Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Sağlıkla, bereketli yeni bir gün olması umuduyla...      Yalova da Su Sporlari Sezonu acildi...     Ciftlikkoy de Dekoratif Aydinlatmalar cok begenildi...        Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 İNCE: Yalova dan Milletvekili Adayıyım.

İNCE: Yalova dan Milletvekili Adayıyım.
 Yazı Boyutu

 Tarih : 21.02.2015 - 13:07:00 


CHP il ve ilçe yöneticileri ile partilileri kahvaltıda bir araya getiren Milletvekili Muharrem İnce, kürsüden önemli mesajlar verip, seçim çalışması startını verdi. Yalova dan Milletvekili adayı olduğunu açıkladı.

 
 
 
"Yalova'dan Milletvekili Adayımız Sensin" denmesi üzerine CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, İl ve ilçe yöneticileri ile partilileri bir araya toplayarak, 7 Haziran Genel Seçimler için seçim çalışması startını verdi.
 
İnce: Yalova'dan Milletvekili adayıyım.

"Yalova'da son seçim dönemim. 2019'da Yalova'dan aday olmayacağım"

Önemli mesajlar veren Milletvekili Muharrem İnce; "Geçtiğimiz pazar günü parti meclisimiz karar alacaktı. Ben de o süreçte Almanya'da idim. Oradan Genel Başkanımızı aradım. Yarın parti meclisi var ben bir gün önce sizi aradım. Ne yapacağız diye sordum? Genel Başkanımın bana cevabı şu oldu: "İstediğin yerden kontenjan senin" dedi. Ben ise kendisine ön seçim yapılmasını istediğimi söyledim. Bana aynen şunu söyledi: "Sen genel başkan adayı oldun benim seni ön seçime sokmam seni cezalandırmak gibi olur, yalnış anlaşılır. Sen adayımızsın" dedi.

Şunu da samiyetle açıklıyorum: Bu Yalova'dan son aday oluşum. Bir sonraki seçimde Yalova'yı gençlere bırakacak başka bir seçim bölgesinden aday olacağım.

 
Yalova'da siyaset ahlakı bozuldu. Size söz veriyorum 8 Haziran sabahı kimlerle yola çıkılmaması, siyaset yapılmaması gerektiğini açıklayacağım. Mal varlığım konusunda, araç almam konusunda çıkarılan dedikodular karşısında sadece üzülüyorum. Evet araç aldım. 13 koca senede sadece bir araç satın aldım. Hatta arkadaşlarım bana; 'seçim üzeri almasaydın' dediler. Ben de kimseye verecek hesabım yok! Diyerek, aracımı satın aldım. Başkaları milletvekili olduğu gün sıfır araçla gezdi kimse tek laf etmedi neden benimle uğraşıyorsunuz? Ama hep bunlar biliyorum ki, partimizde bazı türeyen tipler var. Onlar bu sözleri, dedikoduları çıkarıyor. Gençlerin bu konuda hassas olmasını istiyorum.

Hemen yanıbaşımızda Bursa'da sadece 2 CHP'li belediye varken, Kocaeli'de malesef yok. Yalova da ise 5 belediyemiz var. Buraya sahip çıkmalıyız. Bu partiyi öldürmeyin. Ne olduğu belli olmayan şahıslara pirim yaptırmayın. Kimseye cevap vermek istemiyorum. Ben bir devlet adamı gibi hareket etmeliyim. Bize yakışmaz çünkü partimiz yıpranır. Bu gün burada sizlere hem Genel Başkanımız ile görüşmemin neticesini bildirmek hem de seçim kampamyamıza start vermek için toplandık. Ben önümüzdeki 2019 seçimlerinde Yalova'da yokum. Bu nedenle bu seçimde gençler arasından 10 hatip çıkarıp, meydanlara hazırlayacağım. Mustafa Kemal Atatürk'te böyle yapmış, 100 adet hatip çalışması başlatmıştı. Bizlerde onun yolunda hareket edip, başarıya ulaşacağız." Dedi.

 
İnce, seçim kampanyası startını vermek üzere yaptığı konuşma
sonrasında hazırladığı kırmızı kazaklı seçim afişini de partilere tanıttı. Daha sonra "bizler bir yerde toplanıyorsak sonrasında ne yaparız" diyerek topluca hep birlikte seçim kampanyasının ilk yürüyüşünü yapmak üzere herkesi tesis önüne davet etti.

Progrma katılan; Milletvekili Muharrem İnce, İl ve ilçe örgütü temsilcileri, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, partili belediye başkanları ve çok sayıda partili hep birlikte Yalova sahilinde seçim kampanyasına start yürüyüşü gerçekleştirdi.

  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  YALOVA HABER GAZETESİ

 Kategori  SON DAKIKA

1924 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Bu Hafta içinde Haber Eklenmedi.
ALTINOVA Belediye Baskanina Plaket ALTINOVA Belediye Baskanina Plaket
Alitnova Afet Gonulluleri ve Guzel Yasam Dernegi Baskani Turhan Palasoglu, Belediye Baskani Dr. Metin Oral ziyaret ederek, olasi afetlere yonelik calismalar ve dernege verdigi desteklerden dolayi tesekkur plaketi verdi....

YSK nin secim yasaklari basladi
CHP kazandi Yalova sokaklara dokuldu
Yalova Ilce secim sonuclari
Yalova da Su Sporlari Sezonu Acildi
Yalova Il Saglik Muduru Dr. Osman Karakus
Il Genel Meclisinde Secimler Yapildi
TOKI Kazimiye de Ulasim Sikintis
Baskan Mehmet GUREL e ziyaretler suruyor
 
 Takvim
26  Nisan 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.4747 32.5332
  Euro 20.8182 20.9561
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,58 saniye.