Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Sağlıkla, bereketli yeni bir gün olması umuduyla...      Yalova da Su Sporlari Sezonu acildi...     Ciftlikkoy de Dekoratif Aydinlatmalar cok begenildi...        Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 16 ncı konuğumuz Dr. Mustafa Yılmaz

16 ncı konuğumuz Dr. Mustafa Yılmaz
 Yazı Boyutu

 Tarih : 2.03.2015 - 17:39:45 


Yalova Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen Kent Buluşmaları etkinliğinin bu haftaki konuğu Ak Parti Yalova Milletvekili aday adayı Dr. Mustafa Yılmaz oldu.

 
 
 
"Dünya Yalova'yı tanıyacak Yalova dünyayı kucaklayacak" sloganıyla çalışmalarını aralıksız sürdüren başarılı işadamı, Özel Yalova Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı, Ak Parti Yalova Milletvekili aday adayı Dr. Mustafa Yılmaz, Yalova Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen Kent Buluşmaları etkinliğinin konuğu oldu. Gerek ticari faaliyetlerde gerekse sağlık alanında başarılı çıkışları ile tanınan Dr. Mustafa Yılmaz, gazetecilerin sorularına dobra dobra, açık yüreklilikle yanıtlar verdi.

YALOVA'YA HİZMET EDEN HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN

Yalova'ya çivi çakan taş taş üstüne koyan herkesten Allah razı olsun. Ziyaretlerimizde, karşılaştığımız vatandaşlarımız tarafından elbette eleştireler alıyoruz, ancak yapılan hizmetleri görmek hizmet edenlere teşekkür etmek gerekir. Sayın Şükrü Önder, sayın İlhan Evcin ve sayın Temel Coşkun ilimiz için önemli hizmetlerde bulunmuşlardır. Her kim Yalova için hizmet etmiş, taş taş üzerine koymuş ise 'Allah razı olsun' demeliyiz. Bu hizmetlerin daha fazlasını, daha büyük projeleri gerçekleştirmek için kısaca Yalova'nın hizmetkarı olmak için aday adayı oldum. Hayırlısı ise Allah nasip kısmet eder, bizlerde üzerimize düşen görevi yaparız. Bu arada; tüm gazeteci ardaşlardan verdiğim sözleri tutmadığım, Yalova'nın hizmetkarı olmadığım takdirde yazıları ile beni eleştirmelerini istiyorum. Eleştirmeyen, yazmayan gazeteci arkadaşa da hakkımı helal etmiyorum.

 
YALOVA SAĞLIK TURİZMİNİN BAŞKENTİ OLACAK

Eşsiz bir yeşile, doğaya sahip Yalova Atatürk'ün mirasıdır. Mustafa Kemal Atatürk, bir ağacı kestirmemek için koskoca köşkü yerinden yürütmüştür. Yalova'nın isminin deprem, su sorunu, ağaç kesimi yada seçim kaybetmesiyle anılmasını istemiyoruz. Yeterli tanıtımların yapılmasıyla eşsiz bir doğaya, kaynak sularına sahip Yalova'nın turizmin başkenti olarak anılmasını arzu ediyoruz. Fizik tedavi ortapedi merkezi, sporcu sağlığı merkezi, yaşlı bakım evleri ve 5 yıldızlı oteller ile Yalovamız, sağlık ve eğitim merkezi üssü olabilir. Türkiye'nin uluslararası üniversitelere ihtiyacı vardır. Bu üniversiteleri Yalova'ya getirerek, Yalova'yı eğitim ve sağlığın başkenti yapabiliriz.

YALOVA HAK ETTİĞİ YERDE DEĞİL

Yeterli bir yüzölçümüne sahip olmayan Yalovamız sanayi kenti olamaz. Bu söylemle tabi ki sanayiye karşı değilim. Sanayi dünyanın geleceğidir. Yalova doğusu ve batısı olarak ikiye ayrılmakta ancak; doğusunda faaliyet gösteren ve önemli rakamlarda istihdam sağladığı söylenen tersaneler, istedikleri konumda değiller. Çalışan sayısının birçoğu bugün İstanbul ve Kocaeli'den gelmekte, heleki yakın süreçte faaliyete geçecek Körfez Köprüsü ile dışardan gelen çalışan sayısı daha da artacaktır. Bu tersane firmalarının çoğunun merkezi İstanbul'da yani Yalova'ya katma değer sağlamamakta. Burada faaliyet gösteren firmaların Yalova'ya faydası olmalı. Gerçekçi, iline katma değer sağlayan yatırımcılara ihtiyacımız var. Bugün 100 proje hazırlasanız her projede 100 kişi çalışsa işte size 10 bin istihdam imkanı.

YALOVA'NIN HİZMETKARI OLACAĞIM

Altınova'dan Armutlu'ya kadar her noktaya hizmet götürebilmek, faydalı olabilmek için çalışmalarıma "Tek Başıma Tüm Yalova" sloganıyla devam ediyorum. İnşallah önümüzdeki süreçte 4'ün 13'ten daha büyük olduğunu sizlerde göreceksiniz. Allah kısmet eder 2 milletvekili çıkarırsak, önümüzdeki 4 yıllık süreç Yalova'nın atılım zamanı olacak. 4 yılda, geçen 13 yıllık süreçte yapılanların çok daha fazlasının yapıldığını hep birlikte göreceğiz. Yalova'ya bir sözüm var: '4 yıl boyunca evimi, ailemi askıya alıp, Yalovamız için çalışacağım'

Ben Ak Parti'liyim. 21 aday adayı arkadaşımda yapılanın daha iyisini yapabilmek için aday adayı oldu. 1'nci yada 2'nci sıra adayı olmak mühim değil, önemli olan Yalova'da 2-0'ı yapabilmektir. Allah nasip kısmet ederse İnşallah 2 Milletvekilimiz ile "dünya Yalova'yı tanıyacak, Yalova dünyayı kucaklayacak". Yalova sağlık ve eğitim merkezi üssü olacak.

  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  YALOVA HABER GAZETESİ

 Kategori  SON DAKIKA

1644 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Bu Hafta içinde Haber Eklenmedi.
ALTINOVA Belediye Baskanina Plaket ALTINOVA Belediye Baskanina Plaket
Alitnova Afet Gonulluleri ve Guzel Yasam Dernegi Baskani Turhan Palasoglu, Belediye Baskani Dr. Metin Oral ziyaret ederek, olasi afetlere yonelik calismalar ve dernege verdigi desteklerden dolayi tesekkur plaketi verdi....

YSK nin secim yasaklari basladi
CHP kazandi Yalova sokaklara dokuldu
Yalova Ilce secim sonuclari
Yalova da Su Sporlari Sezonu Acildi
Yalova Il Saglik Muduru Dr. Osman Karakus
Il Genel Meclisinde Secimler Yapildi
TOKI Kazimiye de Ulasim Sikintis
Baskan Mehmet GUREL e ziyaretler suruyor
 
 Takvim
27  Nisan 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.4527 32.5111
  Euro 20.6660 20.8029
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,62 saniye.