Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Sağlıkla, bereketli yeni bir gün olması umuduyla...      Yalova da Su Sporlari Sezonu acildi...     Ciftlikkoy de Dekoratif Aydinlatmalar cok begenildi...        Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 Kent Buluşmaları 11.si gerçekleşti

Kent Buluşmaları 11.si gerçekleşti
 Yazı Boyutu

 Tarih : 13.02.2015 - 19:43:39 


Yalova Gazeteciler Cemiyetinin düzenlediği Kent Buluşmalarının 11. haftasındaki konukları, Milliyetçi Hareket Partisi Yalova İl Başkanı Hasan Topçular ve yönetim kurulu üyeleri oldu

 

 
‘‘Kent Buluşmaları’nın’’ 11. haftasındaki konukları, Milliyetçi Hareket Partisi Yalova İl Başkanı Hasan Topçular ve yönetim kurulu üyeleri oldu. Yalova Gazeteciler Cemiyeti’nin ev sahipliğinde düzenlenen ‘’Kent Buluşmaları’nın’’on birincisi, Yalova Karadağ İnşaat ve TAİSAD Taşıt Araçları Yan Sanayi İhtisas OSB’nin sponsorluğunda, Jineps Cafe& Restaurant’ta gerçekleşti. Kahvaltılı toplantıya; Milliyetçi Hareket Partisi Yalova İl Başkanı Hasan Topçular ve yönetim kurulu üyeleri konuk olurken, etkinliğin ev sahipliğini ise Yalova Gazeteciler Cemiyet Başkanı Ayhan Polat, Genel Sekreter İbrahim Sevinçler ve Yönetim Kurulu üyesi Nevzat Samancı yaptı.
Toplantıda, Kanaat Gazetesi’nden Hakan Suiçmez, Çevre Gazetesi imtiyaz sahibi Sezer Sevinçler, Gözde Efem radyo genel yayın ve reklam müdürü Kutsi Aksay, Anadolu Ajans Yalova Temsilcisi Yılmaz Oruç ve Marmara Haber Gazetesi’nin imtiyaz sahibi Yakup Akkaya katılım sağladı.
Soru cevap şeklinde gerçekleşen toplantıda, Milliyetçi Hareket Partisi Yalova İl Başkanı Hasan Topçular, gazetecilerin sorularını cevapladı.

 VİDEO HABERİMİZDEN TÜM PROGRAMI SEYREDEBİLİRSİNİZ.

‘Öyle dün dündür, bugün bugündür diyen bir siyasetçi olmadım’

Yalova’da Milletvekili aday adayı olacağı yönünde çıkan iddialara karşılık veren Topçular, ‘‘Ben milletvekili aday adayı olmayacağım. Ben söylediğimin arkasında duran bir siyasetçiyim, öyle dün dündür, bugün bugündür diyen bir siyasetçi olmadım. Siyasi anlayışımda böyle bir şey olamaz. Aday değilim. Yalova MHP’nin milletvekilliği aday adaylığını açıklaması konusunda, Genel Merkez Milliyetçi Hareket Partisi’nin açıklamış olduğu bir karar var. 12-18 Mart arası adaylık konusunda genel merkeze başvuru yapılacak. Yalova MHP’de ismi geçen 10’a yakın arkadaşımız var. Onların isimlerini şimdi açıklamam doğru değil. Müracaat yaptıklarında zaten isimleri açıklanacak.2-0 yapacak diyorlar. Bende 2-0 diyorum. 6 milletvekili olsun’’.

‘Köklü ve ayakta duran tek partiyiz’

MHP’nin köklü, geçmişe dayalı bir parti olduğuna dikkat çeken Topçular, ‘MHP, 46 yıl önce söylediği sözü, bugünde söyleyebilen bir yapıya sahip. Sadece iktidar olma çabası içersinde herkese boyun eden, dün söylediğini bugün inkar etmeden, siyasi anlayışına devam köklü ve ayakta duran tek partiyiz. MHP’nin iddiası da şudur; Hedefi iktidardır. MHP, iktidar olduğu zaman herkes görecektir. MHP, adil bir şekilde herkesi kucaklayan bir partidir. Herkesi bu ülkede, yaşayabilir konuma getireceğiz. Kimseyi siyasi görüşünden dolayı ayırt etmeyeceğiz.’’.

‘5. kere üst üste il başkanı olmak Türkiye’de bir rekordur’

Topçular, ‘‘MHP, önümüzdeki seçimlerde Yalova’da 1. Parti olmasını sağlayacak, güçlü bir ekiple yola çıktık. Bu ekibin önümüzdeki günlerde Yalova’da neler yapacağını herkes görecek. Geçen hafta yapılan il kongremizde 5. Defa il başkanı seçildim. 5. kere üst üste il başkanı olmak Türkiye’de bir rekordur. Ancak bizim amacımız, sadece kongre kazanmak değil, 2015 yılında yapılacak seçimlerde, partimizi en iyi şekilde temsil ederek partimizi 1. Parti yapmak’’.

