Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Milliyetçi Hareket Partisi ÇİFTLİKKÖY deki tüm dengeleri bozdu...      Çiftlikköy ilçemizde Ak Parti, CHP ve MHP arasında bir yerel seçim rüzgari esecek...          Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 YALOVA ya Tam Donanımlı 7 Ambulans Geldi

YALOVA ya Tam Donanımlı 7 Ambulans Geldi
 Yazı Boyutu

 Tarih : 9.02.2015 - 22:39:35 


Yalova ya 7 adet tam donanımlı yeni ambulans geldiği müjdesini veren Ak Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun, her ilçeye birer ambulans ile 112 Acil Hizmetin daha iyi verileceğini söyledi.

 
 
 
Ak Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun, Yalova’ya 7 adet tam donanımlı yeni ambulans geldiğinin müjdesini verdi.
Geçtiğimiz günlerde Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ile görüşen ve Yalova’ya tam donanımlı 7 adet ambulans talep eden Milletvekili Coşkun, ambulansların tahsisinin gerçekleştiğini, resmikabul işlemlerinin ve ambulanslarının kasko işlemlerin tamamlanmasının ardından bu hafta içi hizmete başlayacağını bildirdi.

 

VATANDAŞLARIMIZA SAĞLIK ALANINDA YÜKSEK STANDARTLARDA HİZMET VERİYORUZ

‘Yalova’da sağlık hizmetlerini mevcut hizmetlerde yüksek standartlara taşıdık, en yeni ve modern sağlık hizmetlerini ilimize kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz’ diyen Yalova Milletvekili Temel Coşkun, “tam donanımlı, kameralı, navigasyon cihazı olan, acil bir durumda müdahale yapılabilecek 7 adet yeni ambulansı Yalova halkımızın hizmetine sunuyoruz. Acil servislerde bulunan her malzemenin olduğu, bir hastanenin yoğun bakımına yakın malzemeler içeren tam teşekküllü ambulanslar Yalova’mıza hayırlı uğurlu olsun.

Acil müdahalelerde önemli mesafeler aldık, yeni gelen ambulanslarla birlikte acil sağlık hizmetleri kalitesi aratacaktır. Böylece vatandaşlarımıza acil müdahale hizmet sunumu en yüksek düzeyde verilecektir.”

112 ACİL HİZMETLERİNİ DAHA İYİ VERİLECEK

“112 acil hizmetlerini personel, araç ve istasyon bakımından önemli ölçüde güçlendirdik. Son 3 yıl içerisinde 112 acil hizmetlerinde büyük oranda yenilikler, gelişmeler gerçekleştirdik. İlimiz genelinde 5 istasyonda 16 ambulans ve 99 personelle verilen acil hizmetleri bugün, 9 istasyonda, son teknoloji ile donanımlı 24 ambulans ve 157 personelle verilmektedir.

Her istasyonumuzda 1’i yedek olmak üzere en az 2’şer ambulansımız mevcuttur. İnsanımızın sağlığı ve sağlık güvenliği bizim için önceliğimizdir. Zor şartlarda görevlerini ifa eden, mesai anlayışı dışında hizmet veren, hayat kurtaran acil hizmet personelimize, 112 Acil Koordinasyon Merkezi ve Sağlık Müdürlüğü yönetimimize teşekkür ediyorum.”

HER İLÇEYE BİRER AMBULANS, MERKEZE 2 AMBULANS ŞEKLİNDE DAĞILIM YAPACAĞIZ

“7 adet yeni ambulansımızı her ilçemize birer adet, Merkez’de 2 adet olmak üzere dağıtımını gerçekleştireceğiz. Sağlık Müdürlüğü ile bu çalışma için değerlendirmelerde bulunduk, görüşmelerimiz devam ediyor. Sağlık Müdürlüğümüz bünyesinde bulunan ambulanslardan böylece Halk Sağlığı Müdürlüğü bünyesine ve Devlet Hastanesine de ambulansların verilmesi söz konusu olacaktır. Oralardaki acil müdahaleler de böylece rahatlayacaktır. 

Şu anda yeni gelen 7 yeni ambulanslarımızın tahsisi ve teslimleri yapıldı, resmikabul işlemlerinin ve ambulanslarının kasko işlemlerin tamamlanmasının ardından önümüzdeki günlerde düzenleyeceğimiz resmi bir törenle ambulanslarımız hizmete girecektir. İlimizdeki sağlık alanındaki taleplerimizi, 112 acil müdahaleye kadar tüm ihtiyaçlarımızın ilimize gelmesini sağlayan Sağlık Bakanımıza, Başbakanımıza ve Hükümetimize teşekkür ediyorum.”

YALOVA SAĞLIK ALANINDA YENİ VİZYON KAZANDI

“112 acil hizmetlerinin daha iyi olması için tüm fiziki imkanların ve koşulların iyileştirilmesi, geliştirilmesi için çalışmalarımız devam ediyor. Yalova’mıza kazandırdığımız sadece bu yeni 7 ambulansın bedeli yaklaşık 1 Milyon 500 Bin TL’dir. 112 Acil Sağlık Hizmetlerin, yapımı tamamlanan, iç tefrişatı ve teknolojik altyapısını oluşturduğumuz 112 Acil Çağrı Merkezi hizmet binasına taşıyacağız. 4 Milyon TL proje maliyeti olan bu hizmet te acil müdahale hizmetlerinde tam koordinasyon sağlanmasını sağlayacaktır.

Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği bünyesinde yürütülen Yalova Devlet Hastanesi ve Çınarcık Devlet Hastanesi hizmetlerinin yanına şimdi doğu yakasında, Çiftlikköy’de hizmet verecek olan Yalova Devlet Hastanesi ek hizmet binasını inşa ediyoruz.

Yalova Merkez ve köylerindeki vatandaşlarımızın yararlanacağı sağlık hizmetleri yanında Çiftlikköy ilçe, belde ve köyleri, Altınova ilçe, belde ve köylerindeki vatandaşlarımıza da konum olarak daha yakın olacak bir sağlık hizmetini, hastanemizi böylece hizmete açacağız. Çiftlikköy ilçe sınırları içerisindeki bu sağlık hizmeti yeni sağlık branşları ve hizmetleri ile Yalova’mızdaki büyük ölçüdeki sağlık taleplerini karşılayacaktır.

Aynı şekilde bir bölümü Yalova Altınova Tersane Girişimcileri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi tarafından hibe olarak yaptırılan Altınova İlçe 10 yataklı Entegre Hastanemizin yapımına Sağlık Bakanlığımızın Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü devam edecektir. Gündeme, yatırım planına aldırdık, şu anda proje revizyon çalışmaları tamamlanmış ve ihale süreci önümüzdeki günlerde başlayacaktır. Yalova’mız sağlık alanında bir vizyon kenti olma yolundadır”

  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Bu Habere Toplam 1 Puan Verildi
 Kaynak :  YALOVA HABER GAZETESİ

 Kategori  GÜNDEM

1797 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Sosyal Medya da ANKET yorumlari Sosyal Medya da ANKET yorumlari
Yalova ilce ve beldeleri icin sosyal medya uzerinden yayinlanan yerel secim anketine yapilan yorumlar ilgimizi cekti. Bazi anketlere katilirken bazilari ise ilginc geldi. sosyal medya da paylasilan ankete yapilan yorumlar....

Ciftlikkoy de Adil YELE den govde gosterisi
BECAN dan Cagri: Yalova İcin Guc Sende
 
 Takvim
28  Mart 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.2596 32.3177
  Euro 21.2554 21.3962
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,62 saniye.