Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Sevdiklerinizle birlikte sağlık ve mutlulukla güzel bir bayram geçirmeniz dileğiyle, Bayramınız Mübarek Olsun...       Yalova da Su Sporlari Sezonu acildi...     Ciftlikkoy de Dekoratif Aydinlatmalar cok begenildi...        Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 Başkan SİLPAGAR sız bir halk günü daha gerçekleşti

Başkan SİLPAGAR sız bir halk günü daha gerçekleşti
 Yazı Boyutu

 Tarih : 11.03.2015 - 19:27:05 


Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar ın yoğun iş temposu nedeniyle katılamadığı halk günleri uygulaması, ilçe halkı tarafından büyük ilgi görüyor.

 
 
 
Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar’ın katılmaması nedeniyle ilçe halkı tarafından eleştirilere maruz kalan halk günleri uygulaması yine Başkan Silpagar’sız gerçekleşti.
 

İlçe halkının yoğun katılım gösterdiği, Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar’ın ise yoğun iş temposu nedeniyle katılım sağlayamadığı halk günleri uygulaması sürüyor. Her hafta Perşembe günleri 15.30 – 17.00 saatleri arasında Çiftlikköy Belediyesi Meclis Salonu’nda yapılan halk gününde vatandaşlar birim amirlerine sorunlarını birebir aktarma imkânı buluyor. İlçenin farklı yerlerinde yaşayan vatandaşların kendi mahalleleri ile ilgili belediyeyi ilgilendiren ve yetki alanında olan çeşitli konulardaki talep ve şikâyetlerine çözüm getiren halk günü uygulaması vatandaşların da beğenisini kazanıyor. Bu hafta Yavuz Akgün başkanlığında gerçekleşen halk gününe Sahil Mahallesi’nden katılan vatandaşlar, bazı sokaklar ile ilgili sıkıntılarını dile getirdiler. Başkan Yardımcısı Akgün ve birim amirlerinin pür dikkat dinledikleri vatandaşların şikâyetleri teker teker not alındı. Başkan Yardımcısı Akgün, en kısa sürede bu sorunların çözüme kavuşturulacağını söyledi.

‘ELEKTRİK HATLARI YER ALTINA ALINACAK’..

Başkan Yardımcısı Akgün, “Çiftlikköy de mevcut olan ve havadan geçen elektrik hatlarının yer altına alınması için uğraşıyoruz. Bununla ilgili kurumlarla görüşmelerimiz devam ediyor. Sona yaklaşıldı. Biz havadan geçen elektrik hatlarını yer altına aldığımız da 12 bin 700 metrelik güzergâhta ki elektrik direklerinin armatürlerini de değiştirip, ledli armatür takacağız. Tabi bu ledli armatürleri öncelikle ana caddelere vermek durumundayız” dedi.

‘200 SOKAK YOL OLARAK AÇILMAMIŞ’..

Çiftlikköy ‘de 686 tane sokağın bulunduğunu ifade eden Başkan Yardımcısı Akgün, “Bu sokaklardan 200’ü neredeyse hiç yol olarak açılmamış durumda. Biz bu konudaki çalışmalarımıza da başladık. Planlamaları yaptık peyderpey çalışmalar devam edecek. Her mahallemizin bir mahalle temsilcisi arkadaşımız var onlar mahalledeki tespitleri yapıyorlar” diye konuştu.

’40 MİLYONLUK İÇME SUYUNU PROJESİ’..

Çiftlikköy ‘deki içme suyu şebekesinin yeterli olmadığını ifade eden Başkan Yardımcısı Akgün, “Eski borular var. Bunların hepsinin yenilenmesi gerekli onunla ilgili projemiz hazır. İller bankası ile görüştük net değil ama  %50 sini de hibe alarak yaptırma ihtimalimiz var. Hibe almasak ta yaptıracağız. Kredi kullanarak yaptıracağız hemen-hemen 40 milyonluk bir alt yapı işi olacak. Hepsinin hazırlıkları yapılıyor. Çiftlikköy Belediyesi olarak Belediye Başkanımız Ali Murat Silpagar’ın önderliğinde Çiftlikköy’ü modern bir ilçe haline getirip, alt ve üst yapıda ihya edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

İlçe halkının yoğun ilgi gösterdiği halk gününde sorunlar masaya yatırıldı.

Görüntüler www.yalovaradyotv.com da...
 
 
 
 
.
  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  YALOVA HABER GAZETESİ

 Kategori  GÜNCEL

1481 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Bu Hafta içinde Haber Eklenmedi.
Sosyal Medya da ANKET yorumlari Sosyal Medya da ANKET yorumlari
Yalova ilce ve beldeleri icin sosyal medya uzerinden yayinlanan yerel secim anketine yapilan yorumlar ilgimizi cekti. Bazi anketlere katilirken bazilari ise ilginc geldi. sosyal medya da paylasilan ankete yapilan yorumlar....

Ciftlikkoy de Adil YELE den govde gosterisi
BECAN dan Cagri: Yalova İcin Guc Sende
ALTINOVA Belediye Baskanina Plaket
CHP kazandi Yalova sokaklara dokuldu
YSK nin secim yasaklari basladi
Yalova da Su Sporlari Sezonu Acildi
Yalova Ilce secim sonuclari
Yalova Il Saglik Muduru Dr. Osman Karakus
Il Genel Meclisinde Secimler Yapildi
 
 Takvim
19  Nisan 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.4551 32.5136
  Euro 20.9742 21.1131
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,63 saniye.