‘‘Bu şekilde ne bir cumhurbaşkanlığı olabilir, ne de fotokopi başbakanlığı olabilir’’

Yalovalılar, Yalova’ya hizmet edebilecek, dürüst siyasi partiyi seçmeli. MHP olarak, Yalova halkının önüne çok güçlü bir şekilde çıktık. Bizim doğru bildiklerimizi anlatmamızı engellemeye kimsenin gücü yetmez. Bu ülkede kömürle, makarnayla bir toplum yaratıldı. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli ‘’ Bu yardımları kesmeyeceğiz, 3 kat artıracağız, yalnız biz çalmayacağız, millete vereceğiz’’ diyor. 17-25 Aralık’ta çalınan her şeyi geri alıp, ona buna dağıtmadan Türk milletine dağıtacağız. Biz yardımlara karşı değiliz, o yardımlar milletin ödediği vergilerden. Yoksa AK Parti’lilerin, cebinden yapılan bir yardım değil. Yardımları aldık diye, kimse onurunu kimse partiye pazarlayamaz. Çünkü bizim kullandığımız oy, onurumuz ve şerefimizdir. Biz verdiğimiz oyla, Türkiye Cumhuriyeti’nde gelecek nesilleri yön verecek iktidarı tayin ediyoruz. Bu şekilde ne bir cumhurbaşkanlığı olabilir, ne de fotokopi başbakanlığı olabilir.’’

‘MHP’nin oy oranını, %24’lerin üzerine çıkaracağız’

       Genel seçimlerinde, MHP’nin oy oranının %24’lerin üzerine çıkacağını inandığını ifade eden Topçular, ‘‘Türkiye cumhuriyetinin temeline dinamik koymadan bu ülkeyi yaşatma içinde olan bir partiyiz biz. Önce ülkem ve milletim, sonra siyasi partim diye hareket ediyoruz.’’.

‘Yakup Koçal bizden asla aday olamaz’

        Topçular, “Ben MHP İl başkanı olduğum sürece Yakup Koçal bizden asla aday olamaz. Zamanında dik durmadı, bizim partiye girmek istedi, Genel Merkez ile görüştü ama sonra başka partiye geçti. Vefa Salman’ı başkan olduktan sonra ziyaret ettiğimde “Başkan bizim adayımız Ahmet Kaplan’ı işe aldın, acaba Yakup Koçal’ı ne zaman işe alacaksın “diye sordum farklı cevap verdi” dedi.

‘Siyaseti bu kirlilikten kurtarmak lazım’

        Yalova Belediyesi Tonami Meydanında yapılan ağaç kesimi hakkında açıklama yapan Topçular, ‘‘Yalova’ya sahip çıkılması isteniyorsa, değişim zamanı. Ağaç kesim olaylarıyla Yalova gündeme geliyor. Belediyenin ve milletvekillerinin farklı farklı söylemlerine şahit oluyoruz. Siyaseti bu kirlilikten kurtarmak lazım’’.

‘Bizim partimizin kimseyle küskünlüğü olamaz’

     Topçular, ‘‘Bizim partimizin kimseyle küskünlüğü olamaz. Parti içersinde herkesi kucakladığımız gibi, herkesi partimize çay içmeye bekliyoruz. Bizi tanımaları için bizi ziyaret etmelerini bekliyoruz’’.

 

Haber: Gamze Yüksel  – Foto ve Video: Sezer SEVİNÇLER

  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Bu Habere Toplam 5 Puan Verildi
 Kaynak :  YALOVA HABER GAZETESİ

 Kategori  GÜNDEM

2059 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Bu Hafta içinde Haber Eklenmedi.
ALTINOVA Belediye Baskanina Plaket ALTINOVA Belediye Baskanina Plaket
Alitnova Afet Gonulluleri ve Guzel Yasam Dernegi Baskani Turhan Palasoglu, Belediye Baskani Dr. Metin Oral ziyaret ederek, olasi afetlere yonelik calismalar ve dernege verdigi desteklerden dolayi tesekkur plaketi verdi....

YSK nin secim yasaklari basladi
CHP kazandi Yalova sokaklara dokuldu
Yalova Ilce secim sonuclari
Yalova da Su Sporlari Sezonu Acildi
Yalova Il Saglik Muduru Dr. Osman Karakus
Il Genel Meclisinde Secimler Yapildi
TOKI Kazimiye de Ulasim Sikintis
Baskan Mehmet GUREL e ziyaretler suruyor
 
 Takvim
26  Nisan 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.4747 32.5332
  Euro 20.8182 20.9561
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,64 saniye.