Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Milliyetçi Hareket Partisi ÇİFTLİKKÖY deki tüm dengeleri bozdu...      Çiftlikköy ilçemizde Ak Parti, CHP ve MHP arasında bir yerel seçim rüzgari esecek...          Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 Dr.Yılmaz: Hedef 2 Milletvekilliği 1 Bakanlık

Dr.Yılmaz: Hedef 2 Milletvekilliği 1 Bakanlık
 Yazı Boyutu

 Tarih : 21.02.2015 - 21:10:34 


Dr. Mustafa Yılmaz, 25.Dönem Milletvekilliği seçimleri için Ak Parti den Yalova Milletvekili adayı olabilmek için aday adaylık müracaatını yoğun bir kalabalık eşliğinde il başkanlağına teslim etti.

 
 
 
7 Haziran Genel Seçimlerinde 2-0 yaparak Yalova'ya bir bakanlık getirmeyi hedefleyen Dr. Mustafa Yılmaz; eşi, yakınları ve oldukça yoğun bir kalabalık topluluk ile Ak Parti İl Başkanlığına gelip, 25. Dönem Milletvekilliği için aday adaylığı müracatını yaptı.

Aday adaylığı müracatı sonrasında basın toplantısı düzenleyen Dr. Mustafa Yılmaz, 7 Haziran Genel Seçimlerinde 2-0 yaparak, Yalova 'ya bir bakanlık getirmek istediğini ifade etti. Yılmaz; "Yenilenen Türkiye'nin bir neferi olarak, bugün milletvekili aday adayıyım. Nasıl ki, kendımiz için, ailemiz için, sevdiklerimiz için hayallerimiz varsa; şehrimiz için de benim hayallerim var. Sorunlarını, sorunum olarak bildiğim Yalova'mıza daha iyi hizmet verebilmek, daha huzurlu daha gelişmiş bir Yalova için 7 Haziran'da hep birlikte hep beraber el ele, Yalova'ya en yüksek oy oranını kazandırabilmek için aday adayı oldum.

 
Amacım ilimizdeki sorunları çözmek, geleceğe adım atmak, ülkemizi büyütmek, memleketimizin dertlerine derman olmak ve bu konuda çözüm üretenlere katkıda bulunmak olacaktır. Bugün konuştuğumu yarın unutanlardan asla olmayacağım. Hayatım boyunca halkın içinde halkın adamı olmaya gayret ettim. Halkımıza, ilimize hizmet edebilmek için daima çaba sarf ettim. Yalova'daki tüm sorunlara ve çözümlere vakıfım. Şükürler olsun ki, seçimden seçime partisini hatırlayanlardan değilim. Hızla büyüyen Ak Parti ruhu ile birlikte hareket ederek, aday olsam da olmasamda halkımın arasında , gönüllerinde partimin yanında olacağım.

Şüphesiz ki her şey yüce Rabbimizin takdir ve nasibindendir. Bir dava adamı sorumluluğunda her şeyi Allah'ın takdirine bırakıyorum. Aday olan diğer arkadaşlarıma da başarılar diliyorum. Bu zorlu süreçte, bu kutlu yarışta, tüm Yalovalı hemşerilerimin ve sizlerin desteğini yanımda bilerek, Cenab-ı Allah'tan bizler ve memleketimiz için bu sürecin hayırla neticelenmesini niyaz ediyor, sizleri sevgi ve muhabbetle selamlıyorum." diye konuştu.

 
Her iki Milletvekili aday adayı Fikri Demirel ve Dr. Mustafa Yılmaz birbirlerine başarılar dilereyek, "kim aday olursa olsun, yanında yer alıp partimiz için çalışacağız" dediler.
 
 
  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  YALOVA HABER GAZETESİ

 Kategori  SON DAKIKA

1972 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Sosyal Medya da ANKET yorumlari Sosyal Medya da ANKET yorumlari
Yalova ilce ve beldeleri icin sosyal medya uzerinden yayinlanan yerel secim anketine yapilan yorumlar ilgimizi cekti. Bazi anketlere katilirken bazilari ise ilginc geldi. sosyal medya da paylasilan ankete yapilan yorumlar....

Ciftlikkoy de Adil YELE den govde gosterisi
BECAN dan Cagri: Yalova İcin Guc Sende
 
 Takvim
29  Mart 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.2854 32.3436
  Euro 21.2798 21.4207
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,64 saniye.