Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Sevdiklerinizle birlikte sağlık ve mutlulukla güzel bir bayram geçirmeniz dileğiyle, Bayramınız Mübarek Olsun...       Yalova da Su Sporlari Sezonu acildi...     Ciftlikkoy de Dekoratif Aydinlatmalar cok begenildi...        Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 Konuğumuz Ali Faik Aydın

Konuğumuz Ali Faik Aydın
 Yazı Boyutu

 Tarih : 24.02.2015 - 00:06:24 


Yalova Gazeteciler Cemiyetinin ev sahipliğinde düzenlenen Kent Buluşmaları etkinliğinin konuğu Ak Parti Yalova Milletvekili Aday Adayı Ali Faik Aydın oldu.

 
 
 
Yalova Gazeteciler Cemiyeti’nin ev sahipliğinde düzenlenen ‘‘Kent Buluşmaları’nın’’on üçüncüsü, Yalova Karadağ İnşaat ve TAİSAD Taşıt Araçları Yan Sanayi İhtisas OSB’nin sponsorluğunda, Jineps Cafe& Restaurant’ta gerçekleşti.
 
Kahvaltılı toplantıya; Yalova AK Parti Milletvekili Aday Adayı Ali Faik Aydın konuk olurken, etkinliğin ev sahipliğini ise Yalova Gazeteciler Cemiyet Başkanı Ayhan Polat, Genel Sekreter İbrahim Sevinçler ve Yönetim Kurulu üyesi Nevzat Samancı yaptı. Toplantıya, Marmara Haber Gazetesi'nin imtiyaz sahibi Yakup Akkaya katılım sağladı.
 
Yalova’nın bulunduğu konum ve durum itibariyle, teşvike yönelik çalışmaların yapılması gerektiğine dikkat çeken Aydın milletvekili olduğunda, Yalova’nın sanayi ve turizm açısından gelişmesi ve ekonomik olarak istediği noktaya ulaşması için planlı ve programlı çalışıp, projelerini hayata geçirip, verdiği sözleri yerine getireceğini söyledi.
 
‘Bilgi ve birikimimiz bizleri doğup büyüdüğümüz şehre hizmet etme noktasında göreve davet etti’
Genç, vizyon olarak, Yalova’ya hizmet etmek için aday adayı olduğunu ifade eden Aydın, ‘2-0 yapmayı hedeflediğimiz için 21 aday adayının içinden en iyi adaylardan biri olduğumu düşünüyorum. Yalova AK Parti Milletvekilliğine aday adayı olan 21 arkadaşımla, kendimi beraber çalışacak biri olarak görüyorum. Genel Merkez’de uygun görürse bu yolda, Yalova’ya hizmet edeceğim. Parti teşkilatlarında almış olduğumuz görevlerdeki başarılarımız, sivil toplum kuruluşlarındaki tecrübelerimiz, sorunları çözme noktasındaki mesleki bilgi ve birikimimiz bizleri doğup büyüdüğümüz şehre hizmet etme noktasında göreve davet etti’’. Dedi.
 
 
‘Yeni Türkiye yolunda, yeni Yalova ile bizim gibi aranan taze kanlarla ve heyecanlarla yaşanabilir kent olması için çalışacağız’
 
Aydın, ‘‘Gerek siyasi, iş ve spor hayatımda her ne söz verdiysem hep yerine getirmişimdir. En geç milletvekili aday adaylarından biriyim. 3 dönemdir Yalova’da o dönemde milletvekilliği yapan ve şuan ki milletvekilimizde, bu kentte çok önemli katkılar sağlamıştır. Bende, mecliste önemli görevler üstlenip, Yalova ve ülkem adına yararlı olmak için aday adayı oldum. Partimizin siyasi lideri Recep Tayyip Erdoğan’ın yolunda ilerleyerek, Yalova’da Armutlu’dan Altınova’ya bölge bölge, turizm, sanayi ve tarıma teşvik vererek, güçlü bir toplum yapısıyla, demokratik bir anlayışla, yeni Türkiye yolunda, yeni Yalova ile bizim gibi aranan taze kanlarla ve heyecanlarla yaşanabilir kent olması için çalışacağız. Yalova’nın turizm kentidir. Türkiye’de 5 ilçesi, kıyıya bakan tek iliz. Yalova’da sanayiye yatırım yapılması içinde teşvik ve destek çalışmaları yapılması gerekir. Yalova’nın barışa dayalı bir il olduğunu ortaya çıkarmanın da en güzel yolu da, çiçek sektörünü öne çıkarmaktır’’. Dedi.
 
 
Haber Foto: Gamze Yüksel
  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  YALOVA HABER GAZETESİ

 Kategori  SON DAKIKA

2670 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Bu Hafta içinde Haber Eklenmedi.
Sosyal Medya da ANKET yorumlari Sosyal Medya da ANKET yorumlari
Yalova ilce ve beldeleri icin sosyal medya uzerinden yayinlanan yerel secim anketine yapilan yorumlar ilgimizi cekti. Bazi anketlere katilirken bazilari ise ilginc geldi. sosyal medya da paylasilan ankete yapilan yorumlar....

Ciftlikkoy de Adil YELE den govde gosterisi
BECAN dan Cagri: Yalova İcin Guc Sende
ALTINOVA Belediye Baskanina Plaket
CHP kazandi Yalova sokaklara dokuldu
YSK nin secim yasaklari basladi
Yalova Ilce secim sonuclari
Yalova da Su Sporlari Sezonu Acildi
Yalova Il Saglik Muduru Dr. Osman Karakus
Il Genel Meclisinde Secimler Yapildi
 
 Takvim
18  Nisan 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.4626 32.5211
  Euro 20.9489 21.0876
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,72 saniye.