Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Sevdiklerinizle birlikte sağlık ve mutlulukla güzel bir bayram geçirmeniz dileğiyle, Bayramınız Mübarek Olsun...       Yalova da Su Sporlari Sezonu acildi...     Ciftlikkoy de Dekoratif Aydinlatmalar cok begenildi...        Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 Başkan Ali KANGAL: 2015 Kaytazdere nin yılı olacak

Başkan Ali KANGAL: 2015 Kaytazdere nin yılı olacak
 Yazı Boyutu

 Tarih : 6.02.2015 - 22:33:35 


Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal, belde de yapılan çalışmalar ve 2015 projelerine düzenlediği kahvaltılı basın toplantısında anlattı. Toplantıya; Yalova basını yanısıra Kocaeli basını da büyük ilgi gösterdi.

 
 
 
Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal, belde sahilinde bulunan özel bir restoranda düzenlediği kahvaltılı basın toplantısında, 2014 yılı çalışmalarını ve Kaytazdere ye vizyon kazandıracak yeni yıl projelerini anlattı. Toplantıya Yalova basını yanısıra Kocaeli basın temsilcileri de yoğun ilgi gösterdi.
 

Kocaeli Büyükşehir'de uzun yıllar Basın ve Kültür Müdürlüğü yapmış tecrübeli isim Tülay Dağlar'ın büyük özverisi ile hazırlanan basın toplantısında yapılan çalışmaları ve 2015 projelerini anlatan Başkan Ali Kangal; konuşmasına belde de yaptıkları sahil düzenleme çalışmasında kendilerine destek veren emniyet güçlerine ve programa katılan basın mensuplarına teşekkür ederek başladı. Başkan Kangal; "Bildiğiniz gibi, dolu dolu bir çalışma dönemini geride bıraktık. Verimli geçirmeye gayret ettiğimiz 2014 yılına şöyle bir bakacak olursak; Kaytazdere’ de değişime, ilçemizin adeta gözbebeği konumunda olan ve yaz aylarında da yoğun ilgi gören sahillerimizden başladık. Kumsalı büyütülmüş, yürüyüş alanları yapılmış, şık kafe ve restoranlarıyla birlikte mükemmel bir doğa dostu görüntü kazandırılmıştır. ‘Kır bahçesi’ projemizle sosyal belediyecilik anlayışına bambaşka bir boyut kazandırarak, atıl bir vaziyette bulunan eski hizmet binamızın yerini adeta ilçemizin buluşma alanı haline getirdik. Yaz aylarından itibaren faaliyete başlayan kır bahçemiz bugün geldiğimiz noktada çok sayıda gencimizin düğününe ev sahipliği yaparken, birlik ve beraberliğimizi de pekiştirdik. Burada düzenlediğimiz iftar programlarıyla hem Ramazan’ı Şerif’i eda ettik hem de Kaytazdereli olmanın ayrıcalığını yaşadık. ‘Biliyoruz ki yol medeniyettir.’ Ayrıcalıklı projelerimizi bir bir hayata geçirirken, rutin sorumluluklarımızı da ihmal etmemeye çalıştık. Bu çalışmalarımız çerçevesinde, ara yollarımızı çamurdan kurtararak kilitli parke ile kapladık. İlçemizin vitrin konumunda olan ana arterlerimizi asfaltla kaplayarak, iyileştirme çalışmaları gerçekleştirdik. Tüm bu hizmetleri hayata geçirirken, özveriyle çalışan personellerimizin emeklerinin yanı sıra teknolojinin imkanlarından da yararlandık. Araç filomuza gelişen teknolojik şartlar ışığında yeni araçlar ekleyerek, Kaytazdere’ yi 4 mevsime hazırladık. Doğa ve hayvanlara olan hassasiyetimizden ise hiçbir zaman taviz vermedik. İlçemizin dört bir yanına yerleştirdiğimiz çöp konteynerleri ile doğamızı korurken, başıboş hayvanlarımız için barınak inşa ettik. Sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği yaptığımız proje sayesinde, hayvanlarımızı kısırlaştırarak, hayvan sever vatandaşlarımızın şefkatine bıraktık. ‘Vatandaşa hizmet’i odak noktamıza aldığımız çalışmalarımızda yarınlarımızın umudu çocuklarımızı da unutmadık. Çocuklarımız kendileri için kurduğumuz parklarda doyasıya eğlenirken, okullarımıza da bakım ve onarım desteği sağladık." diye konuştu.

