Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Sağlıkla, bereketli yeni bir gün olması umuduyla...      Yalova da Su Sporlari Sezonu acildi...     Ciftlikkoy de Dekoratif Aydinlatmalar cok begenildi...        Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 Kaytazdere Belediyesinden renkli bir etkinlik

Kaytazdere Belediyesinden renkli bir etkinlik
 Yazı Boyutu

 Tarih : 9.03.2015 - 20:02:53 


Kaytazdere Belediyesi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle, renkli bir etkinliğe imza attı. Üreten Kadın Üreten Toplum’ temasıyla düzenlenen etkihlikte Başkan Ali Kangal, Yılın Kadını seçilen şehit anası Hatice Kaya ya plaket takdim etti.

 
 
 
Kaytazdere Belediyesi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle, renkli bir etkinliğe imza attı. Ak-Mis Elif Düğün Salonu’nda gerçekleşen etkinliğe Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal, eşi Nuray Kangal ile birlikte ev sahipliği yaparken konuklar arasında; Altınova Kaymakamı Nurullah Kaya, eşi Sümeyra Kaya, CHP Yalova İl Başkanı Özcan Özel, İl Genel Meclis Üyeleri Ali Çorbacı, Mustafa Tunalı, Altınova Halk Eğitim Merkezi Müdürü Neşe Özay, CHP Merkez İlçe Başkanı Ertan Şener, CHP Altınova İlçe Başkanı Yener Yiğit, CHP Yalova İl Kadın Kolları Başkanı Nurten Özbakır, CHP Kaytazdere Kadın Kolları Başkanı Şennur Sarper, Kaytazdere başta olmak üzere çevre belde ve ilçelerden kadınlar vardı.
 
 

‘KADIN HAYATIN CAN DAMARIDIR’

Etkinliğin açılış konuşmasını gerçekleştiren Başkan Kangal, “Üretkenliği ve duyarlılığı temsil eden, huzurlu ve sağlıklı bir toplumun temel taşı kadınlarımızın bu özel gününü kutlamak üzere gerçekleştirdiğimiz programımıza hepiniz hoş geldiniz. Mücadele etmekten, kadın olarak mücadele etmekten gelir bu günün anlamı. Adam olmadan önce insan olabilmenin en temel unsurudur kadın. Çoğu zaman değil, her zaman her gözün nuru, hayatın can damarıdır. 
İnsanlığın devamı için olmazsa olmazdır. En büyük dertlerin dertlisi, en büyük mutlulukların ardındaki kahramandır. Bildiğiniz gibi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü, tüm dünyada, kadınların eşitlik, kalkınma ve daha huzurlu yaşam özlemlerini ve isteklerini dile getirdikleri, birlik ve beraberlik günü olarak kutlanmaktadır” dedi.

 

ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU

Ardından CHP Yalova İl Başkanı Özcan Özel ve Altınova Kaymakamı Nurullah Kaya yaptıkları konuşmalarla kadınların özel gününü kutladı. Etkinlik, Kaytazdere Belediyesi’nin çeşitli alanlarda ‘Tülbent Bizden Oya Sizden’ adıyla düzenlenen yarışmalarda dereceye giren isimlerin ödüllendirilmesiyle sürdü. İğne oyası kategorisinin 1.’si Ferdane Başaran, 2.’si Şule Güney, 3.’sü Asiye Çavuşoğlu, boncuk oyası kategorisinin 1.’si Semiha Gökbayrak, 2.’si Şengül Kenar, 3.’sü Seda Çakmaz, tığ oyası kategorisinde Şadiye Beşik, 2.’si Çiğdem Mutaf, 3.’sü Hediye Çağtay, firkete kategorisinin 1.’si Kadriye Çetin altınla ödüllendirildi. Jüri özel ödülleri Medine Özdemir ve Hatice Güney’e giderken, tasarım ödülü ise Mustafa Kemal Atatürk işlemeli iğne oyası ile Elanur Özdemir’in oldu.

 

YILIN KADINI ŞEHİT ANNESİ ŞAFAK’A

Programda yılın kadını da ilan edildi. Kaytazdere’de ikamet eden şehit annesi ve bedensel engelli bir evlada sahip olan Hatice Şafak’a ‘Yılın Kadını’ plaketi Başkan Ali Kangal ve eşi Nuray Kangal tarafından takdim edildi. Plaket takdimi sırasında duygusal anlar yaşandı. Oğlunu şehit verdikten sonra engelli oğlu için Kaytazdere’ye yerleştiğini söyleyen yılın kadını, herkesi duygulandırdı. Konuşmaların ardından eğlenceye geçildi. Faruk Ömer Özkan’ın’ın şefliğinde çalışmalarını sürdüren Yalova Musiki Cemiyeti’nin solisti Nilay Argun ve Birol ile Aydın ikilisi davetlilere adeta müzik ziyafeti verdi.

 
Görüntülü haberi www.yalovaradyotv.com da izleyin...
 
  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  YALOVA HABER GAZETESİ

 Kategori  GÜNCEL

1810 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
TOKI Kazimiye de Ulasim Sikintis TOKI Kazimiye de Ulasim Sikintis
TOKI Kazimiye Konutlari sakinleri toplu tasima sikintisi yasiyor. Konutlar muteahhit firma tarafinden teslim edilmesi sonrasi vatandas dairesine yerlesmeye basladi ancak ulasim sikintisi yasiyor....

Baskan Mehmet GUREL e ziyaretler suruyor
ALTINOVA Belediye Baskanina Plaket ALTINOVA Belediye Baskanina Plaket
Alitnova Afet Gonulluleri ve Guzel Yasam Dernegi Baskani Turhan Palasoglu, Belediye Baskani Dr. Metin Oral ziyaret ederek, olasi afetlere yonelik calismalar ve dernege verdigi desteklerden dolayi tesekkur plaketi verdi....

YSK nin secim yasaklari basladi
CHP kazandi Yalova sokaklara dokuldu
Yalova Ilce secim sonuclari
Yalova da Su Sporlari Sezonu Acildi
Yalova Il Saglik Muduru Dr. Osman Karakus
Il Genel Meclisinde Secimler Yapildi
TOKI Kazimiye de Ulasim Sikintis
Baskan Mehmet GUREL e ziyaretler suruyor
 
 Takvim
25  Nisan 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.4742 32.5327
  Euro 20.9111 21.0496
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,61 saniye.