görevleri başarıyla yerine getirdiğimi düşünüyorum. Gerek yaşımın getirdiği gerekse konjektürel ortama baktığımız zaman 7 Haziran seçimlerinde –eğer partimiz ve Genel Merkezimiz beni aday yaparsa- ben Yalova’da çok güzel hizmetler yapacağımı düşünüyorum.

Bu hizmetleri yaparken şunu da göz ardı etmemek lazım; bir insan birey olarak hiçbir şeydir. Yani bir milletvekilinin arkasında partisinin desteği varsa iyi işler yapacağına inanıyorum. Yoksa tek başına bir şey yapamaz. Eğer ben değil de biz diyebilirsek, bütün sorunların üstesinden gelebiliriz.

Eğer aday olur isek, Yalova’ya verilen bu büyük nimetleri daha da geliştirip ileriye götürebilmek için gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağız.”

Katıldığı toplantıda sorulan sorulara cevap veren Mehmet Kuyumcu açıklamalarda bulundu.

Kuyumcu; “Partimiz, siyasi hayatı boyunca sadece lafla vaatlerle iktidar olmadı. Sadece vaatlerle seçimlere girmedi. Bizim çizgimiz her zaman bellidir. Biz bir yerlere gelmek için vaatlerle, söylemlerle iş yapmadık. Bundan sonra da bu çizgide, kişiliğimizden ödün vermeden yürümeye devam edeceğiz.

“Adaylarımızın çok olması, bizim gücümüzü ve zenginliğimizi gösteriyor”

Aday adaylarının tespit edilmesi ve değerlendirilmesi noktasında partiyle birlikte basın mensuplarına da görev düşüyor. Bu adaylar arasında gerçekten, kim çıkar için siyaset yapıyor, kim gerçekten bir ikbal için çabalıyor bunu belirleme konusunda basına da çokça görev düşüyor.

Milletvekili milletindir. Partinin değil. İnsanları ayırmak ve ötekileştirmek bizim kültürümüzde ve inancımızda yok. Yani ben Ak Parti’nin milletvekiliyim ama milletin vekiliyim. Sadece Ak Parti’ye oy verenler düşünüldüğünde bir haksızlık yapılmış olur. Çünkü siz, sadece Ak Parti’ye oy verenleri değil, CHP’ye, MHP’ye ve diğer partilere oy verenleri temsil edeceksiniz Ankara’da. Ben bu konuda partimizin de partizanca hareket ettiğini düşünmüyorum. Ben bu ayrımı hiç doğru bulmam tavsif te etmem.

Eğer, milletvekili olursam insan ayrımı yapamam. Yani bu durumda ben halkın, milletin vekili olmuş olacağım.

“Partimiz adaylarını belirlerken kırkı kırk yarıyor”

Ak Parti, 2001’de kurulduğundan beri, girdiği bütün seçimlerde üst üste birinci çıktı, iktidar oldu. Partimiz, adaylarını belirlerken birçok kriteri göz önünde bulunduruyor. Halkın sesini dinliyor, teşkilatlarını dinliyor… Birçok şeyi değerlendirip, kırkı kırk yararak, titizlikle adaylarını belirliyor. Eğer bu şekilde davranmasaydı, Ak Parti, bu kadar çok başarıyı yakalayamazdı.

Adayın seçilmesi aşamasında, kişinin duruşu ve kişiliği çok önemli. Dürüst ve iyi bir insan olması her şeyin üzerindedir. İnsan zik zaklar yapıp başka yollara giriyorsa bu bir güvensizlik yaratır.

Tabi doğal olarak partimizin, zaman zaman yanlış kararlar verdiği de olur. Zaten o zaman sonuç mağlubiyet oluyor.

“Ak Parti’nin hem ülke genelinde hem de Yalova’da oy kaybettiğine dair söylenen şeylere ben inanmıyorum”

Ak Parti, kurulduğu günden bu güne kadar birçok alanda birçok yenilikler yaptı. Gerek eğitimde, gerek ekonomide, gerekse sosyal adalette çok büyük hizmetler yaptı. İnsanlarımız bunları görmüyor olsa zaten üst üste seçimler kazanılamazdı. Bu nedenle de önümüzdeki seçimde, Ak Parti’nin oylarını arttıracağını düşünüyorum.

Bir defa zaten insanlar ekonomik olarak özgür ve rahatsa, insanların partiden vazgeçmelerini gerektirecek bir durum yok ortada. Ekonomi de iyiye gidiyor. Türkiye artık son 10 yıldır zenginleşmiş durumda. Türkiye 2001’den önce neredeydi şimdi nerede? Bunları düşündüğünüzde zaten diğer şeylerin cevaplarını bulabiliyorsunuz. “ dedi.

Haber: Eda Tan – Foto ve Video: Sezer SEVİNÇLER

  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  YALOVA HABER GAZETESİ

 Kategori  SON DAKIKA

1939 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
TOKI Kazimiye de Ulasim Sikintis TOKI Kazimiye de Ulasim Sikintis
TOKI Kazimiye Konutlari sakinleri toplu tasima sikintisi yasiyor. Konutlar muteahhit firma tarafinden teslim edilmesi sonrasi vatandas dairesine yerlesmeye basladi ancak ulasim sikintisi yasiyor....

Baskan Mehmet GUREL e ziyaretler suruyor
ALTINOVA Belediye Baskanina Plaket ALTINOVA Belediye Baskanina Plaket
Alitnova Afet Gonulluleri ve Guzel Yasam Dernegi Baskani Turhan Palasoglu, Belediye Baskani Dr. Metin Oral ziyaret ederek, olasi afetlere yonelik calismalar ve dernege verdigi desteklerden dolayi tesekkur plaketi verdi....

YSK nin secim yasaklari basladi
CHP kazandi Yalova sokaklara dokuldu
Yalova Ilce secim sonuclari
Yalova da Su Sporlari Sezonu Acildi
Yalova Il Saglik Muduru Dr. Osman Karakus
Il Genel Meclisinde Secimler Yapildi
TOKI Kazimiye de Ulasim Sikintis
Baskan Mehmet GUREL e ziyaretler suruyor
 
 Takvim
25  Nisan 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.4747 32.5332
  Euro 20.8182 20.9561
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,67 saniye.