Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Sağlıkla, bereketli yeni bir gün olması umuduyla...      Yalova da Su Sporlari Sezonu acildi...     Ciftlikkoy de Dekoratif Aydinlatmalar cok begenildi...        Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 Ersin Doğan BBP den aday adayı

Ersin Doğan BBP den aday adayı
 Yazı Boyutu

 Tarih : 16.03.2015 - 22:50:18 


Başarılı işadamı iktisatçı Ersin Doğan, Büyük Birlik Partisi Yalova İl Başkanlığına yaptığı müracaatla BBP den Milletvekili aday adayı oldu.

 
 
 
Birçok siyasi parti ve STK temsilcileri tarafından da desteklenen Yalova'nın tanınmış işadamlarından, iktisatçı Ersin Doğan, HEPAR İl ve ilçe yöneticileri ile birlikte BBP Yalova İl Başkanlığına gelerek Milletvekili aday adaylığı dilekçesini BBP Yalova İl Başkanı Talip Bayburtlu'ya takdim etti.

Oldukça kalabalık bir gönüllü ordusu ile BBP Yalova İl Başkanlığına gelen Ersin Doğan ve beraberindekiler, partililerce coşkuyla karşılandı.

Büyük Birlik Partisi Yalova İl Başkanı Talip Bayburtlu, Ersin Doğan gibi tanınmış ve başarılı bir siyasetçinin kendi partilerine katılmasından dolayı büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek,“Bugün burada, çağrılarımıza kulak veren, davetimize icabet eden değerli insanlar bulunmakta. Kendisi daha önce HEPAR’ın il başkanlığını yapmış değerli bir abimiz. İki gün önce Kocaeli Teşikilatımızın açılışında partimizin rozeti takılan Ersin Doğan abimiz, teveccüh göstererek Yalova İl Teşkilatımıza üye olmuş ve aynı zamanda, milletvekilliği seçimlerine aday adaylığı başvurusunu yapacaktır.

Başkanımızın adaylığının Yalovamıza ve partimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Değerli başkanım ve ekibine aramıza katıldıkları için hoş geldiniz diyorum" diye konuştu.

BBP'nin kapılarının herkese açık olduğunu belirten Bayburtlu, Yalova'da BBP'nin hakkettiği yere gelmesi için gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürdüklerini de sözlerine ekledi.

Büyük Birlik Partisine katılan Ersin Doğan ise “İki yıldır sürdürdüğüm Yalova Hak ve Eşitlik Partisi Yalova İl Başkanlığı görevimi geçtiğimiz Cuma gününe kadar hakkıyla yürüttüğümü düşünüyorum. Sayın il başkanımın teveccühü ile geçen Pazar günü Sayın Deztici tarafından rozetim takıldı. Bu süreçte ben elimden gelen her şeyi yapacağımın sözünü vererek, Büyük Birlik Partisi çatısı altında il başkanıma adaylık başvurumu sunuyorum. Hepimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

 
 
ERSİN DOĞAN'A DESTEK YAĞIYOR
 
HEPAR Yalova İl Başkanlığı görevinden istifa ettikten sonra BBP ye katılan ve Milletvekili aday adayı olan Yalova'nın başarılı işadamı Ersin Doğan'a farklı siyasi parti ve STK lardan destek yağıyor.
HEPAR İl Başkanı Muharrem Kara; "HEPAR Yalova İl ve ilçe teşkilatları olarak Ersin Başkanımızın sonuna kadar yayındayız. Üzerimize düşen ne ise gereğini yapmaya hazırız. Ülkemize ve Yalovamız'a hayırlı olsun" diye konuştu.
 
 
Görüntüleri www.yalovaradyotv.com da
 

  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Bu Habere Toplam 5 Puan Verildi
 Kaynak :  Aykut Akkaya

 Kategori  SON DAKIKA

2177 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 1 )   

 Soner dogan

Tarih : 16.03.2015 22:57:53  

  Basarilar

Cevapla


Basarilar dilerim. Inandigimiz yolda oldugun icin. Yolun yolumuz Turkiyenin yolu senin gibi vatan severler ile acik olsun.

İp Adresi Kayıtlı   

Sayfa  

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor
Yalova Il Ozel Idaresi tarafindan gerceklestirilen ihale ile, Cinarcik ilcesinde bulunan Senkoy Koylu Pazaryeri modern ve yeni tesisleri onumuzdeki aylarda hizmete girecek....
Yalova Il Saglik Muduru Dr. Osman Karakus Yalova Il Saglik Muduru Dr. Osman Karakus
Yalova &304;l Saglik Muduru olarak gorev yapan Dr. Emrah Eray, Saglik bakanligi tarafinden gorevden alindi. Eray yerine Samsun Vezirkopru Devlet Hastanesi Bashekimi Dr. Osman Karakus atandi....

Il Genel Meclisinde Secimler Yapildi
TOKI Kazimiye de Ulasim Sikintis
Baskan Mehmet GUREL e ziyaretler suruyor
Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor
 
 Takvim
3  Mayıs 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.3199 32.3781
  Euro 20.7742 20.9118
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,63 saniye.