Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Sağlıkla, bereketli yeni bir gün olması umuduyla...      Yalova da Su Sporlari Sezonu acildi...     Ciftlikkoy de Dekoratif Aydinlatmalar cok begenildi...        Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 Kent Buluşmalarının konuğu Mimar Bayram Ali Yılmaz

Kent Buluşmalarının konuğu Mimar Bayram Ali Yılmaz
 Yazı Boyutu

 Tarih : 25.02.2015 - 19:04:45 


Yalova Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen Kent Buluşmalarının Çarşamba günkü konuğu Ak Parti Yalova Milletvekili Aday Adayı Mimar Bayram Ali Yılmaz oldu.

 
 
 
 

Yeterli bilgi birikimi ve akıcı konuşma üslubu ile milletvekilliğine hazır olan Mimar Bayram Ali Yılmaz, Milletvekili olması durumunda Yalova için önemli projeleri olduğunu yurt dışı bağlantılı olarak 100 işadamı ile görüşme yaptığını ve yatırım için hazır beklediklerini ifade etti.

Yalova Gazeteciler Cemiyeti'nin ev sahipliğinde düzenlenen kahvaltılı toplantıda sorulara açık ve net yanıtlar veren Yılmaz'ın söylemlerinden bazıları:

TANINMIŞ OLMAK ÖNEMLİ DEĞİL

Ailem Yalova'ya geldiğinde ben 1 yaşındaydım. Okul hayatım ve gençlik yıllarım Yalova'da geçti dolayısıyla Yalovalıyım. Milletvekili aday adayı olurken tanınmış bir siyasi isim olmanın önemli olduğunu hiç düşünmedim. Çünkü bakınız yerel seçimlerde tanınan 'iyi oy potansiyeli var' denilen isimler seçim kaybetti. Demekki; tanınmak yeterli olmuyor. Benim Yalova için önemli projelerim ve bu projeler için şimdiden görüşmelerim var. Herşeyin hayırlısının olmasını temenni ediyorum.
 

YALOVA’NIN İSTİHDAMA YÖNELİK YATIRIMLARA İHTİYACI VAR

Yalova kendi kendine yeter mantığından kurtulmak gerekir. Yatırımcılara ihtiyacımız var tabi yatırımcı deyince kazancını alıp başka illere gidenler, katma değerleri başka yerlere taşıyanlar Yalova’ya lazım değil. İstihdama yönelik kalıcı, ilimize katma değer sağlayacak, kazancını ilimizde yatırıma dönüştüren uzun vadeli yatırımcılara ihtiyacımız var. İşim gereği yurt dışında yaptığım çalışmalar sırasında birçok yatırımcı ile görüştüm. Şuan 100 büyük yatırımcı Yalova’da yatırım yapmak üzere hazır bekliyor.

KÖRFEZ KÖPRÜSÜ YALOVA’YA ÖNEM KATACAK

Yemyeşil harika bir doğaya sahip Yalova neden İstanbullu işadamlarına kucak açmasın. Körfez köprüsünün yapımı ile İstanbul 15 dakikaya inecek. İşte bu büyük avantaj çok iyi değerlendirilmeli. Eskilerde İstanbul’u tanıyanlar iyi bilir, İstanbullu işadamları genelde ağaçların bol olduğu doğa ile iç içe Florya ve çevresinde otururdu. Florya bile şuan trafik keşmekeşi içerisinde şehrin tam ortasında kaldı. İşadamlarımız çevrede kolay ulaşım ile gidebilecekleri yerlere taşınıyorlar. Burasının Yalova olabilmesi için girişimler gerekli. Yapılan doğru çalışmalar ile birçok işadamının evini Yalova’ya taşıması sağlanabilir. Bu ilimiz için önemli getiri demektir. Tabi bunun yanı sıra yatırımcı içinde Körfez Köprüsü büyük önem taşıyor. Havaalanının yakınlığı çabuk ulaşılabilir olmasıyla birçok firma sahibi istihdama yönelik çalışmalarını ilimize taşıyacaktır. Doğru ve bilinçli çalışmalar yapılmalı.

YALOVA’NIN YEŞİLİ KORUNMALI

İnşaat sektöründen bir isim olarak tabiî ki; kat yoğunluğunun arttırılmasını isterim. Ancak; kat sayısı artmamalı, yeşil korunmalı. İnşaatlar konusunda çok iyi projeler hazırlanarak mevcut yeşilin korunması yanı sıra daha fazla yeşil alanlar oluşturulmalı. Ağaçların, doğanın korunması gerektiğini yıllar sonra anlayacağız. Muhakkak ki; Yalova’da sanayi de, turizm de, eğitim de olmalı ancak tüm bunlar yapılırken gerekli incelemeler yapılmalı neyin nerede olması gerektiği iyi tartışılmalı. Yeşil ise muhakkak korunmalı.

TEŞEKKÜR EDERİM

Tanıtım broşürlerimiz ile cadde, sokak geziyor herkesin ellini sıkıp hatırını sorma gayreti içinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Vatandaşlarımız tarafından gösterilen ilgiden ise son derece memnunum. Ayrıca; Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen bu etkinliğin faydalı olacağını düşünüyorum. Tüm gazeteci arkadaşlara teşekkür eder, başarılar dilerim.

  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  YALOVA HABER GAZETESİ

 Kategori  SIYASET

1447 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Bu Hafta içinde Haber Eklenmedi.
ALTINOVA Belediye Baskanina Plaket ALTINOVA Belediye Baskanina Plaket
Alitnova Afet Gonulluleri ve Guzel Yasam Dernegi Baskani Turhan Palasoglu, Belediye Baskani Dr. Metin Oral ziyaret ederek, olasi afetlere yonelik calismalar ve dernege verdigi desteklerden dolayi tesekkur plaketi verdi....

YSK nin secim yasaklari basladi
CHP kazandi Yalova sokaklara dokuldu
Yalova Ilce secim sonuclari
Yalova da Su Sporlari Sezonu Acildi
Yalova Il Saglik Muduru Dr. Osman Karakus
Il Genel Meclisinde Secimler Yapildi
TOKI Kazimiye de Ulasim Sikintis
Baskan Mehmet GUREL e ziyaretler suruyor
 
 Takvim
26  Nisan 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.4747 32.5332
  Euro 20.8182 20.9561
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,59 saniye.