 
1 yıllık süreçte yapılan çalışmaları değerlendiren Belediye Başkanı Ali Kangal, 2015 yılında Kaytazdere'yi nelerin beklediğini ise şöyle anlattı: "Bu hizmetlerimizin 2015 yılında süreceği teminatını verirken, hayata geçirmeye hazırlandığımız projelerimizin müjdesini de buradan vermek istiyorum. Daha önce de ifade ettiğim gibi 2015 yılı tam anlamıyla Kaytazdere’ nin yılı olacak. Bunlardan ilki hazırlıklarını tamamladığımız Sevgi Evi. Yardıma muhtaç vatandaşlarımızın temel ihtiyaçlarını, yardımsever vatandaşlarımızın destekleriyle karşılayacağımız Sevgi Evi, çok yakında insani kucaklaşmanın merkez üssü olacak. İkinci projemiz ise Çamlık Mesire Alanı. Sahillerimizde yaptığımız çalışmaların yanı sıra Çamlık alanında oluşturacağımız mesire alanı turizmcilerimizin çok önemli bir ihtiyacını karşılayacak.

Diğer hizmetlerimizi sıralayacak olursak;

Sahil düzenlenmesi (Peyzaj), Yeni parklar ve oyun alanları yapımı, İlave imar planı, Mezarlık düzenlemeleri, Çok amaçlı salonun projelendirilmesi, Fitness ve spor salonunun faaliyete sokulması, Mevcut minibüs duraklarına ilave durak konulması, Taksi durakları ile ilgili çalışma, Billboardların (Reklam panolarının) tespit edilen yerlere konulması, Kent konseyinin kurulması; Kadın meclisi, Gençlik meclisi, Çocuk meclisi, Kaytazdere Festivali ve kültürel etkinlikler, Engellilerin yaşamlarını kolaylaştıracak faaliyetler yapılması, Bankamatik konulması, Parkların bakım ve onarımlarının yapılması

Kaytazdere’nin 2015 vizyonunu belirlediğimiz bu özel günümüzde yanımızda olduğunuz için sizlere teşekkür ediyor, daha nice müjdeli haberler vereceğimiz toplantılarda buluşmayı diliyoruz." dedi.

 
Başkan Ali Kangal, Basın Halkla İlişkiler Müdüresi Tülay Dağlar ile birlikte basın mensuplarına yaz sezonu için hazırlanacak mesire alanını tanıttı.
 
 
Kaytazdere Belediyesi tarafından mesire alanı olarak kullanılması tasarlanan ağaçlık alan basın mensuplarınca da çok beğenildi. Başkan Kangal, yaz sezonundaki bir basın toplantısının da burada piknik havasında yapılacağını söyledi.
 
 
Basın mensupları kahvaltı sonrasında havanın güzel olmasını fırsat bilip, kafe önündeki masalarda başkan ile çay içip sohbet etti.
 
 
Başkan Ali Kangal, projeleri bir bir hayata geçirip Kaytazdere'yi eşine ender rastlanan bir turizm beldesi haline getireceklerini söyledi. Yakın bir süreçte kullanıma başlanacak Körfez Köprüsü ile Kaytazdere'nin İstanbul'a 15 dakikalık bir mesafede olacağını ve İstanbul'un arka bahçesi konumundaki Kaytazdere beldesinin ve sahillerinin güney illerini aratmayacağını ifade etti.
  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  YALOVA HABER GAZETESİ

 Kategori  SON DAKIKA

1933 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Bu Hafta içinde Haber Eklenmedi.
Sosyal Medya da ANKET yorumlari Sosyal Medya da ANKET yorumlari
Yalova ilce ve beldeleri icin sosyal medya uzerinden yayinlanan yerel secim anketine yapilan yorumlar ilgimizi cekti. Bazi anketlere katilirken bazilari ise ilginc geldi. sosyal medya da paylasilan ankete yapilan yorumlar....

Ciftlikkoy de Adil YELE den govde gosterisi
BECAN dan Cagri: Yalova İcin Guc Sende
ALTINOVA Belediye Baskanina Plaket
YSK nin secim yasaklari basladi
CHP kazandi Yalova sokaklara dokuldu
Yalova da Su Sporlari Sezonu Acildi
Yalova Ilce secim sonuclari
Yalova Il Saglik Muduru Dr. Osman Karakus
Il Genel Meclisinde Secimler Yapildi
 
 Takvim
19  Nisan 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.5096 32.5682
  Euro 20.9931 21.1321
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,63 saniye.