Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Sağlıkla, bereketli yeni bir gün olması umuduyla...      Yalova da Su Sporlari Sezonu acildi...     Ciftlikkoy de Dekoratif Aydinlatmalar cok begenildi...        Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 CHP Aday Adayı Fikret Demir, basınla buluştu

CHP Aday Adayı Fikret Demir, basınla buluştu
 Yazı Boyutu

 Tarih : 28.02.2015 - 22:36:05 


Seçim çalışmalarına aralıksız devam eden CHP Yalova Milletvekili Aday Adayı Fikret Demir, kahvaltılı bir toplantı düzenleyerek, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Demir, hem iktidara hem muhalefete yüklendi.

 
 
 
"Makam koltuklarında oturup, siyaset yapılmaz" diyerek hem iktidar hem muhalefete yüklenen CHP aday adayı Fikret Demir, "Milletvekili olacaksınız, Yalova'yı temsil edeceksiniz ama ne Altınova'daki çiftçiyi tanıyacaksınız ne de Armutlu'nun dağ köylerindeki üreticiyi" diyerek, hem iktidar hem muhalefet Milletvekillerine ver yansın etti.

KOLTUKTA OTURUP SİYASET YAPILMAZ

Yalova'daki siyasetçilerimiz ya koltukta oturup yada makam ziyaretleri ile siyaset yapmaya çalışmaktadır. Böyle bir çalışma olmaz. Vatandaş ile iç içe olmayan, halkın sorunlarını bilmeyen, çözüm üretmeye çalışmayan siyasetçi sınıfta kalmıştır. Türkiye'de kivinin %75'ini Altınova bölgemiz üretmektedir. Armutlu ilçemizin ise dağ köyleri vardır. Buradaki insanlarımız geçimlerini odunculuk ile zor şartlarda sürdürmektedirler. Sizler, Yalova'nın siyasetçileri olarak buralara gettiniz mi? Bu insanların sorunlarını hiç dinlediniz mi? Öyle koltukta oturmakla yada sadece makam ziyaretleri yaparak siyasetçi olunmaz. Böyle bir durumdaki siyasetçi ister iktidar ister muhalefet olsun siyaset yapmaya da hakkı yoktur.

BU NASIL DEMOKRASİ

CHP kimsenin tapulu malı değildir. CHP halkın partisidir. Seçimler demokratik yarış içeresinde olmalıdır ancak, bu durumda Yalova'da demokrasiden nasıl bahsedilir. İl ve ilçe örgütlerimiz tarafsızlığını korumalıdır. Bakınız; Sinop Milletvekili Grup Başkan Vekilimiz, çıkıp genel merkeze "Sinop'ta ön seçim olursa bunu zaten ben kazanırım, beni başka büyük bir ilden aday gösterin, ilimizdeki gençlerimizin önünü açalım" demiştir. Bu çıkışın aynısını Yalova'da Muharrem İnce'nin de yapmasını beklerdik. Sayın İnce, Yalova'dan aday adayı olsa bile yine de önseçimin yapılması gerekliydi. Bizler iktidarı eleştirirken kendi içimizdeki demokrasiden şüphe eder duruma düşdük.

 
SİYASETTE GENÇLERİN ÖNÜNÜ AÇMALIYIZ

Cumhuriyet Halk Partili olarak genç ve girişimci ruha sahip çıkmalıyız. Yaş sınırı 60-70'in üzerinde olan birçok siyasi isim hala partimizde koltuk sevdası peşinde koşmaktadır. Bu durumda gençlerin önü nasıl açılacak, siyaset yapacaklar, kendilerini nasıl anlatma fırsatı bulacaklardır. 3 dönem atama ile gelen bir Milletvekilimiz var. 4'ncü dönem de yine atama ile gelme durumundadır. CHP kimsenin tapulu mülkü değildir. CHP'yi iktidara taşımak istiyorsak gençlerimizin önünü açacak çalışmalar yapılmalıdır. Milletvekili adayı olmak yada olmamak önemli bir durum değil, önemli olan CHP'yi iktidara taşıyabilecek bir çalışma içerisinde olmak mühimdir. Partim için ne gerekiyorsa yapmaya hazırım. İster aday olayım ister parti üyesi her ne olursa olsun bu benim partim. Hep birlikte hareket ederek, gelin iri olalım, diri olalım.

BAŞARISIZ BİR İKTİDAR VAR

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı sınıfta kalmıştır. Açlık sınırında insanları çalıştırmakla, 3000 madenciyi toprak altında bırakmakla siyaset olmaz. 3 dönem boyunca iktidarda kalmış bir siyasi parti bu durumda başarılı sayılamaz.

Babası, eşi ve oğlu ile programa katılan Fikret Demir, birinci yada ikinci sıra aday olmak önemli değil, önemli olan CHP'yi iktidara taşıyacak çalışmalar içerisinde her birlikte bir bütün olarak çalışmanın önemine değinerek, toplantıya katılan tüm basın mensuplarına teşekkür etti.

 
BAŞARI DİLEKLERİNDE BULUNDULAR
Program sonrasında karşılaşan Ak Parti Milletvekili aday adayı Bayram Ali Yılmaz ve CHP Milletvekili aday adayı Fikret Demir ile eşleri, birbirlerine başarı dileklerinde bulundu.
Her iki aday adayı da; "farklı siyasi görüşlerde olabiliriz ancak her ikimizinde amacı Yalova'ya hizmet edebilmek. Yalova için çalışmak" diyerek, seçim sürecinin hayırlı olması dileklerinde bulundular.
 
Görüntülü haberi www.yalovaradyotv.com da
 
 
CHP Yalova Milletvekili Aday Adayı Fikret Demir programa babası Mahmut Demir, kendisine daima destek olan eşi Hülya hanım ve oğlu ile birlikte katıldı.
 
.
  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Bu Habere Toplam 5 Puan Verildi
 Kaynak :  YALOVA HABER GAZETESİ

 Kategori  SON DAKIKA

1869 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Bu Hafta içinde Haber Eklenmedi.
ALTINOVA Belediye Baskanina Plaket ALTINOVA Belediye Baskanina Plaket
Alitnova Afet Gonulluleri ve Guzel Yasam Dernegi Baskani Turhan Palasoglu, Belediye Baskani Dr. Metin Oral ziyaret ederek, olasi afetlere yonelik calismalar ve dernege verdigi desteklerden dolayi tesekkur plaketi verdi....

YSK nin secim yasaklari basladi
CHP kazandi Yalova sokaklara dokuldu
Yalova Ilce secim sonuclari
Yalova da Su Sporlari Sezonu Acildi
Yalova Il Saglik Muduru Dr. Osman Karakus
Il Genel Meclisinde Secimler Yapildi
TOKI Kazimiye de Ulasim Sikintis
Baskan Mehmet GUREL e ziyaretler suruyor
 
 Takvim
26  Nisan 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.4527 32.5111
  Euro 20.6660 20.8029
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,63 saniye.