Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Sağlıkla, bereketli yeni bir gün olması umuduyla...      Yalova da Su Sporlari Sezonu acildi...     Ciftlikkoy de Dekoratif Aydinlatmalar cok begenildi...        Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 Başkan Silpagar, CHP lilere sahil projesini anlattı

Başkan Silpagar, CHP lilere sahil projesini anlattı
 Yazı Boyutu

 Tarih : 4.03.2015 - 21:15:22 


CHP li meclis üyelerine sahil projesini tanıtan Çiftilkköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi, sahil projesinin Mayıs ayında tamamlanacağını söyledi.

 
 
 
Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, İmar Müdürü Ahmet Bilgin ve teknik personelle birlikte CHP’li meclis üyelerine sahil projesini yerinde anlattı. CHP İlçe Başkanı Nedim Güler ve CHP’li Meclis Üyelerinin yanı sıra partinin ilçe kadın kolları üyelerinin de katıldığı sahil projesi tanıtımında merak edilen tüm detayları aktaran Başkan Silpagar, Mayıs ayında açılış yapmak istediklerini dile getirdi.
 
“SİZ NE HİSSEDİYORSANIZ ÇİFTLİKKÖY İÇİN, BEN DE ONU HİSSEDİYORUM”

Sahil projesini gezen CHP’lilere teknik detayları ise İmar ve Şehircilik Müdürü Ahmet Bilgin, teknik personeller Didem Ertekin ve Nurullah Kılıç aktardı. Sahil kesiminin gezilmesinin ardından yapılan kahvaltılı toplantıda konuşan Başkan Silpagar, “Sizler ne hissediyorsanız Çiftlikköy için, ben de onu hissediyorum. Sahilimizde çalışmalar gördüğünüz şekilde ilerliyor. Bunu tamamen kendi imkanlarımızla yapıyoruz” dedi.

 
GÖRÜNTÜLÜ HABER... www.yalovaradyotv.com 
 
KAVŞAK PROJESİ İMZADA

Yürütülen diğer projeler hakkında da bilgiler veren Başkan Silpagar, kavşak projesinin imza aşamasında olduğunu belirterek, “Özdilek’in önüne kavşak projesini bitirdik. İstanbul Bölge’ye gitti. İstanbul Bölge’de imzalandıktan sonra inşallah en kısa zamanda Özdilek önüne kavşak projesi de biter. Buna üç seviyeli diyorlar, bir diğer adı da köprülü kavşak. Anayoldan gelecek, üstten devam edecek. Alttan da Çiftlikköy’e gidip gelecek. Orada yan yollarda sıkıntılı bir yer var, orayı da alıp inşallah sorunsuz bir şekilde hiçbir yere dokunmadan, istimlak etmeden yapıyoruz” diye konuştu.

“SAHİL PROJESİ ÇOCUKLUĞUMDAN BERİ AKLIMDAYDI”

Başkan Silpagar, sahil projesiyle ilgili olarak, “Bu sahil projesi çocukluğumdan bu yana aklımda olan bir şey. Burasının büyütülmesi, sahil yolunun açılması ve sınırlarımızın korunması. Ben hiçbir zaman dolguya yanaşmadım, istemiyorum da. Çünkü bir kumsalın oluşması binlerce yıl alıyor. Burası dolgu olursa ne özelliği kalır. O nedenle kesinlikle dolgu yok. Bunu seçim öncesi de söylemiştik. Ağaçları anlatayım, şu anda palmiye ağaçları Garden AŞ’de seralar içerisinde, saksılar içinde saklanıyor. Bunlar sahilde ağaçlandırma aşamasına geçtiğimizde kullanılacak. Çınar ağaçları ise Antalya’ya gitmedi, Gacık Deresi’nin yanında Şelale Evleri var, o evlerin önünden itibaren oraya 77 çınar ağacımızı diktik. Söküldüğü gün dikildi ve tuttular” dedi.

“ÇOK AMAÇLI DÜĞÜN SALONU ÇELİK KONSTRÜKSİYON OLACAK”

Çiftlik Mahallesi’ne yapılacak çok amaçlı düğün salonuyla ilgili bilgi veren Silpagar, “Sağlık Ocağı’nın yanına çok amaçlı düğün salonu geliyor. Çelik konstrüksiyon olacak. Oturarak kapasitesi 550-600 kişilik olacak. Konferanslarda da bin 200 kişinin gireceği şekilde. Üst katı da teras kafe oluyor. Bir iki ay kadar ihalesi yapılacak.  Sonrasında kısa bir sürede teslim ederler diye düşünüyorum” diye konuştu. Silpagar, altyapı çalışmalarını da ilk iki yıllık dönem içinde çözeceklerini ifade ederek, yağmur suyu, içme suyu ve kanalizasyonu bir arada halledeceklerini kaydetti.

CHP’DEN SİLPAGAR’A TEŞEKKÜR

CHP İlçe Başkanı Nedim Güler ise Başkan Silpagar’a sahil projesiyle ilgili bilgilendirmelerinden dolayı teşekkür ederek, “Burada yapılan projenin ne kadar önemli olduğunun hepimiz bilincindeyiz. Bu yüzden de kafamızda bazı soru işaretleri vardı, Sayın Başkan sağolsun bu soru işaretlerini kafamızdan kaldırdı ve bizi bilgilendirdi. Biz de CHP Grubu olarak Çiftlikköy’ün menfaatine olan her konuda belediyemize siyasi kaygı gözetmeden destek vereceğiz. Bunun da buradan taahhüdünü veriyoruz” dedi.

Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar'ın seçim sürecindeki vaatleri:
 
 
.
  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  YALOVA HABER GAZETESİ

 Kategori  SON DAKIKA

1501 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
TOKI Kazimiye de Ulasim Sikintis TOKI Kazimiye de Ulasim Sikintis
TOKI Kazimiye Konutlari sakinleri toplu tasima sikintisi yasiyor. Konutlar muteahhit firma tarafinden teslim edilmesi sonrasi vatandas dairesine yerlesmeye basladi ancak ulasim sikintisi yasiyor....

Baskan Mehmet GUREL e ziyaretler suruyor
Sosyal Medya da ANKET yorumlari Sosyal Medya da ANKET yorumlari
Yalova ilce ve beldeleri icin sosyal medya uzerinden yayinlanan yerel secim anketine yapilan yorumlar ilgimizi cekti. Bazi anketlere katilirken bazilari ise ilginc geldi. sosyal medya da paylasilan ankete yapilan yorumlar....

Ciftlikkoy de Adil YELE den govde gosterisi
BECAN dan Cagri: Yalova İcin Guc Sende
ALTINOVA Belediye Baskanina Plaket
YSK nin secim yasaklari basladi
CHP kazandi Yalova sokaklara dokuldu
Yalova da Su Sporlari Sezonu Acildi
Yalova Ilce secim sonuclari
Yalova Il Saglik Muduru Dr. Osman Karakus
Il Genel Meclisinde Secimler Yapildi
 
 Takvim
20  Nisan 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.5096 32.5682
  Euro 20.9931 21.1321
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,56 saniye.